- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2 за срока
Значи тази година по физика им две 2ки, но тъй като имаме само веднъж седмично нямаме срочна оценка. Та искам да попитам трябва ли да се притеснявам и какво щеше да стане ако имах 2 за срочна оценка?
"Колкото повече, толкова повече..!"
Нищо нямаше да стане... само щеше да се притесняваш за годишната. А и преполагам вашите нямаше да са много щастливи![]()
Нищо,само дето щеше да трябва да учиш много втория срок,че да си изкараш годишната.И няма защо да се притесняваш,стига да си сигурен,че нямате срочна
едно момиче от нашия клас също има две двойки,но ние имаме срочни![]()
втория срок се стегни и се опитаи да си оправиш оценките![]()
Ами хубава е да се притесниш и да се постегнеш, инак може и да не изкласиш.![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
Щом нямате срочни - не се притеснявай..НО втория срок се стегни и учи,за да няма двойки![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
учиш поправяш и готово.. имаш мнооого време и ще успееш. не е сложно бе хора к'во ще ви стане ако си седнете на гъза да почетете малко![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
не е сложно,ако не беше физика...нещата далеч не са толкова прости...Първоначално написано от ecstazy
![]()
Нито са толкова сложни. Друг е въпроса дали има време и желание.Първоначално написано от ghetto_superstar
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
абе не знам как е при вас но при нас е така:
1-срок нямаме оценка тряя имаме само 2 текущи
2-ри срок срочната оценка се прибавя към 2-те текущи от първи срок и от трите средноаритметично се изчислява годишната.Така че ако и при вас е така определено има за какво да се тревожиш![]()
Ебахти, то даже не е физика, 11 клас си нали?
Еми говори с учителката си, тя ще ти каже дали да имаш някакви притеснения или сядай и си учи, не е толкова трудна астрономията..![]()
Вафла..
ахамПървоначално написано от ivcheto0o
Просто аз
срочната оценка не е чаак толкова важна, но 2рия срок се стегни за да нямаш 2 за годината![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
Добе вие нпмате срочни оценки обаче и аз имам едни проблем: така стана, че тази по психология се заяде и ми писа 2 за срока и ми каза, че ще ми остане и за година дори и да изкарам 6 втория срок!!! Вярно, че тогава ще учим логика, а не психология, обаче годишната е обща? Не знам дали ме разбрахте ама дали да й вярвам, че ще ме остави на поправка?
Няма право...Ако наистина направи така,отиди на изпит за промяна на оценка...Все ще изкараш повече от 2...Първоначално написано от krisence