.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    има 111111937834624736587364572452364 милярда теми търси малко му еба майката !!!! дразниш ма
    If I played you like a toy?

Еи... вярно за тва с очите не се бях сещала... само,че ква съм притиснителна... ако се загледаме ще припадна сигорна съм
    А аз иначе съм проучила всичко за него
    А ти на колко си?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от hristova1
    Еи... вярно за тва с очите не се бях сещала... само,че ква съм притиснителна... ако се загледаме ще припадна сигорна съм
    А аз иначе съм проучила всичко за него
    А ти на колко си?
    Oх аЗ съм на 18(но това нема значение,чувствам се като на 10 )
    А по темата наистина го гледай,обаче право в очите,честно ти казвам работи-преди ме беше срам да гледам в очите,но се заучава
    Може да е страшно в началото,обаче така ще види че наистина го "гледаш"
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Бих го гледала с часове стига само да не ми се намръщи отсреща
    И все пак ще се притесня сигорна съм на 100 %

Град
    Бих го гледала с часове стига само да не ми се намръщи отсреща
    И все пак ще се притесня сигорна съм на 100 %
    Ee не е казано да ти се задържи много погледа,просто направи такъв поглед,че да му привлечеш вниманието.Дано се получи

Град
    Newp0rt ..
    Да пропушиу заредии .. момче ОМГ .. вземи се в ръце ..
    повярвай стига да искаш няма да ти пукаа ..

А и пиши на кирилица няма да бъде никак лошоо

Предложи му наркотици тогава може да му станеш любимка

Приятелките ти са злобарки.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Недей да пушиш или пиеш,само за да се правиш на важна или той да те хареса.Според мен,ако той те харесва-ще направи нещо по въпроса и ще ти го покаже!
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Момичеее, осъзнай се !
    Недей да му ходиш по гъза на тоя женкар, така му вдигаш самочувствието до небето ! ;xx
    Явно не те заслужава, а и явноо не проявява интерес към теб.
    Но щом толкова го харесваш, прави му някакви предизвикателни погледи от време на време, минавай покрай него наперено и като цяло се прави на недостъпна и . . . виж какво може да стане. . .

НО [!] в никакъв случай не пропушвай заради него !! Това би било най-тъпата ти грешка . . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Аз бих нправила всичко заради него,но маи той ми се прави на недостъпен и точно т'ва ме дразни!
    Какво ли не прамвя да ме забележи,то не са контенета,прически,гримове като включим и пушенето,но така виждам,че до никаде няма да стигна и се бях отказала до онзи момент когато една приятелка ми каза,че ме е гледал сяко междучасие,и аз взех та се хванах...,но незнам до колко е вярно може пък и да неме лъже...

Град
    Стара Загора

Re: Как да ме забележи ?

не е за мен защото пуши,пие
    това пък е много глупаво!!
    на колко годинки сте с тоз твоя пичага ако не е тайна?? ..
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Какъв женкар на 13?
    Наистина се вкарваш във филми.Горкото момче сигурно още не знае до тоалетната ли му се ходи или му се правят разни други неща, а ти...
    all day... all night... what the fuck?!

Re: Как да ме забележи ?

Ми той е на 13,но за възраста си не изглежда,че е на толкова!
    А за т'ва,че пуши и пие мен неме притеснява...

Там ти е проблема. . .
    Престани да правиш всичко за него и да му ходиш по гъза, прави се ТИ на недостъпна и горделива, ама и се закачай по малко.
    И определено не трябва да си готова на всичко за него, адски тъпо е. . . Ще се осъзнаеш, ама ще е късно.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Пушенетотук не са определящ фактор,но както казаха прави се ти на недостъпна,и не пуши for the love of God

Град
    кak да разберете, че ви харесва

Това са едни от многото прости показания, може да има много повече момчета, които флиртуват с вас отколкото си мислите - дръжте си очите отворени.

• Помни дребни неща, които сте казали в обикновен разговор. Може да ви изненада. Може да сте го казали когато е бил наоколо и две седмици по-късно той го споменава...

• Гласът му се променя когато ви говори сред други хора. Той може да каже "Здрасти" на всеки, включително и на вас, но "Здрасти"-то отправено към вас и малко по-различно.

• Гласът му става по-мек когато си говорите само двамата.

• Понякога се втречва право във вашите очи.

• Погледът му се "омекотява" когато ви види. Променя се леко и изглежда по-спокоен в ъгъла на очите. Трудно забележимо е, но все пак забележимо....
    (Вие вече може да сте наясно с това на някакво подсъзнателно ниво - именно това ви е накарало да се замислите дали ви харесва...)

• Когато е близо до вас или говори с вас, очите му се "въртят" около лицето ви и се спират отново на вашите. (Все едно че разглежда цялото ви лице - и после пак очите ви.)

• Гледа устните ви.

• Приятелите му ви разпитват разни неща - ако не сте се запознали - те може да ви попита за името. Или може да ви попитат какво мислите за "него".

