- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай на колко години е следващия.
Не
16 ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не..
13 ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Да.
15?
zehn bukwi
Не..
16 ?
Не..
16 ?
ььмм... спамммммммммммммммммммммм
Все още да ..
15?
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
мии не ..
17 ?
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
не ,15...
13?
не
16?
........
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
бях...
18???!