.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Защо според вас се получава така?

Сега ще изкажа някои неща които са си мои размисли! Не очаквам всички да са съгласни. И искам да чуя вашите мнения по въпроса.
    Моите наблюдения са, че в момента половината 13-14 годишни са си втълпили, че ТРЯБВА да правят секс.... Наложително е... Според мен 13-14 годишни момчета и момичета им е много рано да мислят за секс... Поради няколко причини:
    Първо: Според мен(може да съм старомоден), секса е малко или много физически израз на любовта ти към някой, а на тая възраст надали могат да изпитват истинска любов... Не казвам че го няма животинското привличане... То си е инстинкт, но ние все пак сме надарени с интелект за разлика от животните и можем да се контролираме....
    Второ: На 13-14 годишна възраст те са още деца, нека си изживеят детството, в днешно време толкова малко хора оценяват колко е хубаво да си дете...
    Трето: Те още не познават добре тялото си, едва съзрели и искат да се "нахвърлят" да "опознават" чуждо тяло... Половината ми пишат теми от сорта на: Първия път като правих секс много ме боля, има ли нещо общо с това, че не мога да го забеля... Еми къде отиваш ти може би...
    И според мен проблема идва от добрия стар Холивуд и филмите, в които главните герои са притиснати да изгубят девствеността си(Sexdrive, American Pie и прочие...) от там пуберите почват да им идват идеи че трябва да на всяка цена да се е*** и тези които вече са топнали пръстите в меда почват да се подиграват и да се ебават с тези които не са... съответно натиск се оказва и резултата е на лице... Повечето потребители във тая секция на форума са "пишлемета" които искат да разберат как точно да изпълнят най-тъпите стереотипи...
    Много се разписах.... Ще чакам мнения... Не очаквам да има само неадекватни де

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Защо според вас се получава така?

Цитирай Първоначално написано от Hawkk
    Сега ще изкажа някои неща които са си мои размисли! Не очаквам всички да са съгласни. И искам да чуя вашите мнения по въпроса.
    Моите наблюдения са, че в момента половината 13-14 годишни са си втълпили, че ТРЯБВА да правят секс.... Наложително е... Според мен 13-14 годишни момчета и момичета им е много рано да мислят за секс... Поради няколко причини:
    Първо: Според мен(може да съм старомоден), секса е малко или много физически израз на любовта ти към някой, а на тая възраст надали могат да изпитват истинска любов... Не казвам че го няма животинското привличане... То си е инстинкт, но ние все пак сме надарени с интелект за разлика от животните и можем да се контролираме....
    Второ: На 13-14 годишна възраст те са още деца, нека си изживеят детството, в днешно време толкова малко хора оценяват колко е хубаво да си дете...
    Трето: Те още не познават добре тялото си, едва съзрели и искат да се "нахвърлят" да "опознават" чуждо тяло... Половината ми пишат теми от сорта на: Първия път като правих секс много ме боля, има ли нещо общо с това, че не мога да го забеля... Еми къде отиваш ти може би...
    И според мен проблема идва от добрия стар Холивуд и филмите, в които главните герои са притиснати да изгубят девствеността си(Sexdrive, American Pie и прочие...) от там пуберите почват да им идват идеи че трябва да на всяка цена да се е*** и тези които вече са топнали пръстите в меда почват да се подиграват и да се ебават с тези които не са... съответно натиск се оказва и резултата е на лице... Повечето потребители във тая секция на форума са "пишлемета" които искат да разберат как точно да изпълнят най-тъпите стереотипи...
    +++++ 1000000% съм съгласна,нема кфо да се добавя
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на t0d1t0
    поредната тема...

Мъчно ми е, че се опитваш да ги просветиш, но усилията ти са напразно. Всеки е господар на собствената си вселена, гледай себеси и изживей живота си по начина по който си щастлив .

Другите не ги мисли.

П.П: Доста се асоцирах с тебе докато четох темата ти.
    Винаги очаквай неочакваното!

