Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
Цитирай Първоначално написано от Chacho
Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
да точно искам за тазгодишните студенти тази година към какво се насочват, не ме интересува някой че още от 10 клас знае че иска да следва журналистика, примерно. ззатова има и отговор че няма да следва тази година
Аз попитах 'какъв е проблема' (защо).
Сигурно иска да огледа за нейната специалност колко са се юрнали. Все тая, и на мен ми е интересно каква е конкуренцията. Или по-скоро колко, че то като аз нямам акъл не дава голямо значение другите на какво ниво са. Айде по възможност наистина не гласувайте тези, които не завършват тази година. Пишете, спамете, но не гласувайте. Ако съм жив след 457 години ще ви черпя по една бира.
Резултатите от анкета във форум (този форум) обхващаша мнението на около 1% (няма и толкова) от кандидат-студентите ще ви даде ли отговор на въпроса ви за конкуренцията?

Не съм тръгнал да гласувам, искам да ми отговорите.
Защо да не гласуват?
Ще ми отговориш ли?
Във анкетата пише броят на гласувалите, ние ще си правим изводи за извадката. Пък има хиляда теми за кандидатстването, авторката конкретно е помолила в тази да гласуват само завършващите тази година. Ако извадката стане достатъчно голяма, тя ще ви даде информация както за тазгодишното кандидатстване, така и за идните години. Тенденциите са сходни. Ако се намесят и други, самите цифри на анкетата няма да са вече единствения фактор, който трябва да взимаме под внимание.

ПП: Гласувах компютърни специалности, насочил съм се към компютърни науки в Софийски.