.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78

Ако по този начин провалящ своя живот или този на децата си (примерно), да лошо е според мен.

охлюв, на тее много ти се ебе май?

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от antiWHAT

Ако по този начин провалящ своя живот или този на децата си (примерно), да лошо е според мен.

охлюв, на тее много ти се е** май?
    Не бих отказал а ти защо мислиш така ?
    Creative Technologie

Цитирай Първоначално написано от StanSmith
    мисълта ми беше,че е много тревожно как в уж супер развития интелектуално и технологично 21-ви век,хората са по-големи животни отвсякога и са общо взето супер примитивни и не могат да се владеят изобщо... и дори не говоря за 100% самоконтрол,говоря за може би под 50... което е страшно.
    Безгрешни ХОРА няма.Всеки, в даден момент може да сбърка, което не го прави автоматично подчовек.
    Различни ситуации, различни фактори. Всичко това влияе.
    Вече е въпрос на гледна точка, дали приемаш изневярата за грешка или за нещо нормално.

По въпроса конкретно незнам дали мога да дам адекватно мнение,понеже не съм се влюбвала до сега.
    Предполагам, че е възможно ако преди изневярата връзката се приключи (в случея изневяра няма) или ако човека е намерил достатъчно силен стимул във връзката си, за да се сдържи.
    Според мен липсва ли определена нишка от веригата на връзката, налице е или изневярата или нейният край.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си