- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви са най-щурите неща които сте правили в училище ?
Наредихме кула от чинове и столове. Вдигна се шум когато я съборихме но пък беше забавно, особено да гледаш как за 30 секунди всичко е подредено, всички са си по местата и си подсвиркват. Няма изобщо да споменавам нещата които сме чупили, повреждали, унищожавали защото са много. Иначе това с правенето на гадни номера на съученици е адски тъпо, това че с човека не си допадате не ви дава право да го унижавате и да го правите обект на подигравки, особено в тази възраст когато и най-малкото е достатъчно за да смахнат всякакво самочувствие и едва ли не да му провалите цялото детство.
madafaka
Един път всички бяхме си навили алармите на телефоните в час по Химия..![]()
Пърдяща лазглавница на стола на госпожата по Математика.
На Именния ден на класната няхме взели кофата с водата за дъската и я намокрихме яко..![]()
![]()
Какво ли не сме правили .... кабърки по столовете на учителите, хвърляне на чатни от третия етаж на първия, замерване със снежни топки ( при което замерване счупихме 4 прозореца в рамките на 10 минути), пушене в клас ( госпожата гледаше ей така -->
), мокрене на целия дневник (после го сушихме със сешоар), слагали сме на стола на господина ни по английски червено червило (сетете се защо точно червено
) ...
Просто не мога да изредя всичко![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
По математика изкарахме гъбата за дъската от кофата с вода, но не я изстихкахме и после господина кат я вдигна навсякъде стана вода-6. клас
Пак по математика: Един съученик излезе на дъската да реши задачата, а ние изкарахме пълнителя от химикалката му и сложихме мастилото на стола му и после той кат седна целия му гъз стана в мастилоИ после му прахме панталоните
-6.клас
С телефоните се редуваме да пускаме животински звуци по музика - 5. 6. 7. клас
Скрихме раницата на един зубър и цял ден седя без раницаА като я свалихме я настъпахме целия клас
-7. клас
Дръпнах стола на един съученик, а той взе че падна-7. клас
Сложихме пърдяща възглавница на стола на учителя по БЕЛ-7. клас
И от първи клас насам който излиза на дъската, остава без химикал (освен ако не бърка в кошчето да го вземе)![]()
Един излиза до тоалетната (в час) и чука по всички врати на етажаА учителят като го пита къде е бил, отговаря че е бил по голяма нужда
![]()
Крием тебеширите на учителя математика, за да не пишем в час![]()
Една ядеше хамбургер бърху бюрото и без да иска оцапа дневника с кетчупПосле го три
![]()
Като се сетя и за други пак ще пиша
![]()
Сега се сещам за две неща.![]()
![]()
Когато бях 5-6 клас ... с момче и момиче от класа бяхме излезли да "играем" ... И засякохме още две съученички. И заедно отидохме в даскало. И втези въпросните две момичета викат: "Не можете да се качите на покрива на малката сграда!" /щото даскалото ни е в 2 сгради/. И ние, глупачетата, взехме, че се качихме. Е, видяха ни хора и на другия ден - при директорката всичките петима.Голям рев беше, от страх да не ни изключат ... Ужас ...
![]()
Пък другото стана преди около година-две ... Пребих една пачавра, с 3 годинки по-малка, в тоалетните. После си ходела съм тях със синини кръв.![]()
I'm inlove with a criminal...
Единствената глупост която продължаваме да правим целия клас е да бягаме от час и после да си извиняваме отсъствията в дневника..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
А кви простотий.
Писали сме си оценки в дневника
Хаквали сме на даскала компа че да не вземем урок
Заразявали сме цялата компютърна зала с вируси
Представяли сме се за друк класИма и още, но сега не се сещам
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Правих свирка в кенефа![]()
Хвърлихме чантата на едно момче от 3 етаж.
Казах на господина по английски че е гей.
Напихме се голямото и после по математика си представете кво беше![]()
Изцапахме с шоколад белия панталон на една тъпанарка (тозно отзад)![]()
![]()
Да,веднъж ме водиха при директорката щото ми се виждал гъза![]()
Първоначално написано от finger4o
От рязане на вена до скачане от втория етаж.Беше лудо![]()
Порязах си вената на лявата ръка на едно стъкло.Е такасчупих го...
Имаше доста кръв ,но са отървахБеше гадно...
А скачането събраха се доста хора![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
5 клас
Гръмнахме 20 смърдящи бомбички в училище после 3 дни бяхме ваканция.
Пълнихме презервативи с вода и замеряхме учителите![]()
![]()
Наводнихме кабинета по музика.
7 клас
С изкуствен сняг напръскахме панталона на химичката.
Бащата на една съученичка имаше говорещ папагал. Тя го донесе в даскало и го научихме да казва Секс за пари Секс за пари
Замеряхме даскала по Т и Т с домати и яйица.
Заляхме класната с водка.
Намазах косата на едно момиче с кисело мляко.
Изключиха ме за побойС изкуствен сняг напръскахме панталона на химичката.
Да ти ръкопляскат ли ?Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
7 клас, ах седми клас!Велика простотия беше!
С един приятел бяхме пуснали една черна кокошка в даскалото - гледай смях!
