.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

ван4ето
    Guest

Moderated: Как да отслабна с 10кг. за 1 месец и половина?

хора хелп как да отслабна с 10 кг за 1 и половина

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    Plovidv
    za 1 i polovina kakvo.. dni,meseci,godini ?

Супер фен
    Град
    sofia
    hahahhhhhhhh az go razbiram 4e iska da otslabne do 1,30 na obqd s 10 kila ebasi prostotiite

ва4ето
    Guest
    в какъв смисъл нервя нямах то4но предвид 1 месец става ? за по кратко врер

______ками_____
    Guest
    с диета

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    hahahhhhhhhh az go razbiram 4e iska da otslabne do 1,30 na obqd s 10 kila ebasi prostotiite
    ха ха ха тя е казала "...ЗА 1 и половина..." а не до 13.30......

та....само с диета и спорт, откажи се от хляба и сладкото(от време на време можеш и мед да си похапваш) и повечееееееее пеша и вода, ...аз така отслабнах с 10 кг за месец
    Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!

Ами аз има няма седмйица отслабнах с 7 кг,защоото ме заряза агдйето..бях 45 а ся съм 38 ... абе ужас... като се нервя и страдам слабея ... не знам при тебе как е ...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Ами аз има няма седмйица отслабнах с 7 кг,защоото ме заряза агдйето..бях 45 а ся съм 38 ... абе ужас... като се нервя и страдам слабея ... не знам при тебе как е ...
    егати анорексикчката.тва е съвет как да не отслабвате.ключа към отслабването е много воля и желание.не на мързела!другото вече е лесна работа

Цитирай Първоначално написано от Roxy
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    егати анорексикчката.тва е съвет как да не отслабвате.ключа към отслабването е много воля и желание.не на мързела!другото вече е лесна работа
    хахаха...така е...Да не мислиш,че съм искала да отслабна ама такав е живота...Инак за толкова кратко време не можеш да отслабнеш с 10кг!Невазможно е просто...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    отивай във фитнеса
    "Целувка за лека нощ"

и аз за две седмици отслабнах адски много,ама то от нерви и притеснения;Р и щото не ядях хляб де..
    така че
    диета,спорт(фитнес...) :Р и без хляб

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ако имаш СИЛНА ВОЛЯ ще отслабнеш, бъди сигурна.
    Повече спорт, без сладки неща, без хляб...обичайното.

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    отивай във фитнеса
    мда...няма да е зле да отидеш, щом искаш да отслабнеш
    Успех и стискам палци
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    препоръчвам ти през два часа чай с мед и плодове, според мен тва е най-сигурното може и да не свалиш точно 10 кг, но поне ще има резултат и няма да се получи йо-йо ефекта, а и ако го спазваш продължително ще смъкнеш колкото пожелаеш. Но както казаха другите не забравяй и спорта Успех
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    напълно е възможно но трябва постоянство и воля

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от *DeaTHri-BacK*
    и аз за две седмици отслабнах адски много,ама то от нерви и притеснения;Р и щото не ядях хляб де..
    така че
    диета,спорт(фитнес...) :Р и без хляб
    И според мен това е начина...обаче едва ли за 1 месец ще свалиш цели 10 кг ама с воля всичко става.Късмет!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    1 месец е прекалено кратко време. За къде си се разбързала? Всичко става с постоянство и тъпрение. Нали не искаш да отслабнеш с 10 кг и след 2 седмици да си ги върнеш, даже с ДДС-то Трябва ти една хубава фитнес програма, диета и след диетата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО захранване... Имам една приятелка която беше 20 дена на ябълки и чай и след като свърши диетата нападна хладилника и го опустоши за максимално кратко време.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    dieta+fitnes+volq!
    primerna dieta s koqto ne sedi6 gladen i s koqto se svalq 1kg na den ako se spazva pravilno!(izpitana e)
    zakuska-4ai,kafe(vs den)
    obqd-2tvardo svareni qica
    ve4erq-par4e pile6ko meso sas salata ot zelen4uci podpraveni samo s limonov sok!
    2den-obqd-qica,ve4erq-kolbas+salata
    3den-obqd morkovi v limonov sok,ve4erq -salata+pile6ko
    4den- cial den na plodove-bez grozde i banan
    i si gi reduva6 kakto si iska6 !
    moje da si varti6 obqda i ve4erqta kakto iska6 sa6to taka trqbva da pie6 vitamini!

