- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, целувате ли момчето след френска?
Целуваме се естественоИмаме дастатъчно добра лична хигиена, така че...
Трагедията е пълна...
Събирам и сладките сокове и после ги изплювам в устата й и тя поема щафетата.
е, разбирам да е правила свирка на някой друг и да ме е гнус да е целува, но като е правила на мен от какво да ме е гнус, няма такова нещо, целувки, милувки няма нищо лошоПървоначално написано от Bukmop
![]()
I love my girl <3
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
По темата - да![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
+1Първоначално написано от Korrnyy
Естествено, че се целуваме![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Това е едно от най-сладките неща. Няма от какво да ме е гнус, след като тя ми е доставила това върховно удоволствие.По същия начин и от друга страна. При мен приятелката ми не я е гнус да я целувам след като съм и правил френска ;]
естествено![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
ОМГ тия дето го правят се комплексариПървоначално написано от Bukmop
Тоест ги е гнус от себе си ???
омг,ама разбира се,че не![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ми да прав е адашаПървоначално написано от Bukmop
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
разбира се , че се целуваме ... няма значение кой на кого е правил![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Като не те е гнус вземи една гъба за чинии изсмучи си срамния сок и го изпии!Първоначално написано от c0ci
![]()
![]()
. Всеки го е гнус от себе си малко или много! Какво толкова ако си правите 69 и без да се целувате после?
Търсещ половинка.