.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Град
    Bqla, Rusenska oblast

Аз дебела ли съм?

Аз дебела ли съм? Питам щот тежа 68 кг, висока съм 1.68м и съм на 12 години, но не съм дебела отвънка, т.е. нямам тлъстини. АЗ СЪМ ДЕБЕЛ СЛОН, А НЕ НЕ СЛОН А КИТ!!!!!!!! Спортувам и то много! Но защо съм дебела? Това нормално ли е????

Супер фен Аватара на cookie_master
    ами не си особено слаба
    МОМИЧЕ!

Град
    Улицата
    Ем аз сам толкоз кила и сам висок малко над 180 и съм горе доло дооре.А ти момиче с тези габарити.Прави изводите

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Еми 68 кг..За ръст 1.68 и за 12 годишна не е ли е много..???
    Пък може и да е до ген..
    Но продължавай да спортуваш..И се храни здравословно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    ами не си особено слаба
    Pitt

Град
    в света на приключенията ..
    Кг. изглеждат доста за 12-годишна възраст. Не мога да преценя защото не съм те виждала но ако изглежда че трябва да отслабваш отиди на диетолог а не предприемай сама диети защото си малка.Кажи че спортуваш активно.Може да е хормонален проблем.. (без да те плаша просто обяснявам другата причина заради която е по-сиг. да отидеш на доктор... )).

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

Пък може и да е до ген...
    Тфа с гена не оправдава нищо.Ако се тъпче като сфиня и вика че е ген е бати невежеството.Гена е най-малкия фактор

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Много си дебела! Поне си само на 12, наблегни на спорта и здравословното хранене.

Град
    Bqla, Rusenska oblast
    вижте сега, аз изглеждам слаба но съм тежка тfа е проблема. а отностно гена може и да е права, майка ми на моята възраст е била същата като мен!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Напротив, няма такова нещо да си тежка и да изглеждаш слаба! Защо се самоуспокояваш? Не вярвай на майка си, тя просто се опитва да ти вдигне духа, казвайки ти, че е била същата като теб. И да е била, виж я сега и си прави изводите. (ако я намираш за дебела например...) Почти 70 кг за твоя ръст и то на 12 са отвратително много. Не искам да те обиждам, тук всеки е анонимен. Опитвам се просто да ти помогна със съвет. Никой няма да те хареса такава, та за Бога, погледни се! Не ти ли се струва понякога, че приличаш на тюлен? (А в лицето на съучениците ти сигурно си направо свиня/кит) Та това са цели 70 кг!!! Не ти ли се иска да имаш хубаво оформено кръстче, дупе и коремче? Погледни се сега в огледалото? Ами харесваш ли се? Щом пускаш тема като за начало, това означава, че изобщо не се харесваш в момента. А за да се промениш не бива да си вдърхваш излишно комфорт с подобни илюзии и игра на думи, че не си била дебела, ами "тежка". Това е както когато родителите от прекомерната си обич към децата си им казват, че не са уроди/различни и т.н., с цел да ги успокояват, и им казват, че са просто "специални". За всеки родител детето му е "специално". Но оценката, която получаваш в къщи или от близките, винаги ще е "6 +", макар и реалността да е съвсем друга. Важното е да вярваш на себе си и на собствената си оценка за теб самата. Щом виждаш, че си дебела направи нещо по въпроса. Обществото е жестоко, никой не обича дебеланите. Стягай се и не се тръшвай сега да хленчиш ами от утре яко спорт и диета!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

