.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може би малко преувеличаваш,но все пак,кой ли не иска повече внимание от страна на половинката си?!хубаво е че си му казала,какво точно искаш,но той явно смята,че по друг начин ще ти покаже любовтта си не бива да му се сърдиш заради това,че не ти се е обадил
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Plovdiv
    Мисля, че малко преувеличаваш. Самата ти казваш, че е мил и те обича, че се сеща за теб, но не постоянно. По горе беше писала,че те търси, когато си е вкъщи, а те забравя, когато е навън с приятели. Това не нещо необичайно и не е повод за притеснение. Ако ти имаш много свободно време и прекарваш повече време в скайпа, а той не е там постоянно не значи, че не те обича. Представи си следната ситуация: ти излизаш с твоя приятелка и тя всеки път звъни на гаджето си и си говорят по половин час. Това, което искам да кажа е, че когато той е навън обръща внимание на приятелите си и не може да ти звъни през 30 минути да те пита какво правиш. Той може да се сеща за теб, да мисли за теб постоянно, но това не значи, че трябва непрестанно да ти звънни. На мен също ми се случвало да се чудя така, да се питам защо не се обажда, не се ли сеща за мен и те разбирам, но също ми се е случвало да бъда и от другата страна и за това те съветвам да се замислиш малко и да се поставиш и на негово място. Не е приятно, когато обичаш нукой такъв, какъвто е, а той те кара да променяш. Това е малко егоистично. Знам, че искаш постоянно да ти обръща внимание и да си говорите непрестанно, но това е, защото сте заедно от скоро и се обичате. Не споделям мнението,че това е черта на характера и някои хора не обичат да говорят по телефона просто хората обичат да се отдават на по-дълги разтовори, когато са сами или нямат какво да правят. Просто се успокой малко и не го притискай толкова да ти звъни през 2 минути,защото дори и много да те обича след време това ще му омръзне.

П.С
    Пожелавам ви много успешна връзка и престани да се тормозиш за такива глупости. Една връзка се гради на уважение и доверие, а не на постоянно звънене по телефона.

Супер фен Аватара на nymphadora
    АЗ съм най-правата!

Град
    Разград

Re: Бахти кашата... кой е по-прав ?! ;/

Цитирай Първоначално написано от buuu
    С приятеля ми сме заедно от вече 2 месеца /вчера станаха толкова / много е добър ,мил ,прави всичко за мен, никога не ми е повишавал тон и всеки път ако му се ядосам за нещо ме моли да не се караме ,казва ми че ако искам аз да му викам ,ама той не искал и нямало да ми се разкрещи или скара ... винаги сме се разбирали тихичко ,обича ме на пръв поглед -какво повече искам ? ..но притеснението ми идва от там ,че аз го търся на ден по 4 5 пъти .. просто ей така 'щото се сещам за него и 'щото ми е яко да чувам гласа му А ТОЙ сякаш не се сеща за мен толкова често /поне аз така си мисля /, защото не ми звъни толкова често а и не винаги е в скайпа, както аз.Преди малко говорихме по телефона..казах му -имам нужда от повече внимание,че просто искам да си мисли по често за мен както правя аз ...че всяка минута е в акъла ми и че немога без него...че ми липсва и че така му показвам че си го обичам още повече Отговора му беше- " Аз си мисля за теб постоянно ,но не виждам смисъл да ти звънна като си на компа и след 2 сек да си пишем в скайп /защо да ти звъня и да говорим супер малко време ? / аз също те обичам но защо да го изразявам по тоя начин ? / Моя отговор : ами не го изразявай като искаш.. но нали се сещаш че всеки има нужда да му бъде показано че е желан и че някой мисли за него ? Аз се трогвам от малките неща и не мисля че е толкова трудно да си дигнеш телефона и да натиснеш едно копче нали ? Не го изразявай щом не искаш ..айде заминавай за даскало да не те притеснявам повече ..и затворих Много ли преувеличавам бе, бахти обичам си го тоя човек и така мисля че му го доказвам още повече .. или пък не ? не сме се виждали от 10 дена щото съм болна и направооооо изперквам на всеки му става яко като знае че любимия човек го търси по често .. все пак е добре да знаеш че някой мисли за теб нали Кво да правя? Много ли се филмирам ? Да я карам ли по -спокойно или с право се сърдя и ядосвам ? Да му се извиня ли че го изкарах ,че все едно не ме обича и не мисли за мен ? В случая кой е по -прав ???? оф трябват ми цигари
    ИиИииИИии, малиииИИиИи, ама той нИ тИ звънИ през 12.124 секунди? Значи нИ тЪ убичЪ! Не се ли усещаш сама, че прекаляваш? Нищо му няма на момчето, това че не ти звъни 21451 пъти на ден не означава, че не те обича. Аз ако бях направо бих те скъсал! Нормално е когато си влюбен да искаш да си с човека колкото можеш повече. Сигурно и той го иска, обаче не може да говориш/чатиш/се виждаш с него 24/7. Дай му малко свободно пространство. Иначе рискуваш да го загубиш много!
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    е хуу де ко ми са карате
    If I played you like a toy?