.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Голям фен Аватара на mey_si

Какво значи?

Значи едно момче към което имам симпатии да речем 2 години ми каза не искам никакви сериозни взаимоотношения ,но можем да направим някой неща какво значи според вас ? Нееее аз знам какво има впредвид ,но има ли смисъл да се занимавам с него или само ще ме прецака....оффф...

Еми ако ти се прави секс защо не,но ако искаш нещо по-сериозно,по-добре не се занимавай с него има и други момчета
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Какво значи да те прецака?
    Няма да те прецака, защото ти го е казал направо - иска секс и нищо друго. Това, че няма да те целува и прегръща все едно сте двойка, да ти говори мили неща на ухо и да те обсипва с комплименти, не означава, че те е прецакал. Той не иска да сте 'гаджета', а само да спите заедно.
    Ти, ако искаш да си нечия играчка - бъди с него.
    Но ако имаш някакво достойнство, ако се уважаваш поне малко, няма да позволиш някой да си играе с теб и да те използва само като 'дупка, с която си задоволява първичните нужди'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

..

Голям фен
    Бягаййй ...

Твойте чувства ще се задълбочават ... а той ще идва и ще си отива ... Това ли искаш ....

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Бягаййй ...

Твойте чувства ще се задълбочават ... а той ще идва и ще си отива ... Това ли искаш ....
    не

Стига глупости. Правете секс.

Супер фен Аватара на m1nik
    Бягаййй ...

<~~~~~~~~~+
    )

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Не прави секс с него!!!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Не, да , не , да , не , да..
    просто си реши сама.. дали ти се прави секс с него..като разбира се не влагай чувства
    бившият когато се разделихме ми каза
    " а бее айде ще си правиме кефа още докато можем и искаме и после, като дойде следващия ще се изебеш и с него.."
    << желязната логика , като имах и чувства
    а бе като цяло не се адълбочавай в чувства!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Земи му пусни на момчето, така ще е най-добре :P
    GTA Stunting

Като гледам реакцията ти - ще се почувстваш прецакана!

Ако ти се иска приятел с привилегии - тоест хем да сте приятели, но нищо пивече да има между вас, нито публичност също, а да прави секс с теб - действай, ако не - не се занимавай.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Враца
    Имам чувството , че плачеш за внимание ... с други думи разбирам , че оня иска само да те ебе , а вероятно и ти си достатъчно умна да се сетиш за това.
    Заключение :
    За теб : не му се връзвай на свирката (буквално)
    За него : Ами ще ти го опиша по възможност най- кратко ... плосък и повърхностен ... обидите ще са излишни и за двамата
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    просто си реши сама.. дали ти се прави секс с него..като разбира се не влагай чувства
    " а бее айде ще си правиме кефа още докато можем и искаме и после, като дойде следващия ще се изебеш и с него.."
    лоша си..

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    лоша си..
    защо?
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    скайп сори за спама (пиши че ми се е прецакал и не мога да го отворя пиши ми ) сори пак за спама..

Супер фен Аватара на djipsito

...

Моя съвет към теб е, ако наистина много го харесваш и искаш да си с него, да не спиш с него. Не тичай след него, само ще се възгордее..
    Прави се малко на интересна, бъди трудна, ако си знаеш цената и ако той има представа що за стока си, ще се замисли и ще почне той да тича след теб. Зависи в кви отношения сте и той какъв човек е де. Аз съм в почти същата ситуация. Само че направих грешката да престъпя към действие и сега ми е гадно. Бях така тъпа да си помисля, че като се опознаем и от време на време правим секс, той СЛЕД ВРЕМЕ ще поиска да е с мен, не само за единия секс. Сега мисля да му покажа, че не е само той и не съм му в кърпа вързана, което ми е трудно и се чувствам кофти, но... шанс, аз съм си виновна. Той си ми каза, не иска връзка и т.н, за това не го упреквам за моите решения.
    Според мен не трябва да правиш моята грешка. Помисли си какво искаш, ако искаш приятелски отношения и секс чат пат с него, няма лошо. Ама ако се привързваш бързо, секса само ще усложни нещата и след време ще ти е много по-трудно.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от Konstantin0000
    Стига глупости. Правете секс.
    +1. И използвайте предпазни средства !!

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Няма да те прецака, защото ти го е казал направо - иска секс и нищо друго. Това, че няма да те целува и прегръща все едно сте двойка, да ти говори мили неща на ухо и да те обсипва с комплименти, не означава, че те е прецакал. Той не иска да сте 'гаджета', а само да спите заедно.
    Но ако имаш някакво достойнство, ако се уважаваш поне малко, няма да позволиш някой да си играе с теб и да те използва само като 'дупка, с която си задоволява първичните нужди'.
    Точно и ясно казано
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Ако просто ти се прави секс без чувства - давай, но ако мислиш, че ще се привържеш още повече недей, нямя смисъл.

Бягаййй ...

+

Град
    Стара Загора
    значи че иска само да те чука без никви сериозни отношения
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Незнам изобщо за кво го задаваш тоя въпрос .... решаваш само ти ако си достатъчно умна ще си седиш облечена и без него ако не ще те чукат и оставят ... решаваш(не си мисли че ще го накараш да има чувства към теб със секс)
    Крачката назад понякога е засилка за голям скок напред!!!

Хехе айде малко да разграничаваме приятелите с облаги от курварите и използвачите. Ако ти директно си кажеш на човека срещу теб защо искаш да си с него и на него му харесва - това не е липса на достойнство. Връзките са за хора, които имат време за това, обичат ги и са емоционални. Ако искаш нещо необвързващо това не те прави използвач или парцал!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Хехе айде малко да разграничаваме приятелите с облаги от курварите и използвачите. Ако ти директно си кажеш на човека срещу теб защо искаш да си с него и на него му харесва - това не е липса на достойнство. Връзките са за хора, които имат време за това, обичат ги и са емоционални. Ако искаш нещо необвързващо това не те прави използвач или парцал!
    Абсолютно. Ужасно се дразня когато жените претендират за равенство с мъжете, а в същото време обожават да изкарват курва всяка дръзнала да прави това, което иска. Ако тя иска само да спи с него, защо да няма достойнство?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си