- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесва ли ви класа?
Обичам си класа, и гавра има и приятелство има, даже част от най-добрите ми приятели са оттам. Жалко че има малко момичета.
Не бих казала, че го обичам.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ами да, защо не.Всички сме веселяци със чувство за хумор.Винаги намираме как да се майтапим с учители и един с друг.Е разбира се има 2-3 черни овце, но къде ги няма?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
горе-долу става (все пак 7 години хич не са малко). ама жалкото е че сме малко момичета - 9, от които някои супер много дразнят - все намират кого да обиждат, все бърборят и клюкарстват...някои от момчетата са ок, но другите се опитват да се правят на интересни ии постоянно пречат на класа в час (заради тях сме най-лошия клас от всички останали седми) ама добре, че това ни е последната година
![]()
Честно казано моя клас си ме кефи като цяло имам предвид с тука таме някой изключения ама те са 4 момичета хаьх сичко останало сме единни
хорица ... секи има много интересни черти на характера си .. ддзн пичуи![]()
Не.Имам 1 приятелка(и другите са ми.но само 1 е BFF),а с момчетата много лафим![]()
50:50
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
и при мен е така - ту партс : съмтаймс са печени, съмтаймс не саПървоначално написано от DieselBlood
![]()
харесвам класа си въпрекиче някои са много откачениии![]()
![]()
не сме единни, иначе си се разбираме (с малки изключения) и ни е много забавно заедно![]()
не ,много
още от сега сме на някакви лагерчета и не общуваме толкова
едни се надуват, други са сдухани а трети са като призраци - никой не ги ебе ,че са живи..![]()
Ние всички сме много пекани. Е, има една групичка момиченца (селянките), които си мислят няма с кво да изпъкнат пред другите и правят някви интриги... Иначе сме много задружни.![]()
СъщотоПървоначално написано от godsmack321
Толкова злобни същества не бях срещала никога
Мислят се за най-красивите момичета на света, с лица побелели от тоновете пудра наслагвани всяко междучасие и скули със същото количество руж (представете си един клоун или "певица" от телевизия Планета(все същото
) и ще разберете за какво говоря
) И момчета, които се мислят за много забавни като разказват тъпи вицове.
Много съжелявам, че съм точно от този клас![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
И ние сме един луд клас.. някои идват и си отиват когато си решатНякви забележки в дневника, предупреждения за изгонване.. абе интересно си е
![]()
Иначе сме разделени на групички, което доста си личи. Не помня да сме правили нещо целия клас заедно.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Момчета- бая загорели, но с повечето може да се говори.
Момичета- като цяло лицемерки, но има 2-3 с които се разбирам.
Като цяло гледам да се разбирам с всички.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Като изключим,че няма момичета,а всички са говеда,да кефят ме всичките,радвам се,че попаднах в такъв клас!
можеше да е и по- зле![]()
Просто аз
Еми не особено, ама какво да се прави, още 4-5 години ще сме заедно. В крайна сметка има ужасно трагични класове като цяло(не точно в моето училище), така че не е чак толкова зле.
Да се надяваме, че нещата ще се променят към по-добро.
Ами става,макар че има 2-3 мърши които не мога да ги трая.Мислят се за голямата работа като ходят с обувки за по над 100 лева и си сменят гаджетата през 2 дена ,а не осъзнават ,че всъщност нищо не струват.
Ми има някои големи образи...
Мен никой не ме дразни...има немалко, с които не бих имал нещо общо ако зависеше от мен, но аз не се занимавам...
"здрасти-чао" и това е...какво ми пука
има и 1 мн. готина мацка, която винаги може да ме накара да се усмихна
Като цяло съм доволен, в началото не ме кефеха, но нещата се промениха![]()
Ами ... горе-долу. В смисъл разделени сме на две групи все не попадам на клас в който всички да са единниама то не може все пак ... 26 човека сме всички да се разбираме... .
![]()