Цитирай Първоначално написано от buba94
Еми нз как точно седят нещата.Еми мила ... ти си едва на 15.. ще срещаш още много.Знам какво е и аз съм на 15 и вече имам някакав опит Ако чувствата са ви взаимни струва си да казаваш "да" на желанието да си с него,но от това което прочетах той е един от многото,за които важен е секса и нищо друго.На думи може яко да ти завърти главата аз мисля ,че си силна и не бива да му се връзваш.То смятай колко държи и на приятелката си..Другото което е .. ..алкохол..цигари..наркотици ..как може да стигнеш чак до там заради момче,което явно не те заслужава..

xey macka mersii mnoyy... za suveta no 4estno da ti kaja za pruv put po4ustah 4e obi4am nqkoi za pruv put mi puka za mom4e tova pri mene go e nqmalo predi si4ki po 2 sedmici max si haresvam i posle ne... no tozi put e prazli4no ve4e 6 meseca sa tova v koitoo ve4ee... se poburvam... nqmalo e i den v koito az da ne se zduham i da ne si poreva malko .... prsoto bolkata nemooje da se opi6e... moje sega da kajat taq prai cirkove no samo az znam kfo mi e.... i prosto neznam da se borq li za nego ili nee... X: