Представете си, че участвате в кастинг и ви зададат въпрос от типа ,,Защо мислите, че сте идеалната кандидатка"
Как бихте отговорили?
Последно редактирано от rusoto_baby_f : 10-27-2012 на 22:03
Не искам да си представям, никога не ме е привличало моделството като професия...
*прави дъкфейс и загрижено казва* Аз искам световен мир!
*силно се надявам да сте ме разбрали*
^^^
Бургас <3
Ми те понеже повечето не знаят за кво са там, а и грам слово нямат... или казват, че *искат световен мир* както ^^преди мен казаха, или казват някакви изречения изпразнени от смисъл...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Защото имам хубаво тяло и страхотна кожа. Защото съм завършила еди-си-какво и следващата ми цел от списъка е да бъда модел. Защото това мечтата ми... Бля-бля, хиляда неща мога да измисля. Добре, че не се боря за неща, за които да ме питат защо го правя.
Ако искаш да си модел се отива в една добра агенция като Ivet Fashion (единствената такава в БГ) и там въпрос като ,,Защо мислите, че сте идеалната КАНДИДАТКА,, няма да ти зададат никога.
По принцип на такъв въпрос, с каквото и да е свързан, трябва да изброиш качествата, които притежаваш и смяташ, че са нужни, за да спечелиш. В случая...въобще няма да кандидатствам на такива простотии.
Да бъдеш модел е нещо като да бъдеш стриптизьорка, но не чак толкова долнопробно. И в двата случая продаваш тялото си!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Айде де! Много ги разбирате вие и моделите, и стриптизьорките барабар с ядрената физика и гравитацията на Марс...
Ако примерно наемат модел за реклама на прах за пране или тоалетна хартия пак ли ще я сравниш със стриптизьорка?
По темата - само някакъв пълен дебил би ти задал такъв въпрос за такава работа. Хората, които те наемат би трябвало да знаят кое им върши работа на тях. Ако не - и ти и те сте объркали нещо.
Ако начина, по който изглеждаш им върши работа - взимат те. Тук вече идва и друг въпрос - техните условия как ти се виждат на теб... Точка.
Das Feuer liebt mich
Изказа се доста неподготвена. За кандидатстване в UK искат мотивационно писмо - смисълът на което е да напишеш защо си най-подходящия кандидат за техния университет и защо трябва да изберат точно теб. Което си е същия въпрос като смисъл. Да, наистина каква дебилска държава е Англия...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Същото. Само добавям ''В БЪЛГАРИЯ''. BlackMeow, спести си умнотиите, не изгарям да ги чуя. И преди да използваш заучени фрази разбери какво означават, за да не ги използваш. Ядрената физика, малка част от нея, се учи в началото на 10-ти клас по ХИМИЯ (да, по химия) и смея да твърдя, че не е голяма философия.
И обикновено на ВСИЧКИ кастинги, особено в България и особено за красота, задават този смотан въпрос.