- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ме забележи ?
май майПървоначално написано от hristova1
![]()
Ем според мен нема случайности,ако не правиш нещо за желанието си,то неа да стане![]()
ооох все по-глупав народ се ражда, ейТолкова много го харесваш, че за теб няма значение, че вероятно ще умре като 50 годишен алкохолик с рак на белите дробове и цироза на черния дроб. Обаче аз малко се обърках:
1. Не харесва момичета, ама е женкар.
2. Не те харесва, ама гледа само тебе.
3. Има "мега ужасен характер", ама ти много го харесваш.
4. Прави се на недостъпен и това те дразни, ама ти пак много го харесваш.
5. Не сте си общували изобщо, ама ти пак си си влюбена в него.
6. На 13 години и скоро ще стане хроничен алкохолик, ама за теб това не е проблем.
7. Общувате си чрез приятелки, е тука вече темата стана прекалено тъпа и се отказах да чета.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Знам,че всичко е объркано ама... кво да се правиПървоначално написано от xNiKx
![]()
1. Не,че нехаресва момичета еми него показва в смисл не флиртува както правят другите и ниговори мн мн с момичета,ако не го загавори някоя!
2.Незнам да ли ме е гледал,а просто се доверявам на приятелките си!
3.За мен характера е от голямо значение и за т'ва го харесвам само така на външност!
4.Прави се на недостъпен и отворен,но и аз неотстъпвам!
5.ДА,и пак го харесвам и съм влюбена в него!
6.Не е проблем щото секи на тая възраст опитва ралични неща-наркотици,цигари,алкохол и т.н [аз личн НЕ съм опитвала нито едно от трите] но след време ще престане сигорна съм!
7.![]()
![]()
![]()
Моля някой да ми помогне! :д първо...може ли някой да ми обясни как да създам собствена тема в сайта, защото съм нова? И второ... та, харесвам едно момче, той е от класа ми. За първа година съм в този клас съм 8ми клас. Така, в началото само ми беше симпатичен и съм пробвала да го заговарям като му искам химикал и да. Той винаги ми е давал, когато има. Проблема е, че бях прекалено глупаво и си мислех, че е някаккъв асоциален тип, малко дръпнато се държеше, с той изобщо не е такъв. Та, по едно време интереса ми се увеличи... от 1 месец насам. И след 1 седмица...сякаш и той ме харесваше, защото той ми говореше, а не аз на него. Дори тези неща, които ми говореше, можеше да не ми ги казва, имам предивд изглеждаше свкаш си търси приказка с мен. Дори го хващах да ме зяпа в час и когато направим очен контакт...асхйалсбскнскдшд ан ... и когато имаме физическо той многп често ми помага. И изобщо се държеше с мен чудесно, но моналаа седмица не знам какво му стана - отряза ме веднъж и вече не ми говори толкова често. Сега уж е по - добре, но все аз се налага да го заговарям. Моля ви кажете ми според вас изобщо харесвал ли ме е? И имате ли представа от някакви начини и действия, с които да го спечеля ?