Пък може и да е до ген...
    Тфа с гена не оправдава нищо.Ако се тъпче като сфиня и вика че е ген е бати невежеството.Гена е най-малкия фактор
    Добре де..Просто казах,че може и да е до ген
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Силистра
    Свиня гявурска, отслабни!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Напротив, няма такова нещо да си тежка и да изглеждаш слаба! Защо се самоуспокояваш? Не вярвай на майка си, тя просто се опитва да ти вдигне духа, казвайки ти, че е била същата като теб. И да е била, виж я сега и си прави изводите. (ако я намираш за дебела например...) Почти 70 кг за твоя ръст и то на 12 са отвратително много. Не искам да те обиждам, тук всеки е анонимен. Опитвам се просто да ти помогна със съвет. Никой няма да те хареса такава, та за Бога, погледни се! Не ти ли се струва понякога, че приличаш на тюлен? (А в лицето на съучениците ти сигурно си направо свиня/кит) Та това са цели 70 кг!!! Не ти ли се иска да имаш хубаво оформено кръстче, дупе и коремче? Погледни се сега в огледалото? Ами харесваш ли се? Щом пускаш тема като за начало, това означава, че изобщо не се харесваш в момента. А за да се промениш не бива да си вдърхваш излишно комфорт с подобни илюзии и игра на думи, че не си била дебела, ами "тежка". Това е както когато родителите от прекомерната си обич към децата си им казват, че не са уроди/различни и т.н., с цел да ги успокояват, и им казват, че са просто "специални". За всеки родител детето му е "специално". Но оценката, която получаваш в къщи или от близките, винаги ще е "6 +", макар и реалността да е съвсем друга. Важното е да вярваш на себе си и на собствената си оценка за теб самата. Щом виждаш, че си дебела направи нещо по въпроса. Обществото е жестоко, никой не обича дебеланите. Стягай се и не се тръшвай сега да хленчиш ами от утре яко спорт и диета!
    Ее стига ве-тя е на 12 ако почне диета ше се вманиачи и ще стане 15кила-по-добре само спорт отколкото протеинова/90дневна и такива тинтириминтирита
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ами да ти кажа на някои хора костите им много тежат.Ти сигурно си от тях.Доколкото разбрах не изглеждаш дебела,затова защо се притесняваш?Познавам много клечки,които са супер тежки

На някого случайно да му е хрумвало, че може да килограмите да са от мускулна маса? А момичето е доста странно- хем пише, че е супер дебела, хем изглеждала слаба. Не мога да я разбера, но да продължава да спортува.

Не си слабичка. Пълничка си, но гледай да спортуваш повечко и яж по-леки храни.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    ами не си особено слаба
    Без да се обиждаш ама не си слаба.. за 168 нормалното според мойте виждания е 55 кг. и пак зависи дали си отпусната или стегната.

Вие пък тук се изкарахте всички фотомодели.. Както спомена по-горе някой мускулната маса тя е по тежка от сланините така че нищо чудно да не изглежда дебела, а ппросто да го мисли като се качи на кантара.. + че може да е с по-едър кокал.. айде не обиждайте толкова .

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами качи снимка.. така не мога да преценя, но въпреки това като сравнявам с мен ми се вижда доста
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

спорт му е маиката

Лол аз на 12 години бях висока около 1.60 не повече и тежах не повече от 48кг...незнам какво да ти кажа пълна си си пък и си висока аз сега съм 1.65 и тежа 55кг.Не ти препоръчвам диети на тази възраст,но спортувай повечко и не се храни прекалено много смисъл не преяждай и по-здравословно...Успех

Лол аз на 12 години бях висока около 1.60 не повече и тежах не повече от 48кг...незнам какво да ти кажа пълна си си пък и си висока аз сега съм 1.65 и тежа 55кг.Не ти препоръчвам диети на тази възраст,но спортувай повечко и не се храни прекалено много смисъл не преяждай и по-здравословно...Успех

Цитирай Първоначално написано от GD95
    Ами да ти кажа на някои хора костите им много тежат.Ти сигурно си от тях.Доколкото разбрах не изглеждаш дебела,затова защо се притесняваш?Познавам много клечки,които са супер тежки
    Да, аз съм на 10 и едно момиче от класа ми е 38 кг., а изглежда 28!
    - Изкара ми всичките дяволи!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Ами качи снимка.. така не мога да преценя, но въпреки това като сравнявам с мен ми се вижда доста

Еми да, то като не качиш снимка как да разберем? Ти пешеш хем, че си дебела като слон или като кит, хем че не изглеждаш дебела... Е сега на кое да вярваме??
    - Изкара ми всичките дяволи!

Град
    у нас
    ми не си слаба!Аз на 12 бях висока около 1,58 или 1,59 и тежах 39кг тва го помня
    Асии <3 , Наннсии <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си