• Ако приятелите му ви обръщат внимание след като той се е взирал във вас - това значи че може би е говорил за вас.

• Казва ви, че миришете хубаво...
    (Тук няма скрито послание - това е в добрия смисъл...)

• Може да се държи странно когато е около вас или да изглежда нервен. Поведението му просто се променя когато сте около него.
    Ако обикновено е тих, може да стане шумен или обратното. Смяната в поведението е показанието.

Тва ми е на-изчерпателният отговор,дано хелпне

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Там ти е проблема. . .
    Престани да правиш всичко за него и да му ходиш по гъза, прави се ТИ на недостъпна и горделива, ама и се закачай по малко.
    И определено не трябва да си готова на всичко за него, адски тъпо е. . . Ще се осъзнаеш, ама ще е късно.
    Ами никога до сега не съм общувала с него даже и едно "Здрасти" не сме си казва ли,а ми се иска от там да започнем точно с това "Здрасти".
    А,ако тръгна да се закачам или да флиртувам няма да забележи сигорно

Знам,че е тъпо да правя всичко за него ама... друг начин невиждам... javascript:emoticon('')

Цитирай Първоначално написано от britzy
    кak да разберете, че ви харесва

Това са едни от многото прости показания, може да има много повече момчета, които флиртуват с вас отколкото си мислите - дръжте си очите отворени.

• Помни дребни неща, които сте казали в обикновен разговор. Може да ви изненада. Може да сте го казали когато е бил наоколо и две седмици по-късно той го споменава...

• Гласът му се променя когато ви говори сред други хора. Той може да каже "Здрасти" на всеки, включително и на вас, но "Здрасти"-то отправено към вас и малко по-различно.

• Гласът му става по-мек когато си говорите само двамата.

• Понякога се втречва право във вашите очи.

• Погледът му се "омекотява" когато ви види. Променя се леко и изглежда по-спокоен в ъгъла на очите. Трудно забележимо е, но все пак забележимо....
    (Вие вече може да сте наясно с това на някакво подсъзнателно ниво - именно това ви е накарало да се замислите дали ви харесва...)

• Когато е близо до вас или говори с вас, очите му се "въртят" около лицето ви и се спират отново на вашите. (Все едно че разглежда цялото ви лице - и после пак очите ви.)

• Гледа устните ви.

• Приятелите му ви разпитват разни неща - ако не сте се запознали - те може да ви попита за името. Или може да ви попитат какво мислите за "него".

• Ако приятелите му ви обръщат внимание след като той се е взирал във вас - това значи че може би е говорил за вас.

• Казва ви, че миришете хубаво...
    (Тук няма скрито послание - това е в добрия смисъл...)

• Може да се държи странно когато е около вас или да изглежда нервен. Поведението му просто се променя когато сте около него.
    Ако обикновено е тих, може да стане шумен или обратното. Смяната в поведението е показанието.

Тва ми е на-изчерпателният отговор,дано хелпне
    Много ми помогна с тези примери благодаря!
    И все пак за т'ва с пушенето вярно маи беше тъпа идея и даже още тогава съжалих,че накарах една фр да го попита дали може да ходя да пуша с него.

Добре ти знаеш, че той не те харесва и няма интерес към теб?Тогава не го занимавай мн мн ... намери си друг ...

Цитирай Първоначално написано от chereshkaa
    Добре ти знаеш, че той не те харесва и няма интерес към теб?Тогава не го занимавай мн мн ... намери си друг ...
    Той е точно моя тип и едва ли ще намеря нещо по-добро от тва!
    Харесвамго от прекалено мн време и някакси съм свикнала с него...
    За сега искам поне да се заповнаеме,упознаем,пофлир туваме (поне от моя страна) пък на там ще му мисля...

Град
    Хей радвам се че помогнах,дори ии малко,надявам се всичко да потръгне,стискам палци успееех

Цитирай Първоначално написано от chereshkaa
    Той е точно моя тип и едва ли ще намеря нещо по-добро от тва!
    Харесвамго от прекалено мн време и някакси съм свикнала с него...
    За сега искам поне да се заповнаеме,упознаем,пофлир туваме (поне от моя страна) пък на там ще му мисля...
    Да обаче ..така както го описваш ...ако тръгнете все пак той рано или късно ще те нарани ..
    а по тфа как да те забележи-прически,грим,флиртовете с други момчета от неговата компания също вършат работа

Хей радвам се че помогнах,дори ии малко,надявам се всичко да потръгне,стискам палци успееех
    Наистина ми даде много идеики и примери благодаря още веднъж!
    Утре ще видим кво ще стане дано да мине както си го представям,от каде да знаеш може да се престраша и да направя първата крачка...

Град
    Наистина ми даде много идеики и примери благодаря още веднъж!
    Утре ще видим кво ще стане дано да мине както си го представям,от каде да знаеш може да се престраша и да направя първата крачка...
    Дано,ще се радвам всичко,което те посъветвах да покаже резултати,не се страхувай,смело

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си