- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бахти кашата... кой е по-прав ?! ;/
може би малко преувеличаваш,но все пак,кой ли не иска повече внимание от страна на половинката си?!хубаво е че си му казала,какво точно искаш,но той явно смята,че по друг начин ще ти покаже любовтта сине бива да му се сърдиш заради това,че не ти се е обадил
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мисля, че малко преувеличаваш. Самата ти казваш, че е мил и те обича, че се сеща за теб, но не постоянно. По горе беше писала,че те търси, когато си е вкъщи, а те забравя, когато е навън с приятели. Това не нещо необичайно и не е повод за притеснение. Ако ти имаш много свободно време и прекарваш повече време в скайпа, а той не е там постоянно не значи, че не те обича. Представи си следната ситуация: ти излизаш с твоя приятелка и тя всеки път звъни на гаджето си и си говорят по половин час. Това, което искам да кажа е, че когато той е навън обръща внимание на приятелите си и не може да ти звъни през 30 минути да те пита какво правиш. Той може да се сеща за теб, да мисли за теб постоянно, но това не значи, че трябва непрестанно да ти звънни. На мен също ми се случвало да се чудя така, да се питам защо не се обажда, не се ли сеща за мен и те разбирам, но също ми се е случвало да бъда и от другата страна и за това те съветвам да се замислиш малко и да се поставиш и на негово място. Не е приятно, когато обичаш нукой такъв, какъвто е, а той те кара да променяш. Това е малко егоистично. Знам, че искаш постоянно да ти обръща внимание и да си говорите непрестанно, но това е, защото сте заедно от скоро и се обичате. Не споделям мнението,че това е черта на характера и някои хора не обичат да говорят по телефона просто хората обичат да се отдават на по-дълги разтовори, когато са сами или нямат какво да правят. Просто се успокой малко и не го притискай толкова да ти звъни през 2 минути,защото дори и много да те обича след време това ще му омръзне.
П.С
Пожелавам ви много успешна връзка и престани да се тормозиш за такива глупости. Една връзка се гради на уважение и доверие, а не на постоянно звънене по телефона.
ИиИииИИии, малиииИИиИи, ама той нИ тИ звънИ през 12.124 секунди? Значи нИ тЪ убичЪ!Първоначално написано от buuu
Не се ли усещаш сама, че прекаляваш? Нищо му няма на момчето, това че не ти звъни 21451 пъти на ден не означава, че не те обича. Аз ако бях направо бих те скъсал! Нормално е когато си влюбен да искаш да си с човека колкото можеш повече. Сигурно и той го иска, обаче не може да говориш/чатиш/се виждаш с него 24/7. Дай му малко свободно пространство. Иначе рискуваш да го загубиш много!
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
е хуу де ко ми са карате![]()
If I played you like a toy?