.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    Ти не чете ли по-нагоре?! Уточниха се, че не е бал, а другарска/прощална.
    И наистина се прави на някои места. Ако не си чувала, твоя си работа, ама раздавай го по-спокойно, все пак.
    Не не съм чела .. иначе спокойствието е моето второ аз! ..

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Айде и да не говорим ..
    и аз това ти предлагам ..

p.s. по - голяма съм ..

Град
    Пловдив
    друг цвят обаче.

MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Побъркахте се вече ... и вие се чудите каква изгъзица да измислите? К'ва е тая простотия бе? .. бал за завършването на 8ми клас .. :
    Скъпа моя, когато родителите ти са учили( да не кажа че и баба ти и дядо ти) , не е имало прием след 7ми клас, а са влизали след 8 клас в така наречените Техникуми. Затова след 8 клас са имали нещо подобно на бал. И в това, че в селата и по-малките градове се е запазило, няма нищо лошо.

Много жалко, че сте се научили само да киснете пред компютъра и не сте виждали табелата на изхода на София (Пловдив, Варна и пр.), за да видите как живее народа извън големите градове!
    Усещам, че се заформя (бъдещ) спор .. София ( ) vs провинцията Колкото до тоя 'бал/прощална вечер' или к'вато и глупост да се казва, както другите те посъветваха, най-добре си вземи някаква не чак до толкова елегантна рокля, защото най - вероятно повече няма да я облечеш, ако е супер елегантна и екстравагантна.. Да е нещо по-лятно, тъй като ще го правите лятото, нещо късо, но удобно.. ..И аз не знам, най-важното на теб да ти харесва и да се чувстваш добре в него (нея.. роклята ;d) xDD.

Loko Sofia
    Manchester United

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    И наистина се прави на някои места. Ако не си чувала, твоя си работа, ама раздавай го по-спокойно, все пак.
    Ем, следващия път няма да е излишно да прочетеш поне 2-3 мнения над теб.
    ПТ - Тази от кога ми е хванала окото просто.. ;х харесва ми.
    http://www.sofiastreetstyle.com/wp-c...7/dsc_2061.jpg
    http://balnirokli.files.wordpress.co...tna_roklia.jpg
    после може да се поровя още малко, но на бързо тези ми харесаха д/г

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Бал след 8-ми клас има,но не със всички градове,само да ви КАЖА,не мога да ти пусна снимки на рокли,но съм сигурен че ще намериш подходящата!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ем, следващия път няма да е излишно да прочетеш поне 2-3 мнения над теб.
    ПТ - Тази от кога ми е хванала окото просто.. ;х харесва ми.
    http://www.sofiastreetstyle.com/wp-c...7/dsc_2061.jpg
    http://balnirokli.files.wordpress.co...tna_roklia.jpg
    после може да се поровя още малко, но на бързо тези ми харесаха д/г
    http://www.sofiastreetstyle.com/wp-c...7/dsc_2061.jpg тази е много подходяща за случая...
    не си взимай нещо мноого елегантно,защото все едно си 12ти клас и изглежда..смешно...

Ах тези децаааааааааааа....
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Един съвет нищо че не си ме питала Вземи си рокличка до коляното.. недей залага на дълга защото те по скоро са за 12 клас според мен[/quote]

тука съм напълно съгласна! а тази рокля е прекрасна според мен точно нещо такова ти трябва

Град
    На стадиона за бягане.
    Милата .. Потопило се е момичето в тийн филма с 'БАЛА' след осми клас .. Ех ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    абе къф бал ?!
    казва се другарска вечер..и се прави след 7клас
    п.т. миналата година правихме другарскаа
    снимките не мога да ги намеря в коя папка са но всеки се облича по желание стига да е нещо хубаво и стилно
    може някоя по-къса рокличка комбинирана с някакво нежно бижу и сладка прическа

п.с. според менн темата не е за тук

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Първо - ако темата не беше за тук отдавна да са я изместили

Второ - казаха го 34567898765 пъти че някаде тррадицията се е запазила и се прави след 8 клас и някъде все още му се вика бал.. Я вземи малко да четеш преди да пишеш че ме изнервихте всичките. Имам чувството че сте умствено изостанали и не можете да разберете едно неща казано ви 1134345 пъти...!!!!!!!!

