- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плитката - хит в косите за 2010
Малеееееее уникална ееПървоначално написано от taamara
![]()
![]()
![]()
Ето това как се прави ?! Може ли клипче .. Уникално еПървоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
какво представлява египетската плитка,може ли снимка..
а иначе аз съм фенка на обикновената леко раздърпана плитка..
http://prikachi.com/files/1465289T.jpg
Не е кой знае какво, но е доста практична за тези, които имаме бретон. Вместо да слагаме милиони фиби, просто го сплитаме за 2 минути.![]()
Много е лесна. Значи, започваш да плетеш обикновена плитка, като вплиташ кичурчета, разположени успорено на плитката...нз, просто как да го обясня. Взимат се кичурчета отстрани.., но продължаваш да си плетеш плитката на долу.Първоначално написано от Gllory
наи-евтинитеи наи-яките плитки в България са примен казвам се Силвия и съм нао-добрата в страната www.myspace.com/braidfashion koito iska plitki skype sisitabraidgirl
правим всичко евтиноПървоначално написано от MichellePhan
мнго зле не значи щом знаеш как да го заплетеш,че го можеш,неравномерно рошаво и нестегнатоПървоначално написано от TheOnee
по принцип е лесно но технологичта ако я знаеш,не значи че го можеш повечето салони плетат плитки но уви,те са неоформени не разделени точно,просто заплетени ........ и не издурйат дълго да не говорим,че дори сле дизлизанеот ж слаона изглеждат грозноПървоначално написано от tonie__
tazi e napravena dosta neoformena plitka kato izkomentiram vsi4ki mneniq vuprosi i postove osven otnovo linka 6te postna snimki direktno za kakvo stava dumaПървоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
пфффффф елементарноПървоначално написано от katii
това вече ми харесваПървоначално написано от mynichka
какво знчи изтърка се модата? няма такова нещо винаги са били модерни всякакви прически,ти ако ходиш с бретон като кажат тва лято с бретони е друг въпрос,но винаги е актуално плитки всякакжи,бретони на опашка и тн,на някои хор аим отиват повече прически на други не и такаПървоначално написано от mishanavolley
![]()
аз мога и рибена и египетска и пуснатаПървоначално написано от YourFavoriteDrug
Като си толкова сръчна направи 2-3 клипа да те видим че нещо много критикуваш..Направи клип на онази която е като диадемаПървоначално написано от Braidgirl
П.С.Не се заяждам
+1 много взе да се хвалиш.. като толкова мислиш че си сръчна направи и ги пусни да те видим... извинявай, обаче ние тук не сме фризьори... стига си критикувала.. и да ти кажа не всеки има възможност да дойде където на теб ти е удобно!Първоначално написано от gerityySUN
![]()
![]()
сега пък за мястото :0 казха че при мен отваряш сайта и виждаш няма кой да накарам ми държи докаот плета а ислед преинсталация не съм ка4ила драйверите за фотоапарата иначе имамд а свалям още клипчета но http://vbox7.com/play:d9b22a0d смятам че е достатъчно,но като глемда как звучите не сте гледали сайта а и не съм казала че трябва да сте фризьори,просот казвам какво мисля наистина за плитки които виждам и че болшинството до сега изглеждат дори и в салоните,лошо няма да с еопитвате говорех по принцип че ако някой наиситна иска ............. хубави и евтиниПървоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
![]()
на1ина по който го казеаш звучи така аи вече имаше тук такива теми и всички у-а какво говориш пусни снимки има цял сайтПървоначално написано от gerityySUN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a eto i poslednata sus plitka nastrani ba6 diadema samo 4e s nqkolko plitki
А може ли да се направи тип диадема ако имам бритон ..дълъг ми е до носа
razbira se 4e moje
Тези снимки са от последния сезон на Грозната Бети![]()
<~~ Тази е много сладка
![]()
много си падам по плитчици от двете страни на косата.И мисля че седят супер на по-къса коса,тъй като имам изкуствена коса до кръста и не мисля че седи толкова добре,колкото на истинската ми коса,която иначе ми стига до гърба някъде.Даже това ми е една от прическите за училище![]()