Виж сега...напълно нормално е,тъй като абсолютно всичко подтиква към секс,постоянно се говори за секс и това вече изобщо тема табу,а е главна тема на ежедневието.Нормално на всички да им стане интересно и да искат а опитат от удоволствието.Всеки сам решава кога да започне и с кого да го направи,лошото е,че въпреки,че се говори прекалено много за самия секс и бройките,а никога за предпазните мерки и последствията...

Град
    Haskovo
    NoShTnO_iZkUsHeNiE Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 9:17 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Виж сега...напълно нормално е,тъй като абсолютно всичко подтиква към секс,постоянно се говори за секс и това вече изобщо тема табу,а е главна тема на ежедневието.Нормално на всички да им стане интересно и да искат а опитат от удоволствието.Всеки сам решава кога да започне и с кого да го направи,лошото е,че въпреки,че се говори прекалено много за самия секс и бройките,а никога за предпазните мерки и последствията...
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Град
    Paradise
    Тая тема е разглеждана милион пъти. Убедена съм, че ако прелистиш максимум 2-3 страници ще намериш поне една такава, ако не и повече.

Да, всички са съгласни, че на 13-14 сексът е доста подранила дейност и е факт, че много се преувеличава в тия теми. Все се твърди, че почти всички 13-14-годишни искали ебане. Еми аз не познавам повече от 1-2 такива момичета, а и те са едни прости кифли. Глупачки и надувки, които просто търсят престиж е имало винаги и винаги ще има.

И не виждам с какво вие точно им търсите сметка.
    Животът си знае как да дава уроци и всеки сам си търпи последствията. Те или сами ще се оправят, защото им е дошъл акъла, или няма. И в двата случая това не засяга никой друг освен самите тях и, предполагам, родителите им. Вие нищо не променяте.

точно така е ..... некфи дето по некаф късмет на 14 години са прайли секс почват да се ебават и да се подиграват с по-малките .... и те ся си мислят ей го и аз тряя да го направя иначе ще ми се смеят

п.п. съжелявам ако има грешки просто това ми напомни за човешката ПРОСТОТИЯ и се изнервих и се вживях много
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    1. Всички я обсъждат тая тема. Ама какво лошо има, любопитни са, и на вас ви се е искало на техните години, това е придобиване на нов статус сред приятелите, обществото, и който реши да ме убеди в противното, ще попадне на камък.
    2. Желанието е породено именно от факта, че всеки тук се опитва да морализира - "Недей да правиш секс, още си малка/малък! (по-често малка)". А след малко тема - "Анален секс" - и мнение "Ох, много ми е хубаво като ми влиза, голям кеф!". Еми не може да кажете, че не е хубаво да правиш секс, и всички да го правят. Явно някъде има грешка в системата.
    3. Болката не е задължителна и не зависи от годините, а от чисто физиологично развитие и тренировки. И вагините, и пенисите, са преди всичко мускули, които изискват тренировки. Не виждам как може да имаш голям трицепс без френска преса, примерно (изключвам анаболиците)
    4. Няма нищо лошо да опознаеш чуждо тяло, дори мисля, че е полезно. Това е добиване на много ценен опит, а не живот в самозаблуда.
    5. Всеки има нормалното човешко право на личен избор и свобода на действия. Както и отговорност за последните. Нито ние, нито Господ да слезе, може да забрани желанието за секс на тийнейджърите. Всички сте или сте били в тази възраст, знаете, че хормоните не търпят.
    6. Любопитството е погубило милиарди пъти повече девственици от истинската любов. Така е било, така и ще бъде.
    7. Само се пазете! Големите го правят, правете го и вие!
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Хормоните бошуват = Нужда от секс
    Момиче има нужда
    Момче има нужда
    Пренебрегват неща и го правят..
    The End

Град
    Burgas
    напълно си прав има теми вав форума от които направо бях потресен теми в койти 11 годишни лапета питат как да правят свирки за да не се изложат защото ходели с 15 годишни батковци

