- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ме забележи ?
Здравейте всички!
Искам съвет за моя проблем.
Харесвам си едно момче ужасно много,но незнам как да отида при него да се запознаем.Колкото и глупаво да звучи ме е срам да отида и да му се представя.
Споделих и на мой приятелки че го харесвам даже едната е от неговия клас и казва че не е за мен защото пуши,пие,но мен това не ме притеснява.
По-важното е ,че ми каза ,че ако отида да му се се представя ще ме отреже.
Та както споменах той пуши и аз се бях съгласила да отида с неговата компания да пуша стига само и само да ме забележи,но уви той каза,че не може.
Как да го накарам да ме забележи поне малко или поне да се запознаем?
Дайте ми съвет ,моля![]()
![]()
![]()
![]()
Недей да пропушваш заради некаф сульо,тва с пушенето(и пиенето) верно нема значение,но ако наистина те отреже кфо ше стане,ше се отчаяш,но не знам
![]()
mi bih napravila vsi4ko samo zadame zabeleji ...,no vse pak mersi![]()
как така ти е забранил??Първоначално написано от hristova1
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Разбирам те,но по-добре бутни некой грим,прическа,не почвай с пороци че после нема край(ей ше умра за цигараПървоначално написано от hristova1
)) Разбираш ли,не се съсипвай ,защото ако е напразно?
![]()
Ne,4e mi e zabranil,no kazah na tva momi4e ot negoviq klas da mu kaje 4e iskam da hodq s nego da pu6a i toi i e kazal 4e nemoje ... :S :S :S
Da no kato gledam toi mai nqma interes mn kum momi4eta...
Може да иска да те спре да си навредиш хм????Първоначално написано от hristova1
АПървоначално написано от hristova1
![]()
Гей ли е? Е тогава немаш шансове,само ше се самоизмъчваш![]()
Mi toi neme poznava,kak 6te me spre?!
Daje do kolkoto razbrah si tursi kompaniq
![]()
![]()
![]()
![]()
ne e gei , daje e jenkar ,no nego pokazva i pravq vsi4ko vuzmojno da me zabeleji,no... nestava
Ее понякога хората знаят повече за другите,отколкото си мислиш че еПървоначално написано от hristova1
Edna priqtelka mi kaza,4e kogato mejdu4asieto zastanem na vratata i toi gledal samo v men....ne vqrvam ,no vse pak mi go kaza za podkrepa moje bi dane se ot4aivam
Хъъм,значи преди време си бех набелязала един мноо готин,всичко точно,и едно момиче от моя клас го познаваше,та запозна ме с него,ама и той женкар,просто мега ужасен характер,така че намери си някой да не е такъв женкар,щот то става леко тъпо след времеПървоначално написано от hristova1
![]()
И не карай некоя фр. да те запознава,ще е голяяяяма грешка![]()
хах нищо не се знаеПървоначално написано от hristova1
![]()
Първоначално написано от Linns
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Mi mojebi ti kato si po-golqma[predpolagam] ima6 pove4e opit v tiq ne6ta ,no drugiq problem e ,4e ako ne sa priqtelkite nqmam druga vuzmojnost.
A haraktera mu e kakto kazva6 ti mega ujasen harakter,no vse pak pekaleno mn go haresvam i ako ne go vidq v denq 1 put... nz kvo 6a pravq
Знам как е,повярвай ми,нопросто се отвратих от него като разбрах що за човек е,добре може и фр.да те запознае,нооо да не му казва нищо предварително за теб,щот те може такива работи да наговорят ,че да излезе,че си некфа маниачка и постоянно го следишПървоначално написано от hristova1
![]()
Иначе,дано не се получи като при мен,тоест сега не го поглеждам даже по коридорите.![]()
![]()
Чесно казано и аз си помислих същото.
Ако започна постоянно да му се натискам и му досаждам самочуствието ще му се вдигне до небето и ще се прави на недостижим...
А ми изглежда тихичък и е точно моя тип![]()
![]()
![]()
![]()
Е,да,може и да изглежда,ноне винаги е така както изглежда,накарай някой да те запознае,пък нищо не губиш,само дано не му се вдигне супер много самочувствието,че тогава е коофтиПървоначално написано от hristova1
![]()
Ами ако се запознаем може веднага да си помислерче го харесвам и да истърси на другите от класа си и те ще разгласят на всички класеве и ... така става гадно.
А на мен т'ва момче за сега ми харесва повече външно,щото не съм общувала никога с него.
И мойте приятелки ме предупреждават,че не е за мен,но колкото и да се мъча да ги послушам ,и да го забравя-нестава!![]()
Когато междучасета излезем само в него гледам и те го забелязват...
Немога да си го избия от главата и т'ва е...![]()
![]()
![]()
![]()
Ем ще ти мине,и нали знаеш че докато не бутнеш огъня,не може да си сигурна че париПървоначално написано от hristova1
![]()
Ох не знам как да ти помогна,тва верно че ше каже на всички и супер гадно после те гледат и се подсмихват,ами ако искашпослушай приятелките си.BTW той на колко е?
Ами и аз и той сме на 13 :d :d :d :d
Знам че е малко смешно на такава възраст да се вкарвам в някви филми,но го харесвам от мн време и при него е мн различно,щото колкото и просто да изглежда за ме поне е сложно,като съдим по мнението но приятелката ми,която МУ е била най-добра приятелка,но сега не са![]()
![]()
И вече почти си го бях избила от главата,докато една друга приятелка не ми каза,че ме е гледал и аз глупачката и се хванах,но кво да правиш-приятелство![]()
Хмм,ами питай я тази приятелка ,която му е била бфф ,там некфи подробности,ии може пък да излезе нещо,дано.Първоначално написано от hristova1
мен като ми се случи такова нещо бях на 16![]()
![]()
Така че не зависи на колко си.Като го видиш,го гледай право в очите или му се усмихни,нещо ей такова