И аз имам същия въпрос .
От скоро харесвам едно момче от нашия клас (ще ползвам само първата буква от името). Та ''Д'' има странно поведение.
Той преди ходеше с една от нашия клас и сега само се закача съсъ всички момичета когато му е скучно но ми прави впечатление че когано вчера например едно момиче го ядоса той и изви ръката .При мен е различно.Той се закача със абсолютно всички но с мен по-рядко. Вчера Се закачи с моята най-добра фр.Аз не играя с тях -не тичам по коридорите и тн. Е все пак сме 7-ми клас е нече не ме е викал да играя с тях.:d Е добре но онзи ден нещо се заиграхме с още две приятелки и той и там едната много силно го удари с учебника и той ги подкара и двете на ред с една линия а мен все ме пази не само в този случай ами винаги. И друго вчера ме преместиха за един час и сенях на задния чин зад него.Направи ми впечатление че се обърна на няколко пъти но аз се направих че гледам в учителката.Винаги увещава своя приятел по биология да седят зад нас с приятелката ми и той сяда зад мен -не е заради преписване или нещо такова защото никога за нищо не ме пита.И В лабораторията вчера ние с преятелката ми направихме експеримента по биология ,той дойде да види и после незнам какво стана аз исках да отида да им помогна там на тяхната група ама нещо като тръгнах назад се съпнах в балатома и той застана зад мен и ме хвана и се затепках като само му викам извинявай и така повече от 4-5 пъти той само каза за нищо бе и се усмихна.Аз като го погледна само се смея -та въпроса ми е -той е отворен а аз не съм кой знае каква красавица а пък него го харесват всички момичета в класа и не- само.Дали има шанс той да ме харесва ?