- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за храненето в училище
Как да спазвам някакъв що-годе приличен хранителен режим, при положение, че в даскало всеки около мен набива шоколади, кроасани, брускети, форнети, тостери, ДЮНЕРИ и всякакви адски вкусни неща?![]()
![]()
И изобщо кво мога да ям в училище, което да е поне малко здравословно и да не е мазно/сладко/тестено?
Т. 7
Moderated by kalpazanka
плодове,зеленчуци, месо нещо такова
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Прави си от вкъщиХем е лесно хем здравословно хем ще ти излезе по - евтино
![]()
MyKAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh
ПлодовеВ моето училище продават мандарини и портокали <3
Иначе като ти се дояде прави нещо друго и просто не си мисли за него.Мисли,че е направено от някакви гнусни неща...И колко е вредно
ми то кат им знаиш вкуса.. как да не мислиш за тях..а потемата.. ако няма в училището ти.. плодове си купувай предния ден от магазина..аз примерно за да си събирам пари ям в къщи..ако си взема парите ще ги похарча точно поради причината че всички около мен нагъват каквото и да е..и затова си ги оставям ...като знам че нямам пари не им обръщам внимание
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
xaxa това с парите си е добра идея :Д иначе може да си носиш от вкъщи някакъв плод.В началото е малко трудно,но ще видиш,че с времето като гледаш тостерите и вобще всичко мазно, ще ти се гади и дори да си вземеш няма да ти е вкусно ;] Поне при мен се получи така...като ги гледам само си мисля как по дяволите могат да ги ядат....само от шоколада не мога да се отрърва още
Аз в училище съм яла кисело мляко, плодове, ядки, сандвичи с пълнозърнест хляб. Бързо се свиква да не обръщаш внимание на боклуците, които ядат останалите, а и с времето все повече хора (особено момичетата) започват да се замислят какво ядат и спират с боклучавите храни.
Аз така правя и знам ,че коремът ми е пълен както се казва и то само с хубави и полезни неща !Първоначално написано от Nathan
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
абсолютно същата съмПървоначално написано от dessyy
изобщо не ми прави впечатление храната в даскало ;д
към авторката : ако имаш воля и решиш да не ядеш на даскало просто няма да ядеш и така ;д
Дам така е само воля ти трябва...нищо ново като цяло :Д Но си носи плод мн засища ;]
Аз от магазинчето до училище си взимам активия с корн флейкс дето е отгоре. Иначе един ден ми беше много лошо и не исках да ям нищо друго освен плодове. Отидох пак до магазина и си купих мандарини, после като ги видях съучениците ми в стаята с тия джобове, дюнери и т.н. щях да повърна![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Не бих могла да твърдя същото за себе сиПървоначално написано от dessyy
![]()
Аз също ям плодове, кисело мляко, солети ( макар, че не са мн полезни ) и въобще не ми се дояждат разни сандвичи и тн.
Понякога, когато ми се дояде нещо сладко си взимам, но това се случва рядко.
Не е ли пържен? Или поне с доста мазнини. Аз преди много ядях такива неща, но от известно време съм спряла... И сега даже не са ми особено вкусни, отвикнала съм.Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
^ И е адски солен => не е добър вариант.
1. Плодове.
2. Активиа закуска, ама в по-краен случай.
3. Тостер с пилешка пържола, домати и краставици – в най-краен.Все пак това е просто малко бял хляб с месо... Дали тая пържола ще я купиш от магазина, или от будката за тостерите – все една е.
![]()
прави си сандвичи вкъщи, може да използваш пълнозърнест хляб. Плодове, мляко [НО НЕ АКТИВИЯ!], сушени плодове също може да ядеш ..![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
хубава закуска в даскало е примеро 2 байк ролса 1 сникерс и натурален сок ...
П.П. хотдоците и тостерите са си рлз![]()
Тва от къщи да си носиш сандвичи и такива е съкс ... и мое и да ти се подиграват![]()
Попринцип не ям на даскало,ако прегладнея си вземам ябълка или ако съм много гладна бейкролс.Покрай мойто даскало у ужас има форнети,пици,банички,дюнер ,понички,закуски,хамбургер и абе....ама свикнах да ги гледам само.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Bake Rolls е пържен, солен и мазен.Изобщо не му го предлагайте![]()
Ние ядем често плодове.Даже са ми доста по-вкусни от останалите закуски - пици, дюнеи, форнети. А и ти като си свикнеш да си ядеш от тях, няма да обръщаш изобщо внимание на другите.Мляко също ядем често, но то си е нещо обикновено, не мисля, че може да се причисли към чак толкова здравословните храни.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Сигурно ще потвърдя мнението на доста хора до тук но.. взимай си сандвичи направени домашно или плодове от вкъщи.Може също някаква баница или кекс напрамени домашно от баба ти или майка ти например-- знаеш че не са наблъскани хиляди боклуци в тях.
![]()
Никога не съм осъзнавала защо някои хора се подиграват за това че си носиш храна от вкъщи... не е логично.. даже напротив-тъпо е.Някой не му се яде кроасан;солети;малети или сандвич в магазина който струва 3 лева и е престоял в магазина 1 седмица ...Първоначално написано от sl0w
![]()
..сори за двойния пост![]()
Пфф и аз имам същия проблем.. от скоро започнах да си нося ябълки или да си купувам активия.Понякога много ми се прияжда нещо и си взимам бейк ролс![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Уффф в нащо даскало само пицата става поне според мен. Обаче като изям 1 парче почвам да се мразя... Плодове май няма или поне не съм виждала... Мисля и аз да си нося от вкъщи някой плодче вече щото с тия пици направоо![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...