.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на play23

32 часа на седмица, а сега де :)

Значи днеска си взех програмата за втория и срок и гледам вместо 32 часа не седмица вече имаме 34 Доколкото съм запознат има наредба че не можем да имаме повече от 32 часа на седмица(задължителни като изключим часа на класа), поне го пише в правилника на нашето училище и ми казаха, че това не е измислено от тях а си е за цялата страна. Аз така или иначе не смятам да се задържам много в това училище, интересно ми е към кой мога да се обърка, че училището не спазва наредбата? Става дума за частно училище, колкото повече ги набутам толкова по-добре Реших да се направя на интересен и отидох при директора, ама той ми вика ти нали си дошъл тука да учиш бля бля Така че, ако някой знае към кой мога да се обърна за съдействие ще е супер.

Град
    around the world !
    Частно е.. глас в пустиня си.

Голям фен Аватара на Seductress
    Не сте единствени. Програмата ми за първия срок е с 34 часа с часа на класа. Не сме правили проблем относно часовете. Не съм чувала за такава наредба. (може и да има )

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    няма такова нещо
    аз имам 7*5=35 часа + подготовка на пиеса по история (1 учебен час) ,консултации по химия (1 учебен час),проект по английски(2 учебни часа)

соУ не се оплаквай
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Малее, ужас ... И сега какво ще правим... Аз имам 38 часа на седмица и все още съм добре. Иначе наистина го има този закон. От 5 до 8 съм иамла задължителен СИП по математика (МГ). То си беше ЗИП де, но го водеха СИП, че да се вмести в правилника
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Това, че сме частно няма значение след като има лиценз от МОН, те трябва да си спазват правилата. Иначе писах имейл до министерство на образованието и от там ми отговориха, че има такава наредба, но е на здравното министерство. Сега чакам да направят програмата официална и им пращам инспекторите

Guest
    и защо на здравното? пф

Ами айде де, така ми писаха от министерсво на образованието и наистина наредбата е на здравното министерство. Може би защото, от повече часове, можем да заболеем сериозно

При нас -всеки ден 7.5=35 часа седмично..

Град
    в света на приключенията ..
    Да не си чел правилника за общинските училища?Защото в частните нещата са различни...
    Също така ако имаш СИП-ове и курсове например не ги брой..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    и аз имам 35
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Частно е.. глас в пустиня си.

Ами без сиповете са толкова. С сиповете са 38, ама тях не ги броя. И това е на здравното министерство, така че всяко училище е длъжно да го спазва, няма значение частно или не. Дадоха ми отговор от министерсвтото, ама явно тука има по-големи специалисти.

А па аз имам 33.

Супер фен
    Е ок, 2 часа повече ще ви убият ли??

Супер фен
    Ние имаме 34, дано втория срок да са по-малко
    nicolepcd

Лелеее завиждам ви,аз имам 41 на седмица

Изпратиха ми ново писмо, което ми казват, че са се объркали и има такава наредба и на министерството на образованието, тази на здравното е как се прави самата програма. И не няма да ни убият, но като не знаете как да си търсите правата карайте си 41 часа. Щом аз си спазвам моите задължения и те ще си ги спазват. Става дума за чл. 94, ал. 1, т. 4 от Правилника за прилагане на Закона за народната просвета

Аз уча в гимназия и си имам точно 32 часа заедно със практиките и специалните предмети без час на класа!
    понеделник, вторник(без 7-ми час Час на класа) и четвъртък имам 6 часа а сряда и петък по 7!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law

Re: 32 часа на седмица, а сега де :)

Цитирай Първоначално написано от play23
    Значи днеска си взех програмата за втория и срок и гледам вместо 32 часа не седмица вече имаме 34 Доколкото съм запознат има наредба че не можем да имаме повече от 32 часа на седмица(задължителни като изключим часа на класа), поне го пише в правилника на нашето училище и ми казаха, че това не е измислено от тях а си е за цялата страна. Аз така или иначе не смятам да се задържам много в това училище, интересно ми е към кой мога да се обърка, че училището не спазва наредбата? Става дума за частно училище, колкото повече ги набутам толкова по-добре Реших да се направя на интересен и отидох при директора, ама той ми вика ти нали си дошъл тука да учиш бля бля Така че, ако някой знае към кой мога да се обърна за съдействие ще е супер.
    зомг,ние имаме 38 часа седмично цуУУунун

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си