.
Отговор в тема
Страница 11 от 14 ПървиПърви ... 7891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 342
    Вярвам, но не Го разбирам. Не вярвам в Ад и Рай.. вярвам в прераждането..

Аз лично съм атеист и мисля че господ е за безднадежните хора.

Темата е стара,но все пак...
    Естествено,че вярвам в Бог! Това,че никой не го е виждал не означава,че той не съществува!Има толкова много доказателства!А и дори да няма ние пак трябва да имаме вярата!Не мога да разбера защо упреквате другите,че вярват в Бог?Всеки има право да вярва в нещо!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Bezdomnokuche Виж мнението
    Аз лично съм атеист и мисля че господ е за безднадежните хора.
    Премного интелигентни и достойни за уважение хора вярват в богове. Не е правилно да категоризираш всички теисти като безнадеждни без вярата си, понеже просто не си прав. Толкова си прав като ги определяш като такива колкото теисти които определят атеисти като водещи "празен" живот лишен от любов - вярно е за 2-3ма от 100 души, но не и за повечето.

Отделно и че така изразено е първо ненужно и непредизвикано грубо и второ фарисейско.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от nelito2903 Виж мнението
    Това,че никой не го е виждал не означава,че той не съществува!Има толкова много доказателства!
    Стана ми интересно. Може ли да конкретизираш за какви точно доказателства става въпрос?

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Стана ми интересно. Може ли да конкретизираш за какви точно доказателства става въпрос?
    Е,ти пък...
    Как за какви ???

Цитирай Първоначално написано от nelito2903 Виж мнението
    Има толкова много доказателства!А и дори да няма ние пак трябва да имаме вярата!
    Смятай...
    Последно редактирано от JungleJaguar : 06-03-2012 на 21:33
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    мда, а вашите "доказателства" бяха направо "невероятни"............ ама иначе голямо самочувствие.
    Последно редактирано от defender : 06-04-2012 на 07:50

Да . 10 букви

Не.Мисля,че вярването в някой си бог е било приложимо преди векове,когато хората са били необразовани и изстрадали.Тъпчели са ги и са работели за разни царе,благородници,господар и...трябвало им е утеха.Особено пък християнството си е точно за бедния и изстрадал човечец.

В днешно време с напредналата наука и обществото ни по-скоро ми е абсурдно да говориш как бог е създал всичко и видиш ли ще те накаже някой ден.
    Природата е единствения "бог" ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    мда, а вашите "доказателства" бяха направо "невероятни"............ ама иначе голямо самочувствие.
    А вашите сектантски тъпотии нямат пък край-създателят на Вселената,Бог е светлина,Бог е навсякъде,малоумник !
    Ебах ви ваште големи доказателства-Бог бил създал Вселената !
    Нали се сещаш,че дърводелецът Ийсус е сбъркан продукт на Вселената,тя е създала това огромно недоразумение,а не той нея,тъпак.
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Ми при положение че показахме как библията не е исторически вярна, не е научно вярна спрямо биология, антропология, геология, астрофизика, езикознание и тн и тн и тн, че е неморална и противоречаща си, базирана на предишни митове, че стария завет е направен с цел създаване на история, a новия е СГЛОБЕН с политически цели, а ти през цялото време когато ти изсипвахме тази информация мълчеше сякаш имаш конски хуй в устата вместо да отговориш по какъвто и да е начин, а накрая изсипа едно-две "ми аз си знам, ми вие не сте по-готини от мене, ми скарлет е готина какичка" и се подриска мизерно доста явно си личи че са доста хубави и неоспорими доказателства.

Колко иронично че твоите "доказателства" се изразяват в електронен вариант на вестник Шок, неакредитирани статии от 70+ годишни старци и вяли твърдения че ти знаеш, но не показваш защо понеже си твърде готин

Пикьо, посмешище
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    [b]Ми при положение че показахме как библията не е исторически вярна, не е научно вярна спрямо биология, антропология, геология, астрофизика, езикознание и тн и тн и тн, че е неморална и противоречаща си, базирана на предишни митове, че стария завет е направен с цел създаване на история, a новия е СГЛОБЕН с политически цели, а ти през цялото време когато ти изсипвахме тази информация мълчеше сякаш имаш конски хуй в устата вместо да отговориш по какъвто и да е начин, а накрая изсипа едно-две "ми аз си знам, ми вие не сте по-готини от мене, ми скарлет е готина какичка" и се подриска мизерно доста явно си личи че са доста хубави и неоспорими доказателства.

