- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ГОЛЕМИ БОЛКИ , ПЛС ПОМОГНЕТЕ ?
Значи снощи ходих да пикам кам 2 часа и такива болки по време на пишане не съм имал , направо една остра болка се едно ми режат с нож члена и то точно там на главичката върка от кадето излиза и четността ( пикнята) неска ставам ей сега преди малко отидах да се изпикая и 5 минути ме боля адското ... и утихна ... но като го барам за главичката пак ме боли
От какво може да е ? не съм някой чикибиец , смисъл освобождавам напрежението на 2-4 дена ...смисъл не е претоварен
![]()
![]()
уролог... и мен преди 2 г ме болеше, но се търпеше не беше силно поговорихме си с баща ми на тази тема и той извади някакво мазило от нощното му шкафче за един ден ме оправипогледни ако главичката ти е зачервена значи е възпаление (за уролог си) а ако просто те боли поговори с татко ти ако е пичага ще те разбере и ще извади нещо от нощното си шкафче
![]()
беги на уролог !
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
определено ти трябва лекар..
не се обиждай, но пишеш много неграмотно
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
сигурно е някакво възпаление , отиди на лекар и ще се оправиш
Явно имаш възпаление на уретрата, което е много вероятно да получиш от песъчинки в бъбреците...
Отивай на доктор.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!