Супер фен Аватара на cookie_master
    колко страници са изписани по тази тема...
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    колко страници са изписани по тази тема...
    Нормално.... Има неуспорими факти за "ДА" и за "НЕ"

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    напълно си прав има теми вав форума от които направо бях потресен теми в койти 11 годишни лапета питат как да правят свирки за да не се изложат защото ходели с 15 годишни батковци
    Mи за тях това е от изключителна важност, реално погледнато. А представи си, че решат да направят свирка, изложат се и баткото им каже: "Глей ква си мърша, една свирка не можеш да направиш!". Дали няма да им нанесе по-голяма психическа травма отколкото една свирка или дори секс? Никой не е умрял (изключвам болестите, да чукна на дърво) от секса, нека си го правят. А как се развиват е друг въпрос, това не го определяме ние, а те самите като мини-общество.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Нали за това говоря... Указва се психически натиск върху тях... Когато усетят че са съзрели и го правят защото се чувстват готови(защото найстина всички съзряват различно и някой достигат тая точка по-рано от други) хубаво... Ама да го правят за да задоволят някакви стереотипи и представи които са... нека си го кажем тъпи... не е добре работата!

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    поредната тема...
    ама си е много вярно ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Re: Защо според вас се получава така?

Цитирай Първоначално написано от Hawkk

напълно съгласна

Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Ами всеки решава лично за себе си никой няма право да бъде съдник на някой друг,за неща за който е направил своя избор!
    +1

Аз лично го направих за първи път на 14 и не съжелявам. Не беше за гъзарията. Просто наистина бях готова.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    поредната тема...
    ама си е много вярно ..
    и лайната цапат,ама...
    Станислава

Голям фен Аватара на Emilen
    Има още една подробност. Не малка. Динамиката на времето предполага по-бързо развитие и съзряване на децата в днешно време. Не само физически, но и психически. Достъпът до информация на практика малко или много ускорява процесите. Предвид, че на визираната възраст голяма част от тинейджърите са вече почти/напълно съзрели и хормоните полудяват, не е учудващо че се стига до този феномен. като цяло май ще се променят нормите за малолетен/непълнолетен/пълнолетен. Да вземем пример САЩ. Явно съзнавайки, че съзряването не е еднакво по време за всеки, там на непълнолетни може да се търси ПЪЛНА наказателна отговорност, доколкото се прецени, че съзнават постъпките си.

Който когато е готов На някои хора им е странно и не харесват това,че деца на 13-14 вече имат полов живот,но тяхното мнение не може да спре тези 13-14 годишни да си правят секс!
    Имали са възможност-направили са го

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Абе като бях на 13 много ми се ебеше, ама нямаше коя да ми пусне.

Цитирай Първоначално написано от Sweetlipss
    Който когато е готов На някои хора им е странно и не харесват това,че деца на 13-14 вече имат полов живот,но тяхното мнение не може да спре тези 13-14 годишни да си правят секс!
    Имали са възможност-направили са го
    да ама работата е там, че повечето от тия дечица на 13-14 годинки не са готови още .. .. само си мислят, че са готови - гъзарят се само ..

да ама работата е там, че повечето от тия дечица на 13-14 годинки не са готови още .. .. само си мислят, че са готови - гъзарят се само ..
    Ти и твойте глупави мнения много ме дразнят.. всеки го прави по някаква причина.. Кво само се занимаваш с това кой за какво го прави.. като те дразни не бъди от тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Ти и твойте глупави мнения много ме дразнят.. всеки го прави по някаква причина.. Кво само се занимаваш с това кой за какво го прави.. като те дразни не бъди от тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    аз НЕ СЪМ от тях!! .. а по повод глупавите ми мнения - НЕ ГИ ЧЕТИ!! .. дали са глупави или не не е твой проблем .. нали за това сме тука, за да си изкажем мнението!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си