- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как най-лесно да докарам момиче до оргазъм ...
здравейте.. моля всеки да ми даде съвет от личен опит за най-подходящи пози,движения или нещо друго което би докарало едно момиче до оргазъм ....![]()
![]()
досега съм успявал само в 69 и кучешката ии с пръсти
![]()
![]()
ноо един,два съвета повече никога не са в излишък
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ААА баси яките картинки![]()
иначе най-лесно е да извадиш пачка стотачки![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Лижеш й клитора докато си в нея с два пръста![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Аре бе хора пишете нещо помагайте кажете нещо умно дето ще помогне .....![]()
ако трябва и някое момиче да напише какво би му хареса най-много без притеснения кажете
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Аз гласувам за този подходПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Еми аз писах, виж и мнението над моето.Първоначално написано от playboyche
Изписва се азбуката с език по малките устни, клитора се докосва само от време на време, твърде чувствителен е. Върха на пръста се върти на входа на влагалището много нежно, почти ефирно, в зависимост от етапа на който се намира момичето се контролира скоростта, едновременно с това е хубаво с другата ръка леко да се гали единия глезен. При силно напреднал етап спирате за секунда и и казвате нещо красиво, после продължавате. Гърчещото и се тяло е признак, че сте на прав път.
Никога клитора не се докосва със сух пръст или в самото начало на любовната игра.
Успех!
Първоначално написано от toni1000
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ааа кажете някоя поза която лесно да е достъпна Ж точката и![]()
![]()
УНИКАТПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Всяко момиче е различно и следователно има различни неща,които биха я побъркали. На първо място започни да я разучаваш като цяло,опитвай много неща и наблюдавай реакциите й,повярвай ми ще разпознаеш кое я поббърква. И когато торкиеш тези неща,просто се осъвършенствай в стимулирането им.
Неща,които да опитваш:
Докосване и галене по гърба, засмукване на долната устна (леко),целуване и лизане по врата, галене и докосване по бедрата /и от вътрешната им страна/,целуване,лизане и мачкане на циците, мачкане на дупето, притискане и търкане на твоето тяло в нейното,целувки зад ухото,засмукване,играене с косата,галене по ръката /вътрешната страна/,галене и целуване по корема,мъркане,дишане тежко във врата, говорене на мръсотии,подходяща стимулация на клитора,по-дълбоки и бързи тласъци,по-нежно и в същото време надълбоко,подходящ поглед,секс на стената,върху плоскост,притисната до стената, краката да са на раменете ти, странично проникване, тя да те е прекра4ила и да е с лице към теб...въобще това са неща,които възбуждат жените че и мъжете като цяло,когато разбереш кои от тези неща я възбуждат се пробвай да иг правиш в комбинация едновременно..усещането е безумноКъсмет
Бясната ... =D>![]()
евалата за подробния списък, някои от тези неща въобще не ги знаех
Agree!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
разрови се в google за да разбереш точно къде се намира и как се намира G точката.
Бъди готов да бъдеш боготворен всеки ден, след това...
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
Просто аз
защо ??Първоначално написано от ShiZo
![]()
![]()
Защото това е върховното усещане за една жена, поне според мен.Ако успееш да я докараш до оргазъм, тя никога няма да те забрави.
булзайПървоначално написано от fenastz
GTA Stunting
ако е под 15 трудна работа
ААаАаА за наденицата ли питате?
От кой тип - по филмите - "коза" "пача" "крава" или по нежните "овца" "курва" "катерица"Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Бъди творец, но твори и простотия