.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Новото училище след 7ми клас...

Здравейте, аз съм 7ми клас и едни от проблемите ми е да избера къде де отида след 7ми клас .... но да зарежем това искам да ви попитам за първия мви ден в новото училище Как беше? Стресирани, или по скоро щастливи бяхте? Питам ви защото, сега ми предствои тва преместване, пък така мъъъничко ме хваща страх
    Мерси за отговорите!

Аз лично много се вълнувах за новия клас, защото се запознах с много нови хора. Изобщо не слушай родителите и приятелите си ! Иди в у-щето в което ти искаш! :P

Голям фен Аватара на tainstvenata
    сама трябва да избереш каде да идеш .. както каза някои по горе мисли сама за да не съжаляваш после
    Оле като се замиля колко бързо мина от както беше първия ми учебен ден в гимназията.. Много трудно си намерих класа .. докато се усъзнаем класната ни беше раздала по една шапка на училището .. шапките на нашия клас бяха червени .. хахах много смешни бяха .. Влязохме в стаята ии класната ни доста ни слаши и очаквахме да е отвратителна,но всъщност е невероятна ..
    Бях и стресирана,развалнувана .. хубаво е .. докато се опознаете,да си научите номерата ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Град
    Ивагакуре
    Офф .. страх ме е ,само като си го помисля .. .. ама все някога трябва да се случи .. дано новия ми клас е по-готин от сегашния ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз попаднах в клас, където не познавах никой. Нито един. Първия изобщо час за годината, за гимназията, първия в училището го пропуснах. Закъснях с 10 минути и след кратко обмисляне реших изобщо да отсъствам. Влязах за втория час, те всички се разпределили по двойки, защото всеки познаваше по двама-трима души, затова седнах сам. Още едно момче дойде направо за втория час, седна до мен и се запознахме. Сега ми е доста добър приятел. Общо взето минаха няколко дни, след това ни заразпитваха учителите по различни въпроси, ние имахме що-годе единно мнение и се сплотихме. Сега сме 12 клас, все още задружни и ако имах възможност да върна времето назад, не бих променил нито един момент в това училище. Определено има какво да разказвам на внуците един ден.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    знам какво ти е след около година ще разбереш, че не е имало смисъл от толкова притеснение

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Re: Новото училище след 7ми клас...

Цитирай Първоначално написано от vilityyy96
    Здравейте, аз съм 7ми клас и едни от проблемите ми е да избера къде де отида след 7ми клас .... но да зарежем това искам да ви попитам за първия мви ден в новото училище Как беше? Стресирани, или по скоро щастливи бяхте? Питам ви защото, сега ми предствои тва преместване, пък така мъъъничко ме хваща страх
    Мерси за отговорите!
    И аз съм 8 клас и ми предстои преместване в друго училище Да си призная честничко,, и мен ме малко базе,, свикнала съм си със стария клас,, но в училището в което искам да отида имам добра приятелка и познати и знам,, че няма да съм сама..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Офф и аз съм седми клас и ми предстои кандидатстване ..Но честно не ме е страх от изпитите,а от "новия клас" с който ще бъда ..Но се надявам,да е супер и много по-готин от сегашния
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Осми клас съм в НГДЕК и е просто СУПЕР.Много бързо си намерих приятели.Класа ми е страхотен.Ще видиш,че и при теб ще е така,много ще се забавляваш,особено от началото-това опознаване .Пожелавам ти успех,дано те приемат там,където искаш и да успееш да се приспособиш бързо.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами беше странно.Имах чувството,че съм в някой американски филм,където главната актриса е за първи път в ново даскало и всичко я гледат кофти. Ии...когато отидох в стаята,бяха дошли вече половината ученици,никой с никой не се познаваше и всеки седеше сам на чин.После едно момиче реши да седне само пред мен,но аз й казах да седне до мен и така,това беше едно от първите запознанства с класа.После супер бързо се запознахме едни с други,защото имахме по 6-7 часа заедно само немски иии първия ден накрая имах чувството,че е минала цяла седмица.За това,ако искаш ми вярвай,но не помня въобще как съм се запознала с 90% от класа.

Град
    Plovdiv
    Иди в училището за което ти стига твоя най-висок бял и аз сега съм 8 клас и беше мн яко изобщо не бях стресиран от какво ?
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

аз съм 8 клас и съм във 2-ра испанска (157 ГИЧЕ Сесар Вайехо) Не искам да те пла6а,но съм на мнение , 4е колкото по-елитно е у4илището / гимназията , толкова пове4е лицемери и използва4и има !! Така 4е внимавай в коя групи4ка ще се вклю4иш .. подбирай приятелите си внимателно ! И не му се плаши толкоз , защото може да стане така,4е да ти е много по-добре там отколккото в стария клас (sun) uspeh !!
    Don't worry,be happy!

И мене ме е Бъз..само с нови хора всичко от начало,как 6те ме приемат,ще има ли свестни хора това ме мъчи, ту нямам търпение да дойде този ден,ту ме е страх

Цитирай Първоначално написано от dessms
    И мене ме е Бъз..само с нови хора всичко от начало,как 6те ме приемат,ще има ли свестни хора това ме мъчи, ту нямам търпение да дойде този ден,ту ме е страх
    да и менее така

Отиди в училището, в което ти искаш.
    А иначе за новото училище-там може да започнеш наново. Ако в стария клас например са те изолирали, подигравали са ти се, не са те харесвали или каквото и да е друго, не допускай това да си случва и в новия. От личен опит ти го казвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си