.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Малко запитване

Хора , имам едно сериозно запитване онази вечер с приятелката ми правихме секс беше й за пръв път , презерватива накрая беше здрав проверих го , не съм свършвал в нея. Днес се е появила някакво кафеникаво течение с голяма болка в стомаха.
    Не може да е станала белята при положение , че кондома е здрав , оттук идва въпроса от нейна страна дали не съм си пипнал члена преди да си сложа презерватива и после да съм си вкарал пръстите Според мен няма проблем , не съм бил преди с девствено момиче и е нещо ново

Град
    Пловдив
    оф абе ти от Марс ли падаш? Да ви имам и малоумните теми ... по вероятно е да има разстройство излизащо през вагината отколкото да е забременяла... (facepalm)
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Човек , не така грубо на мен ми е ясно,че е доста невъзможно , пускам темата изцяло за нейно успокоение все пак като прочете няколко изказвания като твоето

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Това кафеникаво течение може би е кръв... Нормално е след първия път. Спокойно не е бременна.

Може да е нещо друго... Може да има някаква инфекция, така че ако не е кръв да отиде на лекар.
    Трагедията е пълна...

:facepalm:
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Това кафеникаво течение може би е кръв... Нормално е след първия път. Спокойно не е бременна.

Може да е нещо друго... Може да има някаква инфекция, така че ако не е кръв да отиде на лекар.
    И аз така си мисля да не е кръв и при допир с бельото да си променя цвета , а относно това да е бременна нямам никакви съмнения , просто това е нещо ново за нея и явно наистина я е страх предполагам момичетата знаете как е , това беше целта на тая тема да я успокоя максимално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си