Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
Цитирай Първоначално написано от GirlYyYXD
И на мен ми се е случвало да вися във въздуха над леглото!

Просто затварям очи и след това усещам,че се издигам във въздуха и,че няма нищо под мен!Един път се осмелих да отворя очи и кво да видя?!Леглото ми е долу,а аз съм почти до тавана!!!Да знаете колко се уплаших....Веднага изкрещях от уплаха и паднах право в леглото си!!! Божееее...Не си мислете,че съм сънувала,защото това ми се е случвало поне 4 пъти!

Плюс това напълно усетих като паднах!Не знам как така отивам до тавава,като нямам крила?!Тук май наистина има работа на извънземни...Сега сигурно си мислете,че е няква шега,но не е!Пък може и да искат да ме отвлекат,знаете ли...Но просто не е възможно нещо да не ме държи!!!Пък и мама беше в стаята и четеше книга,но нищо не видя.Само ми кресна да млъкна.Но го направи когато вече нещото ме фърли обратно в леглото.Слава Богу,не болеше! Тоест не когато падах,а когато вече бях паднала и зяпах стреснато в леглото си. Тогава мама ми кресна.Странна работа...Не,че усещах някой да ме държи,но с ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ И С ТЯЛОТО СИ УСЕТИХ,ЧЕ СЪМ ВЪВ ВЪЗДУХА!!!И то не,че съм на 1 см или 2,3 над леглото,ами бях почти до тавана! Ако пак ми се случи...
Апфф... т'ва не е ник'во отвличане, а просто си имала/преживяла OBE (Out Of Body Experience)
ААа да бе!Щом видях,че съм във въздуха как ще стане

Но понеже аз вярвам в магии и чудеса,както и извънземни и зли сили(естествено!!!) за мен това си остава истина,знам че вие ще има да се хилите и да ме одумвате,но...