.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от hristova1
    Сигорно и при мен ще стане така
    Мерака е до като се запознаем а после сигорно няма да ми пука!
    Но искам да се запознаем така,че и двамата да бъдем изненадани иначе ако аз го чакам да доиде когато го извика тая фр дето може да ни запознае веднага ще си помисли,че га харесвам...
    Маи вече и аз незнам к'во искам...
    май май
    Ем според мен нема случайности,ако не правиш нещо за желанието си,то неа да стане
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Разград
    ооох все по-глупав народ се ражда, ей Толкова много го харесваш, че за теб няма значение, че вероятно ще умре като 50 годишен алкохолик с рак на белите дробове и цироза на черния дроб. Обаче аз малко се обърках:
    1. Не харесва момичета, ама е женкар.
    2. Не те харесва, ама гледа само тебе.
    3. Има "мега ужасен характер", ама ти много го харесваш.
    4. Прави се на недостъпен и това те дразни, ама ти пак много го харесваш.
    5. Не сте си общували изобщо, ама ти пак си си влюбена в него.
    6. На 13 години и скоро ще стане хроничен алкохолик, ама за теб това не е проблем.
    7. Общувате си чрез приятелки, е тука вече темата стана прекалено тъпа и се отказах да чета.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    ооох все по-глупав народ се ражда, ей Толкова много го харесваш, че за теб няма значение, че вероятно ще умре като 50 годишен алкохолик с рак на белите дробове и цироза на черния дроб. Обаче аз малко се обърках:
    1. Не харесва момичета, ама е женкар.
    2. Не те харесва, ама гледа само тебе.
    3. Има "мега ужасен характер", ама ти много го харесваш.
    4. Прави се на недостъпен и това те дразни, ама ти пак много го харесваш.
    5. Не сте си общували изобщо, ама ти пак си си влюбена в него.
    6. На 13 години и скоро ще стане хроничен алкохолик, ама за теб това не е проблем.
    7. Общувате си чрез приятелки, е тука вече темата стана прекалено тъпа и се отказах да чета.
    Знам,че всичко е объркано ама... кво да се прави
    1. Не,че нехаресва момичета еми него показва в смисл не флиртува както правят другите и ниговори мн мн с момичета,ако не го загавори някоя!
    2.Незнам да ли ме е гледал,а просто се доверявам на приятелките си!
    3.За мен характера е от голямо значение и за т'ва го харесвам само така на външност!
    4.Прави се на недостъпен и отворен,но и аз неотстъпвам!
    5.ДА,и пак го харесвам и съм влюбена в него!
    6.Не е проблем щото секи на тая възраст опитва ралични неща-наркотици,цигари,алкохол и т.н [аз личн НЕ съм опитвала нито едно от трите] но след време ще престане сигорна съм!
    7.

looserhaha
    Guest
    Моля някой да ми помогне! :д първо...може ли някой да ми обясни как да създам собствена тема в сайта, защото съм нова? И второ... та, харесвам едно момче, той е от класа ми. За първа година съм в този клас съм 8ми клас. Така, в началото само ми беше симпатичен и съм пробвала да го заговарям като му искам химикал и да. Той винаги ми е давал, когато има. Проблема е, че бях прекалено глупаво и си мислех, че е някаккъв асоциален тип, малко дръпнато се държеше, с той изобщо не е такъв. Та, по едно време интереса ми се увеличи... от 1 месец насам. И след 1 седмица...сякаш и той ме харесваше, защото той ми говореше, а не аз на него. Дори тези неща, които ми говореше, можеше да не ми ги казва, имам предивд изглеждаше свкаш си търси приказка с мен. Дори го хващах да ме зяпа в час и когато направим очен контакт...асхйалсбскнскдшд ан ... и когато имаме физическо той многп често ми помага. И изобщо се държеше с мен чудесно, но моналаа седмица не знам какво му стана - отряза ме веднъж и вече не ми говори толкова често. Сега уж е по - добре, но все аз се налага да го заговарям. Моля ви кажете ми според вас изобщо харесвал ли ме е? И имате ли представа от някакви начини и действия, с които да го спечеля ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си