- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Никога вече комунизъм! 09.09.09 г.
Никога вече комунизъм! 09.09.09 г. – Траурно шествие в памет на жертвите на зверския режим!!
Всеки е добре дошъл, да почете жертвите на този тираничен режим, нека заедно почетем достоините хора на нашата мила Родина, хората който имаха мнение и заради това платиха с живота си и бяха оплюти като "фашисти, врагове на народа" и други измислици които унижиха самите тях като личности и техните семейства!СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
Днеска майка тъкмо ми обаждаше кви манифестации правили едно време![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Е сега ще цъфнат по центъра тия олигофрени анархистите, ще се съберат 15 човека с фланелки на оня чилийски травестит че гевара и ще правят преврати![]()
И кур за тия дето рисуват сърпове, чукове и петолъчки по София, боклуци, а тия лепенки който види да ги къса майка им деба![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Белая армия, чёрный барон
Снова готовят нам царский трон,
Но от тайги до британских морей
Красная Армия всех сильней.
Всеки един строй в света си има привърженици и опоненти. Не можем да кажем че комунизма е бил нещо лошо - донякъде хубаво, донякъде лошо. Хубавото е - дават ти работа, жилище, получаваш заплата, спестяваш, купуваш кола, вила, Събота и Неделя - почивка, още от Петък на обяд...нормални цени. Лошото: Тоталитаризам, забрана за гласуване за други партии освен БКП, забрана свободата на словото и т.н...сега какво стана ? Не можеш да си намериш работа, защото говедата за един прост чистач правят интервюта, искат документи, каточели директор ще ставаш...с мизерната си заплата, едва покриваш разходите, абсурд ти звучи нова кола или просто кола да купиш....страх те е да изтеглиш кредит, защото утре ако останеш без работа, какво става ? Къде отиваш ? Е, имаме си свобода на слово и свобода на гласуване, обаче при цялата мизерия, каква ни е "файдата" ?
^^^Имам такъв случай с роднини. Взели им къщата, дали им два апартамента. На други техни съседи - къщата за три и така![]()
Я, ето ги! Ето ги! КомОниститИ и нациститИ на форОма! МоШно теми за/против комОнизмЪ/нацизмЪ/к'вот се сетитИ! Нека да подканим всички 12 годишни дечица от форОма да ходят на шествия!
Смърт за боклуците подкрепящи режим убил 200 милиона души.Няма нищо добро в комунизма и никога не е имало.
Смърт бе, комуняга.Първоначално написано от Lucho
Ясно е, че си комунистическо дете...
Кога пък станаха 200 милиона ?Първоначално написано от Wildchildd
![]()
Не съм комунист. Аз съм от крайнодесните сили, но никога не съм бил и върл противник на комунизма...всяка система си има плюсове и минуси. Днес е хубав ден.Първоначално написано от Bianca
Дано да се включат повече хора.
Но едва ли...
кандидат за обливане.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
carpe diem quam minimum credula postero
е във всяко нещо има дори и малко добро, но като цяло долу комунягите![]()
Какво пък му е толкова доброто на комунизма? Имало равенство, бля бля... докато на един мои съученик дядо му е получил мерцедес и апартамент в Лозенец, баба ми и дядо ми са чакали сума години за някакъв Москвич!
Комунизма е утопия.
Това което е било приложено ан практика е нещо доста ужасно.
Комунистите не са позволили на дядо ми да учи висше образование, понеже нито той, нито родителите му са били партийни членове...
комунизма е бил в името на човека и този човек се е казвал Тодор Христов Живков. имам планове и няма да посетя събитието.
Хителеро-фашистката пропаганда няма да смири будния дух на пролетариите от целия свят!
Смело, товарищи!
Пролетарии от всички страни, съединявайте се.
Фашисти от всички страни, сношавайте се!
Да ти серем на пролетариите, русофил гаден
Sabaton - Talvisota(Зимната война)Първоначално написано от Komsomol
Това е буден дух,унтерменш гаден.
Поздрав за великата червена армия!Боклуци сте, дори при 30:1.
благодарим на присъстващите от форума !
оо нали един от проблемите на комунизма (който на практика никога не е съществувал, но говоря като идея) беше,че не може един лекар да получава колкото един работник, лежаха по улиците за капитализъм, а сега к-во е : още по лошо - пак е така-лекарите в Пирогов получават не повече от 500-600 лв, а далавераджиите, които нямат капка мозък, са много по-добре и продадоха държавата
плюят Маркс и Енгелс, ама сега в кризата четат капитала нали
П.П. НИКОЙ ДА НЕ МЕ ЦИТИРА И ДА МИ ОБЯСНЯВА КОЛКО ДОБЪР Е КАПИТАЛЗИМЪТ, ТОВА, КОЕТО НАПИСАХ ПО- ГОРЕ, Е ЛИЧНО МНЕНИЕ И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПОРЯ С НИКОГО!!!
Комунизма е творение на болен ум,винаги ще има бедни и богати,винаги ще има,глупави и умни,винаги ще има красиви и грозни,винаги ще има щастливи и нещастни и една шепа от тъпи БЕЗРОДНИ дупедавни кланящи се на чифути червени педерасти НИКОГА няма да го променят!
Такъв е светът,още по малко, че БЛАГОДАРЕНИЕ на комунистите ние изгубихме ЗАВИНАГИ Македония,Беломорието,Запа дните покрайнини и сума ти други територий платени с БЪЛГАРСКА КРЪВ,шибаните комунисти проповяднат равенство с хора, които ни желят злото (турци, цигани,евреи,араби,негри и прочие) комунизма е идеология без бъдеще...да не говорим че червеното знаме символ на комунистите идва от евреиското име "Ротшилд" (от немски рот-червето,шилд-знаме),а Енгелс е бил един от най-големите банкери и владетели на капитала в Европа.
КОМУНЯГИТЕ ИЗБИХА ПОВЕЧЕ ОТ 300 000 НЕВИННИ БЪЛГАРИ ПО ЛАГЕРИТЕ,НЕКА ВСЕКИ ГЛЕДА ФИЛМА "Балада за Българските герой"
http://vbox7.com/play:a22c1415&al=1&vid=1055480
"Убий евреина и бъди патриот."
Хуан Перон