- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрешки за бала след 8-ми клас !!!
+1Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ти от кой град си? А иначе е другарска вечер (въпреки че може и да не се прави вечерта) и е точно като абитуриентски бал не се прави по класове,а се събира цялото даскало.Едно от момичетата беше казала,че с нейните е била само една година...то се прави с предишния ти клас,където си била до 7ми клас..е ако те поканят де :Д но тука в сф няма такива неща по принцип си е традиция в по-малките градове за това я питам от къде е ;]Първоначално написано от ivana0895
Мила да не би да си гледала снощи някой филм и сега да ми се филмираш тука![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
хаха..не се филмира...наистина в по-малките градове се прави...и учителите са там и всички...точно като след 12ти клас ;]
Побъркахте се вече ... и вие се чудите каква изгъзица да измислите?![]()
К'ва е тая простотия бе? .. бал за завършването на 8ми клас .. боже боже ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Що направо не почнете за всеки един клас а? шИ бЪдИ По ЯкУу ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти не чете ли по-нагоре?! Уточниха се, че не е бал, а другарска/прощална.Първоначално написано от Hilary_
И наистина се прави на някои места. Ако не си чувала, твоя си работа, ама раздавай го по-спокойно, все пак.![]()
А по темата: Не е ли малко рано за такива работи? Още втория срок не е започнал, че за края на годината да мислим.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Казва се прощална в зависимост някой правят след седми клас(големите градове),защото след 7-ми клас се отива в по-елитни гимназии,а след 8(в малките градове),защото алтернативите за гимназии са 1-2.Първоначално написано от dessyy
Не знам защо се контиш чак от сега и толкова много
Келеш бал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние сигурно ще си имаме прощална вечер.. ама.. малко ми е раничко сякаш..Все пак.. примерно април - май може да почна да се замислям.. ама още не е почнал втория срок ..
Пък дрешки нямам идея..
Може би с някаква рокля,..
![]()
![]()
![]()
.. (7ми клас съм ама догодина ше съм в друго даскало в друг град
)
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Миличка,отвори си учебниците,напиши си домашните и си легни да спиш,защото нещо не те бива мн мн.
Какъв бал...какви рокли о.О
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Скъпа моя, когато родителите ти са учили( да не кажа че и баба ти и дядо ти) , не е имало прием след 7ми клас, а са влизали след 8 клас в така наречените Техникуми. Затова след 8 клас са имали нещо подобно на бал. И в това, че в селата и по-малките градове се е запазило, няма нищо лошо.Първоначално написано от Hilary_
Много жалко, че сте се научили само да киснете пред компютъра и не сте виждали табелата на изхода на София (Пловдив, Варна и пр.), за да видите как живее народа извън големите градове!![]()
+1Първоначално написано от insane7
Айде и да не говорим,че като гледам снимките ти,едва ли си по-голяма от тях с повече от 2 години,и за 2 години много си ги "надрастнала".
"Балът"/прощалното се прави защото класът е за последна година заедно.За роклята,избери си нещо по-нежно,като за осмокласничка.И т'ва е просто една вечер,не си купувай няква рокля дето няма да е сложиш повече
.Успех!
Еми да, те някои си взимат само началното образование.![]()
Залягай над учебниците вместо да се филмираш толкова много за някакви рокли и подобни глупости,като се има предвид,че има супер много време до завършването...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не само в по-малките градове го има..имам познати в София и Пловдив,които също са имали..
Леле как нападнахте всички момичето :Д Дали след 7ми дали след 8ми клас....където както решат...просто традиция...според мен е хубаво след 7-8 години заедно да се съберат....нз защо такъв голям проблем напрвихте...а иначе и според мен е рано имач време аз моията за 1 ден я избрах :Д
Първоначално написано от Harum_Scarum
Ехеее тая рокля е уникалнаа.. <3<3<3<3<3![]()
![]()
(music)
И в големите градове се прави прощалнo, но ние за всеки повод си се събирахме с класа и не мога да се сетя дали и ние сме правили, но в по-малките градове много често си се прави като бял, защото около половината може дори да не продължат образованието си, лично в селото ми има училище и се вдига бал всяка година, на осмокласниците. . Но въпреки това като решиш да си вземеш някоя рокля, вземи нещо лятно и младежко, защото няма смисъл да си купиш рокля която няма да облечеш повече, още повече предполагам, че ще си имаш и истински бал след 12 клас. В момента не мога, но после може да ти пусна няколко предложения.И все пак още е раничко![]()
кво се правят всички не знам..момичето съжалява сигурно,че е пуснало темата..и в моя град това е ТРАДИЦИЯ..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
дам...момичето просто искаше рокля...и аз ти предлагам да си вземеш нещо по-семпло,но и официално....и гледай да е нещо в по-свежи цветове
http://www.edressme.com/ - тук има много хубави рокли, не само за абитуриентки, има и много хубави по-ежедневни роклички, и може от тук да си харесаш нещо и да знаеш какво да търсиш, защото аз мразя да търся нещо ако не знам точно как изглежда xdd
+1 Ммм преди бях намерила някакъв много хубав сайт за дрехи, в който имаше и рокли ама.. ако го намеря отново ще го постна..Първоначално написано от maybeline
![]()
![]()
(music)
<-- макар че им мина времето на точиците
![]()
Един съвет нищо че не си ме питалаВземи си рокличка до коляното.. недей залага на дълга защото те по скоро са за 12 клас според мен