- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво криете от родителите си?
Хайде всеки да си каже какво крие от родителите си. Аз крия, че пуша, оценките (даже сега фалшифицирвам подписи ама нямам избор...)![]()
получавам лоша оценка,крия я 2-3 седмици,поправям я и тогава казвам![]()
И аз така го планувам ама сега като нанесоха 12 двойки как се крият и оправят? А сега върви подменяй странци....Първоначално написано от Peshec
![]()
оценки не крия няма смисъл,наще не ми се каратМоже би крия само ли4ните си проблеми свързани с приятели или мом4ета
![]()
И аз съм същата..Повечето пъти крия проблемите с приятелите си и с момчетатаПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И това не споделям, което е много лошо - просто не мога. Явно в моето семейство никога не е имало, няма и да има диалог![]()
И аз съм същата.. не мога да споделя чувствата си , но за оценки няма да ми се карат много-много.Първоначално написано от SmilezZz
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
един голям шишкав метъл![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ми..не им споделям за приятелите си,за момчетата..и г/д за целия ми личен живот хах и ,че по някой път пуша..но това вече е рядко ^^
Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
не им споделям почти нищо
личния си живот го крия
и за момчета не говоря,и за училище..
МОМИЧЕ!
ВСИЧКО
Много рядко се случва да скрия оценка,а иначе разказвам за приятели когато ми дойде музата,щото в повечето случай ме мързи![]()
Самтаймс люн,самтаймс уин!
Аа само бележника си крия от тях..![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
брао беей
![]()
![]()
![]()
O.o
Че си имам приятелка от поне 4 месецаоценките -нито ги крия нито им ги показвам, както каза нашия ,че бия чик*и,че пуша ,но вече не толкова много както лятото по 2 кутии на ден ,а по 1 макс на седмица
ем друго няма .... Ааа ,че си крия цигарите под леглото
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Да родителите ти са малумни и незнаят,че го правишПървоначално написано от sladUr4U
![]()
Кво точно съм правил като по-малък.Много бяха ошишкавели полицайте, брей...
![]()
+1 ..Първоначално написано от nyxu
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!