Тея изтъркани лафчета за некачествени наркотици вече стават банални. Или поне някои хора с цел да се направят на забавни поне да измислят някоя въображаема интересна и смешна история, а не такива, на които и едно пет годишно лапенце не би се засмял. Моля ви се, не се правете на супер оригинални при положение, че не сте.
Иначе на почти всички от нас са ни се случвали странни неща.
Всичко може да си има логично обяснение, но може и да няма такова.
Спомням си, че една нощ в квартирата сънувах някфи адски кошмари и по едно време взех че се пробудих, че бяха много мъчителни. Отварям си очите аз и чувам някакъв странен шум идващ от банята (за пояснение, банята се намира в мойта стая, тоест една врата ни дели) и тъй като бях сънен не можех да определя точно какъв беше този шум. Обърнах се на другата страна с цел да заспя пак, обаче тоя шум ми се набиваше в главата много гадно. Ставам аз, влизам в банята и кфо да видя. От чучура на мивката тече вода, ама все едно съм завъртял кранчето докрай. Врътнах обратно кранчето на студената вода и се върнах в леглото да спя.
На другия ден като станах, ходих гледах чешмата да не се повредила нещо, но си всичко си беше наред. Пък и се замислих, че просто е невъзможно да съм я забравил предната вечер, тя се чува супер силно.
Не казвам, че е имало призраци или пък извънземни, може би си има някфо логично обяснение, може да е станало нещо с налягането, но пък беше едно такова странно.