Колко иронично че твоите "доказателства" се изразяват в електронен вариант на вестник Шок, неакредитирани статии от 70+ годишни старци и вяли твърдения че ти знаеш, но не показваш защо понеже си твърде готин

за нас достатъчно доказателство е Библията, писанията и живота на светите отци, личен опит и прочие. Също и науката там където не си противоречи с вярата, защото не науката и природата противоречат на вярата, а противоречат на вярата погрешните, измамни и субективни човешки преценки и възприятия.

Както съм казвал, всичко е въпрос на гледна точка, влияние на заобикалящата среда и кръга от хора, лично предпочитание и влечение (към материалната или духовна мъдрост), любов към Бога или към света и т.н.
    И на базата на това човек изгражда своя светоглед - вярващ или атеист.
    Последно редактирано от defender : 06-04-2012 на 11:29

за нас достатъчно доказателство е Библията, писанията и живота на светите отци, личен опит и прочие.
    Ми на мен па ми стига да гледам Междузвездни войни и да слушам думите на Йода и прочее. Ей така знам че съм джедай и използвам Силата. Аре вервай ми като си балама

Също и науката там където не си противоречи с вярата, защото не науката и природата противоречат на вярата, а противоречат на вярата погрешните, измамни и субективни човешки преценки и възприятия.
    Мда, тогава НЕВЕРОЯТНО чудно защо 93% от американската национална академия на науката не са религиозни.

http://www.stephenjaygould.org/ctrl/news/file002.html

Както съм казвал, всичко е въпрос на гледна точка, влияние на заобикалящата среда и кръга от хора, лично предпочитание и влечение (към материалната или духовна мъдрост), любов към Бога или към света и т.н.
    И на базата на това човек изгражда своя светоглед - вярващ или атеист.
    Мда, за'тва абсолютно случайно мога да ти позная религията и деноминацията по географска карта

Трибалистичен, събчовешки дегенерат

The Bird of Hermes

Мега фен
    Ми на мен па ми стига да гледам Междузвездни войни и да слушам думите на Йода и прочее. Ей така знам че съм джедай и използвам Силата. Аре вервай ми като си балама
    Само дето, Междузвездни войни е измислица, докато вярата е подкрепена с реални хора, събития и свидетелства.

ПП: и преживявания
    Последно редактирано от defender : 06-04-2012 на 14:23

Ми то и в Хари Потър има реални хора, събития и свидетелства бе!

ПП И преживявания

The Bird of Hermes

Мега фен
    когато си актьор в пиеса, на тебе не ти пука, че героя ти ще умре,
    когато това се случи в реалния ти живот, тогава ганьо реве.

ПП: и се моли ................. (надявам се)
    Последно редактирано от defender : 06-04-2012 на 14:40

Баси дришкото, се едно келеме на три годиники да ми каже, че ще ме набие като порасте.

Това ли ти беше идеята за интелектуалност а? "Покайте се че съм страшен!" Баси дришкото

The Bird of Hermes

Мега фен
    най-накрая усмивка............ ок, шъ съ упраИм.

Мега фен Аватара на RagioL
    Как ли съм пропуснал тази тема!

П.П.

.....................
    Имам един конкретен въпрос: Еврото по-изнервящ и тъп ли е от тапата според теб?

Не, гейски си усеща като му го начукват. Гадно му е и му смъди на дупенцето щото не е толкова тъп на колкото се прави.

Не може и на малкия пръст да му стъпи на тапата. С него всеки път беше едно...

The Bird of Hermes

Мега фен
    оооооооо, ко става бе батковци (кукумявки).

Мега фен
    вие тук сте стигнали до много възвишени мнения нещо не за първи път се смях от началото до края на страницата
    Последно редактирано от npp : 06-04-2012 на 21:17

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    вие тук сте стигнали до много възвишени мнения нещо не за първи път се смях от началото до края на страницата
    Чудно ми е защо ли всеки път като те мерна в форума и се сещам за това
    ]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Брато,имам един въпрос към теб,ама ми отговори директно и не като робот с 1000 реда цитати от книги:
    Има ли извънземни ?
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си