- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз дебела ли съм?
Ем аз сам толкоз кила и сам висок малко над 180 и съм горе доло дооре.А ти момиче с тези габарити.Прави изводите![]()
Еми 68 кг..За ръст 1.68 и за 12 годишна не е ли е много..???
Пък може и да е до ген..
Но продължавай да спортуваш..И се храни здравословно
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кг. изглеждат доста за 12-годишна възраст.Не мога да преценя защото не съм те виждала но ако изглежда че трябва да отслабваш отиди на диетолог а не предприемай сама диети защото си малка.Кажи че спортуваш активно.Може да е хормонален проблем.. (без да те плаша
просто обяснявам другата причина заради която е по-сиг. да отидеш на доктор... )).
Тфа с гена не оправдава нищо.Ако се тъпче като сфиня и вика че е ген е бати невежеството.Гена е най-малкия факторПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Много си дебела! Поне си само на 12, наблегни на спорта и здравословното хранене.
Напротив, няма такова нещо да си тежка и да изглеждаш слаба! Защо се самоуспокояваш? Не вярвай на майка си, тя просто се опитва да ти вдигне духа, казвайки ти, че е била същата като теб. И да е била, виж я сега и си прави изводите. (ако я намираш за дебела например...) Почти 70 кг за твоя ръст и то на 12 са отвратително много. Не искам да те обиждам, тук всеки е анонимен. Опитвам се просто да ти помогна със съвет. Никой няма да те хареса такава, та за Бога, погледни се! Не ти ли се струва понякога, че приличаш на тюлен? (А в лицето на съучениците ти сигурно си направо свиня/кит) Та това са цели 70 кг!!! Не ти ли се иска да имаш хубаво оформено кръстче, дупе и коремче? Погледни се сега в огледалото? Ами харесваш ли се? Щом пускаш тема като за начало, това означава, че изобщо не се харесваш в момента. А за да се промениш не бива да си вдърхваш излишно комфорт с подобни илюзии и игра на думи, че не си била дебела, ами "тежка". Това е както когато родителите от прекомерната си обич към децата си им казват, че не са уроди/различни и т.н., с цел да ги успокояват, и им казват, че са просто "специални". За всеки родител детето му е "специално". Но оценката, която получаваш в къщи или от близките, винаги ще е "6 +", макар и реалността да е съвсем друга. Важното е да вярваш на себе си и на собствената си оценка за теб самата. Щом виждаш, че си дебела направи нещо по въпроса. Обществото е жестоко, никой не обича дебеланите. Стягай се и не се тръшвай сега да хленчиш ами от утре яко спорт и диета!
Добре де..Просто казах,че може и да е до генПървоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Свиня гявурска, отслабни!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Ее стига ве-тя е на 12 ако почне диета ше се вманиачи и ще стане 15кила-по-добре само спорт отколкото протеинова/90дневна и такива тинтириминтиритаПървоначално написано от filmimilmi
![]()
Ами да ти кажа на някои хора костите им много тежат.Ти сигурно си от тях.Доколкото разбрах не изглеждаш дебела,затова защо се притесняваш?Познавам много клечки,които са супер тежки![]()
На някого случайно да му е хрумвало, че може да килограмите да са от мускулна маса? А момичето е доста странно- хем пише, че е супер дебела, хем изглеждала слаба. Не мога да я разбера, но да продължава да спортува.
Не си слабичка. Пълничка си, но гледай да спортуваш повечко и яж по-леки храни.
Без да се обиждаш ама не си слаба.. за 168 нормалното според мойте виждания е 55 кг. и пак зависи дали си отпусната или стегната.Първоначално написано от cookie_master
Вие пък тук се изкарахте всички фотомодели.. Както спомена по-горе някой мускулната маса тя е по тежка от сланините така че нищо чудно да не изглежда дебела, а ппросто да го мисли като се качи на кантара.. + че може да е с по-едър кокал.. айде не обиждайте толкова .
Ами качи снимка.. така не мога да преценя, но въпреки това като сравнявам с мен ми се вижда доста![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
спорт му е маиката![]()
Лол аз на 12 години бях висока около 1.60 не повече и тежах не повече от 48кг...незнам какво да ти кажа пълна си си пък и си висока аз сега съм 1.65 и тежа 55кг.Не ти препоръчвам диети на тази възраст,но спортувай повечко и не се храни прекалено много смисъл не преяждай и по-здравословно...Успех![]()
Лол аз на 12 години бях висока около 1.60 не повече и тежах не повече от 48кг...незнам какво да ти кажа пълна си си пък и си висока аз сега съм 1.65 и тежа 55кг.Не ти препоръчвам диети на тази възраст,но спортувай повечко и не се храни прекалено много смисъл не преяждай и по-здравословно...Успех![]()
ми не си слаба!Аз на 12 бях висока около 1,58 или 1,59 и тежах 39кг тва го помня![]()
Асии <3 , Наннсии <3