Бяхме свалили пердетата с корнизите направо и се бяхме увили с тях и ходим по коридорите и тропаме с корниза и се прайм на Зевс.
Бяхме внесли една въздушна пушка в даскалото и на 4-тия етаж на тератите и стреляме във форума!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Спускане с чекмедже по парапета на стълбите.Може би 5ти клас нз ма беше фън
ААа пеем си в час Sex sex sex on the beach![]()
Имитираме други учители в час на класа
Бе кви ли не глупости, то нашия клас кви ли не сме.Като започнеш мутри, футболисти, нинджи, фитнес манияци
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
При нас е пълна анархия.
Не мога да изброя нищо, защото ако колегите от ГДБОП следят форума ще загазиме .
Воден бой.Нямаше нито един ученик които да беше сух ! Няма малки големи... всеки пръска наред...после ни забраниха да влизаме в даскало и си купувахме минерална вода само и само д асе пръскаме -края на 5ти клас Беше незабравимо
Плюла съм на стола на една съученичка и тя после седна-6ти клас![]()
Включвала съм пожарната аларма и после ме водиха при замесник директорката.Бях с тапи за уши и само гледах тъжно и клатех глава-6ти клас![]()
Един съученик направи дупка в стената по математика- 7ми клас
Най-редовно нося домашна ракия в шише от NES TEA -7ми клас
Направих коментар за педалската блуза на господина по Рисуване докато той беше зад мен-7ми клас
Имахме парти за коледа в даскало и сички постоянно ходеха до кенефа-там криехме бирата( и цигарите)-7ми клас![]()
Точно на тфа коледно party бяхме надраскали стената в женската съблекалня със сребрист спрей за коса(мой) (с огромни букви бяхме написали ''7а the best'')-7ми клас
Все се намира кой да предложи цигара на госпожата по музика(тя естествено никога на забелязва)-7ми клас![]()
Хвърляли сме тетрадки през прозореца (гледката е много яка !! )-7ми клас
Една съученична си беше поправяла отсъствия и класната после вика ''Кви са тия буболечки бе''
Има още доста изцепки![]()
мятали сме чанти през прозорците,счупвали сме врати също така и чинове ,дори има и докоментирани кадри http://www.vbox7.com/play:b95b9834&start=166 и въобще не се гордеем с това![]()
Целели сме госпожа с сок от 10 ст.
Чупели сме прозорци.
Били сме се.
Нарушавали сме часовете и си правим каквото искаме и се забавляваме (то така и така нищо не се научава ).
Играли сме карти в часовете, гледали сме филми в часовете.
Много неща са не ми се пише толкова...
Общо взето правим почти същите неща като вас:
-пърдящи възглавнички
-счупени прозорци
-счупени врати
-целене със сняг по прозорците
-веднъж г-жата по безопасност на движението беше написала отсъствията с молив,а пък то почти целият клас не беше влязал в час и после едно момче ги изтри на всички.Ама после класната разбра и много вика.![]()
Не си спомням много неща..
Само:
- Миналата година счупихме две врати..Едната беше без да искаме,но другата нарочно
- пръскахме се из целия коридор с вода и всички наоколо се пазеха да не ги измокрим
- Да се гоним навсякъде ( из коридорите,из двора и т.н.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
един съученик си беше написал анализ на творба.. ето сайта, от който е взел анализа.. а реакцията на класа след определени думи, изрази и анализи... е неописуема
LINK
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
някой беше замерил госпожата с стол .... бяхме счупили и 1 камера ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Айде и аз да се изтипосам. В 4 клас напълнихме балони с вода и почнахме да се целим в двора на даскалото (и разбира се, идеята беше моя). Беше супер забавно! После се наговорих с няколко момчета от класа (че те не бяха клюкари като момичетата) да отидем по-рано на даскало и да намажем стола на г-жата с лепило (е, не от тва ц200, ами с обикновено течно лепило, но все пак си имаше резултат
) и го намазахме преди да дойдат другите. После г-жата ни заплаши, че ще отиде да види на камерите кой го е сторил, обаче ние от съображение за сигурност сложихме раниците си на други чиново и си сложихме маски, които купихме специално за това
И даскалката така и не разбра кой го е направил, а ние си се хилим, като идиотчета там. Един ден пък (тва беше в 6 клас) с едни пичове се уговорихме и вкарахме немската овчарка на единия в даскалото. Пуснахме я да тича по целия коридор
Голям цирк ви казвам
После един съученик се беше скрил и искаше да нахлупи кошчето върху един друг. И вратата на класната стая се отваря и тоя си мисли, че влиза другото момче, обаче влиза госпожата. Той обаче не вижда, че е госпожата и така и нахлупи кошчето пълно с боклуци върху главата, че даскалката чак падна
Ееее, голям смях ви казвам. В седми клас чупехме саксии и лепихме цветята по дъската. След тва нарочно плюхме в раницата на един. С приятелки сме бягали от час... Пък един път един от нашия клас се обажда на госможата като непознат номер и вика "Жулиета, обичам те!"
Олеле, като се сетя какви неща сме правили...
Ехаа колко забавно . Толкоз ли беше забавно че чак вдигна тема от преди 2 години за да го напишеш тва .![]()