.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Мега фен Аватара на KumchoValcho

Въпрос за храненето в училище

Как да спазвам някакъв що-годе приличен хранителен режим, при положение, че в даскало всеки около мен набива шоколади, кроасани, брускети, форнети, тостери, ДЮНЕРИ и всякакви адски вкусни неща?
    И изобщо кво мога да ям в училище, което да е поне малко здравословно и да не е мазно/сладко/тестено?

Т. 7
    Moderated by kalpazanka

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    плодове,зеленчуци, месо нещо такова

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Фен
    Град
    София
    Прави си от вкъщи Хем е лесно хем здравословно хем ще ти излезе по - евтино
    My KAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh

Супер фен
    Плодове В моето училище продават мандарини и портокали <3
    Иначе като ти се дояде прави нещо друго и просто не си мисли за него.Мисли,че е направено от някакви гнусни неща...И колко е вредно

ми то кат им знаиш вкуса.. как да не мислиш за тях.. а потемата.. ако няма в училището ти.. плодове си купувай предния ден от магазина..аз примерно за да си събирам пари ям в къщи..ако си взема парите ще ги похарча точно поради причината че всички около мен нагъват каквото и да е..и затова си ги оставям ...като знам че нямам пари не им обръщам внимание :P :P

xaxa това с парите си е добра идея :Д иначе може да си носиш от вкъщи някакъв плод.В началото е малко трудно,но ще видиш,че с времето като гледаш тостерите и вобще всичко мазно, ще ти се гади и дори да си вземеш няма да ти е вкусно ;] Поне при мен се получи така...като ги гледам само си мисля как по дяволите могат да ги ядат....само от шоколада не мога да се отрърва още

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Минаваш в началото на седмицата през пазара, купуваш банани, портокали, мандарини, ябълки и пр. и си носи в чантата.

Град
    Горна Оряховица
    Аз в училище съм яла кисело мляко, плодове, ядки, сандвичи с пълнозърнест хляб. Бързо се свиква да не обръщаш внимание на боклуците, които ядат останалите, а и с времето все повече хора (особено момичетата) започват да се замислят какво ядат и спират с боклучавите храни.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Nathan
    Прави си от вкъщи Хем е лесно хем здравословно хем ще ти излезе по - евтино
    Аз така правя и знам ,че коремът ми е пълен както се казва и то само с хубави и полезни неща !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от dessyy
    xaxa това с парите си е добра идея :Д иначе може да си носиш от вкъщи някакъв плод.В началото е малко трудно,но ще видиш,че с времето като гледаш тостерите и вобще всичко мазно, ще ти се гади и дори да си вземеш няма да ти е вкусно ;] Поне при мен се получи така...като ги гледам само си мисля как по дяволите могат да ги ядат....само от шоколада не мога да се отрърва още
    абсолютно същата съм изобщо не ми прави впечатление храната в даскало ;д

към авторката : ако имаш воля и решиш да не ядеш на даскало просто няма да ядеш и така ;д

Дам така е само воля ти трябва...нищо ново като цяло :Д Но си носи плод мн засища ;]

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз от магазинчето до училище си взимам активия с корн флейкс дето е отгоре. Иначе един ден ми беше много лошо и не исках да ям нищо друго освен плодове. Отидох пак до магазина и си купих мандарини, после като ги видях съучениците ми в стаята с тия джобове, дюнери и т.н. щях да повърна
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от dessyy
    Дам така е само воля ти трябва...нищо ново като цяло :Д Но си носи плод мн засища ;]
    Не бих могла да твърдя същото за себе си

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз също ям плодове, кисело мляко, солети ( макар, че не са мн полезни ) и въобще не ми се дояждат разни сандвичи и тн.
    Понякога, когато ми се дояде нещо сладко си взимам, но това се случва рядко.

1.Bake Rolls със сол/сирене (това е печен хляб, няма лошо да си хапнеш)
    !Добре е да пиеш нещо, течността създава илюзията, чи стомахът ти е пълен!
    Плодовете също са вариант.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    1.Bake Rolls със сол/сирене (това е печен хляб, няма лошо да си хапнеш)
    !Добре е да пиеш нещо, течността създава илюзията, чи стомахът ти е пълен!
    Плодовете също са вариант.
    Не е ли пържен? Или поне с доста мазнини. Аз преди много ядях такива неща, но от известно време съм спряла... И сега даже не са ми особено вкусни, отвикнала съм.

Мега фен
    ^ И е адски солен => не е добър вариант.

1. Плодове.
    2. Активиа закуска, ама в по-краен случай.
    3. Тостер с пилешка пържола, домати и краставици – в най-краен. Все пак това е просто малко бял хляб с месо... Дали тая пържола ще я купиш от магазина, или от будката за тостерите – все една е.

прави си сандвичи вкъщи, може да използваш пълнозърнест хляб. Плодове, мляко [НО НЕ АКТИВИЯ!], сушени плодове също може да ядеш ..
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Повече от фен Аватара на sl0w
    хубава закуска в даскало е примеро 2 байк ролса 1 сникерс и натурален сок ...
    П.П. хотдоците и тостерите са си рлз

Тва от къщи да си носиш сандвичи и такива е съкс ... и мое и да ти се подиграват

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Попринцип не ям на даскало,ако прегладнея си вземам ябълка или ако съм много гладна бейкролс.Покрай мойто даскало у ужас има форнети,пици,банички,дюнер ,понички,закуски,хамбургер и абе.... ама свикнах да ги гледам само.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Bake Rolls е пържен, солен и мазен.Изобщо не му го предлагайте

Ние ядем често плодове.Даже са ми доста по-вкусни от останалите закуски - пици, дюнеи, форнети. А и ти като си свикнеш да си ядеш от тях, няма да обръщаш изобщо внимание на другите.Мляко също ядем често, но то си е нещо обикновено, не мисля, че може да се причисли към чак толкова здравословните храни.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    в света на приключенията ..
    Сигурно ще потвърдя мнението на доста хора до тук но.. взимай си сандвичи направени домашно или плодове от вкъщи. Може също някаква баница или кекс напрамени домашно от баба ти или майка ти например-- знаеш че не са наблъскани хиляди боклуци в тях.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от sl0w

Тва от къщи да си носиш сандвичи и такива е съкс ... и мое и да ти се подиграват
    Никога не съм осъзнавала защо някои хора се подиграват за това че си носиш храна от вкъщи... не е логично.. даже напротив-тъпо е.Някой не му се яде кроасан;солети;малети или сандвич в магазина който струва 3 лева и е престоял в магазина 1 седмица ...

..сори за двойния пост

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Пфф и аз имам същия проблем.. от скоро започнах да си нося ябълки или да си купувам активия.Понякога много ми се прияжда нещо и си взимам бейк ролс
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Уффф в нащо даскало само пицата става поне според мен. Обаче като изям 1 парче почвам да се мразя... Плодове май няма или поне не съм виждала... Мисля и аз да си нося от вкъщи някой плодче вече щото с тия пици направоо
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си