Guest
    за месец и п0ловина с 10кг...ами знаеш ли аз съм вис0ка 1.70 и в началото на т0ва лято тежах 52кг...юли месец баща ми си хвана шапката, "спонсорира" ме и ме 0стави "да си живея"...начал0то на август бях 41 кг...живеех сам0 на цигари и кафета, баща ми кат0 се върна щеше да умре хах...сега съм п0 добре(49 кг)...За б0га не се мъчи да 0тслабнеш с 10кг за т0лкова кратко време!!!

ve6to lice
    Guest

za dietite

vij sega, vazmojno e da otslabne6 za mesec tam i ne6to s 10 kg oba4e e adski vredno, tova teglo koeto dostigne6 nqma da e postoqnno i 6te se vazstanovi otnovo, taka 4e => racionalna dieta i sport

Фен
    Град
    Добрич
    Ami trqbva pove4e da se dviji6,da sportuva6,hodi na fitnes ako moje6 ili napravo otivai pri doktor Emilova v Varna.Tam za 7 dni 6te si s dest kila po-slaba.No tq puk vzima skupo-500 leva za sedmiza mai.Al4na e jenata kvo da prai6.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Голям фен
    AnnG , не ти е точна информацията..взима доста повече пък и в клиниката й има и смъртни случаи така че аз не бих рискувала примерно да отида там .При тва за 7 дни нищо няма да стане..най-кратката програма беше 10 дни или 14 ако не се лъжа..и все пак ученичка ако е..не ми се струва приемливо да отсъства от училище заради една луда,която ще й вземе парите и ще я държи гладна
    По темата:ограничи сладкото и тестеното и понамали порциите..като огладнееш след 17-18 часа пий вода,но не приемай никакви въглехидрати..но с тези мерки май няма да отслабнеш за 1 месец с 10 кила..а то зависи де,ако си 100 като нищо ще станеш 90 с тея мерки,но ако си 60 трудно ще станеш 50..хвани и една приятелка и ходете заедно да спортувате,не ти препоръчвам разни статични упражнения или тежести щото няма да отслабнеш с тях..даже обратното.Ходете на аеробика..нещо такова-каланетика,тае бо ей такива

Град
    в страната на приказките ...
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    AnnG , не ти е точна информацията..взима доста повече пък и в клиниката й има и смъртни случаи така че аз не бих рискувала примерно да отида там .При тва за 7 дни нищо няма да стане..най-кратката програма беше 10 дни или 14 ако не се лъжа..и все пак ученичка ако е..не ми се струва приемливо да отсъства от училище заради една луда,която ще й вземе парите и ще я държи гладна
    По темата:ограничи сладкото и тестеното и понамали порциите..като огладнееш след 17-18 часа пий вода,но не приемай никакви въглехидрати..но с тези мерки май няма да отслабнеш за 1 месец с 10 кила..а то зависи де,ако си 100 като нищо ще станеш 90 с тея мерки,но ако си 60 трудно ще станеш 50..хвани и една приятелка и ходете заедно да спортувате,не ти препоръчвам разни статични упражнения или тежести щото няма да отслабнеш с тях..даже обратното.Ходете на аеробика..нещо такова-каланетика,тае бо ей такива

Абе айде да не говорим лъжи само !
    Първо има два смъртни случая и те са от гладуване , което е проведено без нейн контрол. А другият , койот аз зная е един безнадежден случай . Просот е пробвал с гладолечение . Там не те вързват да гладуваш , ти сам избираш ...
    Второ не струва 500 , а 368 някъде .

Аз съм била при нея не за сваляне на килограми , а за лечение и съм доволна , нищо не ми е втълпявала , аз само го избрах ...

Всеки сам си решава в крайна сметка !
    Аз също смятам ,че за такава крехка възраст не е подходящо гладуването , едно отказване от калоричните неща също ще доведе до ефект и най-вече спорт !!!

Всичко найй !
    И успеееех !
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед."
    Мечо Пух

Фен
    Град
    вкъщи
    Спри хляба и сладкото и ефекта е гарантиран! Казвам го от личен опит...освен това избягвай пърженото и тестените храни...иначе си яж нормално, в края на седмицата е разрешено малко шоколадово изкушение...изяж там 2-3 блокчета да си оправиш настроението . А да, гледай шоколада да не е млечен, а само натурален...И недей да си даваш зор с някакви определени дати, било то месец или повече...най-готино е като не го превръщаш във фикс идея и след 2-3 седмици се качиш на кантара Просто не мисли за това, че непременно трябва да отслабнеш...спортувай, танците също вършат работа...ходя 2-3 пъти в седмицата от...вече 8 години и едно че ми доставя удоволствие и друго, че наистина помага за поддържането на фигурата
    Ако пък случайно ти се прияде повечко сладко (жени сме ), има едни нови десертчета на Милки Уей май бяха, които са ниско-калорични, а наистина са много вкусни...
    Успех!

Голям фен
    NaNi^ ,определено съм против това да се гладува без лекарски контрол и не знаех за тези 2 смъртни случая,които са станали без нейния контрол Но знах дръг,в който човек в активна възраст е починал в клиниката й заради прекомерената загуба на тегло се получило свличане на органи (да чукнем да дърво) Този случай е истина не 'говоря лъжи',спокойно..За парите -не си мисли,че само ти си ходила и за тва мн знаеш,моя позната ми каза ,че е платила доста повече за 14 дни,от нея го знам ..ама айде стига толкова,все пак темата не е за д-р Емилова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си