.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от nikoss1161
    Цитирай Първоначално написано от perla333
    С тебе си приличаме. Разликата е, че аз през май навършвам 16 :P И че не бързам толкова в любовта. И аз като повечето хора изказали се в темата смятам, че за всеки влак си има пътници. Пук и си още едва на 14 (и половина) За къде бързаш толкова?! Не мога да разбера защо толкова много искаш да си имаш гадже..Сега му е времено да правиш глупави неща, да играеш още на стражари и апаши (което ще е по-забавно ако имате момчета за стражари ) и ако те питат защо правиш така да кажеш "Че още навлизаш в побертета" Не бързай толкова. И аз миналата година точно на св.Валентин ми стана гадно, че съм сама, но не е болка за умиране.
    Радвай се на детството си докато можеш. Не бързай да пораснеш. - това е моя съвет за теб и за всички на по 13 и 14 години във форума.
    Абе какъв е тоя св.Валентин Аз си празнувам Трифон Зарезан..Сега сериозно...Аз също съм на 14....Също никога не съм имал гадже и също никога не съм се целувал....И аз имам килца в излишък....Това не трябва да ти е постоянно в главата.В някой от горните постове видях, че беше написано нещо за повече контакти....Права e. Излизай с приятели весели се, за да не мислиш за това и като му дойде времето ще стане. По-добре е да си намериш някой, който наистина да те обича (не че има голяма обич на 14), а не да е някой ей така само за
    да се каже, че си имала приятел и след 2 седмици да се разделите (доста момичета постъпват така, без да се замислят, че момчето може да има някакви чувства)...
    Не разбрах защо ме цитира..но не ме интересува особено..
    И ако чак толкова бързаш да си намериш гадже - разшири си кръга на приятели..Не мога да ти кажа дали действа, но по-опитните такива съвети дадоха и мисля, че ще ти свършат работа..

Голям фен Аватара на go71n
    даваш снимка , ние ти казваме във визията ти ли е проблема или в мисленето ти.. ; )
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Здрасти!
    Аз бих те посаветвала да не се отчаиваш от тва че нямаш патнйор до себе си!
    Всичко е въпрос на време спорет мен.
    С течение на времето ще намериш подходящия за теб и всички ще ти завиждат.
    Не е казано,че някой трябва да те хареса външно.
    Можеби ще се намери и за теб някой готин батко,който ще те оцени!

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Не мога да разбера тва Хилари ли ви ги втълпи тея неща,че при тийновете няма любов?!? Замислете се бе деба това няма никаква логика
    Westside rollin' all day, every day

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    най-добре дай снимка да ти кажем дали ста'аш или ниста'аш
    GTA Stunting

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Не мога да разбера тва Хилари ли ви ги втълпи тея неща,че при тийновете няма любов?!? Замислете се бе Д**а това няма никаква логика

+1

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от misslowe
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Не мога да разбера тва Хилари ли ви ги втълпи тея неща,че при тийновете няма любов?!? Замислете се бе Д**а това няма никаква логика

+1
    ++
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Много ти пука аз съм почти на 18 и не съм имал гадже,много ми дреме и не съм загорял като на баба ми тигана да пускам теми в форума Скоро да не пуснеш тема как,си разочарована от любовта

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    купи вестник позвънете и викаш на рубрика услуги

Град
    Стара Загора
    всичко с времето си!!
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си