Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
Като малка мислех,че 1вият ми път трябва да е с човек,когото обичам и чувствата са взаимни.След време започнах да виждам как хората се променят .. всеки казва " от компанията ми само аз съм девствена" и тем подобни и го имат за срамно.Мислех си така до едно време,след това незнам какво ми стана,но си казах .. - не ме интересува с кого ще ми е първият път .. дори да е просто от привличане се ми е тая.Обичах едно момче 2 години,просто той ми беше първият към който изпитвах такива силни чувства и исках с него да ми е 1вия път .. след като казах на една приятелка тя ми каза "ами ако той не изпитва същото кво прайш?" тогава се замислих и и казах,че не ми пука .. важното е че аз адски много обичам този човек и адски много искам да съм с него .. апък и аз си знаех какво изпитва към мен така че опровергах думите и Та така .. всичко това може да е прозвучало като да не кажа к*рвенско,но това е моя начин на мислене .. нали тук сме да споделяме мнения пък никой не е казал,че ако не ти пука с кой ще ти е 1вия път,след като го направиш ще спиш с всеки .. интересното е 1вия път другото вече е запълване на нуждите човешки

gluposti.... razbiram te napulno spokoino... abee purviq put smisall to se pomni cql jivot i ne trqq zaduljitelno da e s lubimiq 4ovek.... seki go razbira po razli4en na4in .... nooo ti si si izbrala ...i nekoga ne sujalqvai 6tot mojelo da e i po zle