- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е наи - лошото ... ? :)
Кои от трите варианта е наи прецакания ... ?![]()
1. Бързо свършване ( от мъжката страна )
2. Трудно ставане ( на мъжкия полов орган )
3. Малък ... размер ( отново от към мъжката част )
( Всеки които пожелае може да отговаря )![]()
1...
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Определено 3![]()
Бързото свършване се оправяТрудното свършване също се оправя ама малката пишка не
![]()
MyKAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh
3![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
1. Яко сад фейс е..
2. Убива до някаква степен желанието,но стане ли проблеми няма
3. Кофти,но ако има опит проблем няма
Мисля че 1 е сад най вече
1 е най прецакания според мен.
2 рано или късно ще стане![]()
3 се компенсира![]()
Всяко едно от трите изброени с малко или повече усилия и опит може да се поправи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ало девствената,ти от къде знаешПървоначално написано от Hilary_
![]()
По темата-3.
тайна майна ..Първоначално написано от Harum_Scarum
![]()
![]()
Priceless .. <3
1. Бързо свършване ( от мъжката страна ) --> Това е гадно. Преди имах такъв проблем с бившият ми. После само дето той си е доволен пък аз съм недовършена и просто ме е разбъзикал без да ми даде реално удоволствие.
2. Трудно ставане ( на мъжкия полов орган ) --> Това при повечето тийнейджъри го няма наистина освен ако не са много притеснителни. Това е поправимо.
3. Малък ... размер ( отново от към мъжката част ) --> Ако е наистина много малък - кофти.
И трите са ужас. Но да речем, че ще кажа 3, защото е единственото непоправимо.
ЛОЛ, как точно оправяш малка пишка?Първоначално написано от Hilary_
аз няма как да я оправя, НО не е важен толкова размера, а как се използва .. на повечето момичета съвсем не са им нужни 20 см пишки ..Първоначално написано от Bellatrix
(мое мнение) ..
Priceless .. <3
Точно..Първоначално написано от Hilary_
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Размерът има значение за всяка жена (поне така потвърждават повечето които познавам).Наистина ако си с приличен размер и вкарваш повече "техника" и не си егоист в леглото няма да имаш проблеми,ама някой пич с 9-10см ми е трудно да повярвам да има успешен сексуален животПървоначално написано от Hilary_
![]()
Westside rollin' all day, every day
На мен ми е трудно да повярвам за "пичовете" с 10 см пишки .. има ги но са рядко срещани .. повечето пъти си говорим за 15-16 см ..Първоначално написано от TheX
![]()
.. това, че познаваш момичета, които ги вълнува най - вече размера не значи, че при всички е така!![]()
Priceless .. <3
Моля лицата Hilary_ , TheX и c0ci да се ориентират към други начини на комуникация, а не да пълнят темите с излишни мнения.
Моля linoleum да смекчи изказа си!
Благодаря предварително!
По темата: Ако не говорим за аномалия микро пенис, най-неприятно ми е второто определено. Чудя се дали ме харесва, дали го възбуждам, да не е болен, почвам да се претърквам, да ме боли и направо си е кошмар. Ако не завършим ми е тъпо. Винаги след такива ситуации съм ляла сълзи. Иначе бързата еякулация ме стимулира, че съм добра, че го задоволявам, че му харесва. Естествено не става дума за 2-ро вкарване, де.
До колко размерът е важен, не мога да преценя. Нямам си на идея колко точно му е голям, но дори и след 4 години сексуален живот, пак ме понаболява от разбера му понякога. Не мисля, че е много надарен. Но аз съм със сравнително малки по размер полови органи като цяло. Може и от там да е причината. Факт е, че целия не мога да го поема без да ме заболи.
Бавното свършване за мен е пълен отврат. За бавно приемам първа еякулация за дея над 20 минути и следваща за повече от час.
Изтрих всички обидни и безсмислени постове.
Тук не е мястото да се надцаквате кой е по-вървежен.
Второто за мен е най-гадно,няма да го чакам сто часа да се надърви.Тогава му врътвам свирка и ако пак му омеква го оставям на чикии