.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Как най-лесно да докарам момиче до оргазъм ...

здравейте.. моля всеки да ми даде съвет от личен опит за най-подходящи пози,движения или нещо друго което би докарало едно момиче до оргазъм .... досега съм успявал само в 69 и кучешката ии с пръсти ноо един,два съвета повече никога не са в излишък
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ААА баси яките картинки

иначе най-лесно е да извадиш пачка стотачки
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Лижеш й клитора докато си в нея с два пръста

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на t0d1t0
    прави секс

Аре бе хора пишете нещо помагайте кажете нещо умно дето ще помогне ..... ако трябва и някое момиче да напише какво би му хареса най-много без притеснения кажете
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    инфо -

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    инфо -

)

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Лижеш й клитора докато си в нея с два пръста
    Аз гласувам за този подход

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Аре бе хора пишете нещо помагайте кажете нещо умно дето ще помогне ..... ако трябва и някое момиче да напише какво би му хареса най-много без притеснения кажете
    Еми аз писах, виж и мнението над моето.

Изписва се азбуката с език по малките устни, клитора се докосва само от време на време, твърде чувствителен е. Върха на пръста се върти на входа на влагалището много нежно, почти ефирно, в зависимост от етапа на който се намира момичето се контролира скоростта, едновременно с това е хубаво с другата ръка леко да се гали единия глезен. При силно напреднал етап спирате за секунда и и казвате нещо красиво, после продължавате. Гърчещото и се тяло е признак, че сте на прав път.
    Никога клитора не се докосва със сух пръст или в самото начало на любовната игра.
    Успех!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от toni1000
    Изписва се азбуката с език по малките устни, клитора се докосва само от време на време, твърде чувствителен е. Върха на пръста се върти на входа на влагалището много нежно, почти ефирно, в зависимост от етапа на който се намира момичето се контролира скоростта, едновременно с това е хубаво с другата ръка леко да се гали единия глезен. При силно напреднал етап спирате за секунда и и казвате нещо красиво, после продължавате. Гърчещото и се тяло е признак, че сте на прав път.
    Никога клитора не се докосва със сух пръст или в самото начало на любовната игра.
    Успех!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ааа кажете някоя поза която лесно да е достъпна Ж точката и

Супер фен Аватара на FancyGirl
    инфо -
    УНИКАТ
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на sifon4o
    Като и доставяш удоволствие
    the game

Всяко момиче е различно и следователно има различни неща,които биха я побъркали. На първо място започни да я разучаваш като цяло,опитвай много неща и наблюдавай реакциите й,повярвай ми ще разпознаеш кое я поббърква. И когато торкиеш тези неща,просто се осъвършенствай в стимулирането им.

Неща,които да опитваш:
    Докосване и галене по гърба, засмукване на долната устна (леко),целуване и лизане по врата, галене и докосване по бедрата /и от вътрешната им страна/,целуване,лизане и мачкане на циците, мачкане на дупето, притискане и търкане на твоето тяло в нейното,целувки зад ухото,засмукване,играене с косата,галене по ръката /вътрешната страна/,галене и целуване по корема,мъркане,дишане тежко във врата, говорене на мръсотии,подходяща стимулация на клитора,по-дълбоки и бързи тласъци,по-нежно и в същото време надълбоко,подходящ поглед,секс на стената,върху плоскост,притисната до стената, краката да са на раменете ти, странично проникване, тя да те е прекра4ила и да е с лице към теб...въобще това са неща,които възбуждат жените че и мъжете като цяло,когато разбереш кои от тези неща я възбуждат се пробвай да иг правиш в комбинация едновременно..усещането е безумно Късмет

Бясната ... =D>
    евалата за подробния списък, някои от тези неща въобще не ги знаех

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Всяко момиче е различно и следователно има различни неща,които биха я побъркали. На първо място започни да я разучаваш като цяло,опитвай много неща и наблюдавай реакциите й,повярвай ми ще разпознаеш кое я поббърква. И когато торкиеш тези неща,просто се осъвършенствай в стимулирането им.

Неща,които да опитваш:
    Докосване и галене по гърба, засмукване на долната устна (леко),целуване и лизане по врата, галене и докосване по бедрата /и от вътрешната им страна/,целуване,лизане и мачкане на циците, мачкане на дупето, притискане и търкане на твоето тяло в нейното,целувки зад ухото,засмукване,играене с косата,галене по ръката /вътрешната страна/,галене и целуване по корема,мъркане,дишане тежко във врата, говорене на мръсотии,подходяща стимулация на клитора,по-дълбоки и бързи тласъци,по-нежно и в същото време надълбоко,подходящ поглед,секс на стената,върху плоскост,притисната до стената, краката да са на раменете ти, странично проникване, тя да те е прекра4ила и да е с лице към теб...въобще това са неща,които възбуждат жените че и мъжете като цяло,когато разбереш кои от тези неща я възбуждат се пробвай да иг правиш в комбинация едновременно..усещането е безумно Късмет
    Agree!

Град
    В.Търново
    разрови се в google за да разбереш точно къде се намира и как се намира G точката.
    Бъди готов да бъдеш боготворен всеки ден, след това...

Град
    [На Метри От Земята]
    инфо -
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Бъди готов да бъдеш боготворен всеки ден, след това...
    защо ??

Защото това е върховното усещане за една жена, поне според мен.Ако успееш да я докараш до оргазъм, тя никога няма да те забрави.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    иначе най-лесно е да извадиш пачка стотачки
    булзай
    GTA Stunting

ако е под 15 трудна работа
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    говорене на мръсотии,
    От кой тип - по филмите - "коза" "пача" "крава" или по нежните "овца" "курва" "катерица"
    Бъди творец, но твори и простотия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си