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    ^Съгласна..
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Пффф и аз отидох да уча след 7 клас в по-голям град и старият ми клас ме покани на бала след 8...е аз си мислех че ще е като след 4 клас ще се съберем да се видим ...а у и си мислех че ще сложа едни дънки и една блузка ама те като почнаха да викат търся си рокля работи и викам леле кво става тука...?И като отидох гледам всички направени с роклите, токчетата, прическите .... направо се почувствах не на място...е не отидох по дънки ама... хубаво си прекарахме де... до 1 часа (леле как ме кефят тея емотиконки ) но във новото ми училище не бяха чували за такова нещо..

Голям фен
    Побъркахте се вече ... и вие се чудите каква изгъзица да измислите? К'ва е тая простотия бе? .. бал за завършването на 8ми клас .. :
    Скъпа моя, когато родителите ти са учили( да не кажа че и баба ти и дядо ти) , не е имало прием след 7ми клас, а са влизали след 8 клас в така наречените Техникуми. Затова след 8 клас са имали нещо подобно на бал. И в това, че в селата и по-малките градове се е запазило, няма нищо лошо.

Много жалко, че сте се научили само да киснете пред компютъра и не сте виждали табелата на изхода на София (Пловдив, Варна и пр.), за да видите как живее народа извън големите градове!

Цитирай Първоначално написано от goshka
    Пффф и аз отидох да уча след 7 клас в по-голям град и старият ми клас ме покани на бала след 8...е аз си мислех че ще е като след 4 клас ще се съберем да се видим ...а у и си мислех че ще сложа едни дънки и една блузка ама те като почнаха да викат търся си рокля работи и викам леле кво става тука...?И като отидох гледам всички направени с роклите, токчетата, прическите .... направо се почувствах не на място...е не отидох по дънки ама... хубаво си прекарахме де... до 1 часа (леле как ме кефят тея емотиконки ) но във новото ми училище не бяха чували за такова нещо..
    Дам и при мен беше така,ноо като цяло знаех,че няма да е като в 4ти клас :Д каките и батковците преди нас също се събираха и си искарахме супер...от 2 на обяд до 2 вечерта

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Първо - ако темата не беше за тук отдавна да са я изместили

Второ - казаха го 34567898765 пъти че някаде тррадицията се е запазила и се прави след 8 клас и някъде все още му се вика бал.. Я вземи малко да четеш преди да пишеш че ме изнервихте всичките. Имам чувството че сте умствено изостанали и не можете да разберете едно неща казано ви 1134345 пъти...!!!!!!!!
    Напълно правилно...писна ми от гадните и злобарски коментари...дали след 7ми дали след 8ми дали бал дали другарска баси...само се чудят някои хора за какво да спорят

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Тази тема се превърна в безсмислен спор.КАКВО толкова значение има дали е бал/другарска вечер и тнт?Няма никакво значение!Момичето си търсеше просто рокля .. Мисля , че темата е за ключ.

I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

.....

haxhahx ve4e stanahte smeshni ... da ima balove sled 8 klas .... as imah sled 7mi sabirane i sled 8mi smis1ll юни mesec 6te imame bal ... Prosto tva naistina e tradiciq v po malkite gradove ... Taa po temata Roklqta- vzemi si nqkoq ne tolkova elegantna vse pakk da stava i da se nosi sled tozi bal roklqta ne e tolkova vajna po skoro pri4eskata, napravi ne6ty po razli4no s neq za da se vidi promqnata

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Ееее изпуснала съм си бала

+

Супер фен Аватара на Transform
    Бал след 8-ми клас ИМА!
    Това че някой градчета не правят,не означава нищо,техен си проблем

в 7 клас съм и ние също ще се събереме
    аз лично ще съм с нещо удобно , за да моага да си го нося и след това

http://www.elipseshop.bg/data/images...504ACT_Red.jpg
    http://4anta.com/wp-content/uploads/...xl-235x300.jpg

http://www.elipseshop.bg/data/images...ltraviolet.jpg

Повече от фен Аватара на sian4eto
    не е бал а е другарска вечер прави се защото се предолага че повечето ученици ще напуснат училището в което са и ще се преместят в друго

доколкото за облеклото ще бъде с рокля и ще празнуваме в ресторант даже вече всичко е разервирано
    `only God can judge me!

Re: Дрешки за бала след 8-ми клас !!!

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    Хей осмокласнички, още е много рано, ама да ви пирам харесали ли сте си роклички и обувки за келеш бала аз и една фр сега разглеждаме из нета ... не е много резултатно търсенето
    Хайде да обменяме идеи :P давайте линкове или направо поствайте снимки
    келеш бал ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си