- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Иска да седна в него
gadjety mi iska da sedna w negy..nqkolko puti mi e predlagal da sedna w negy...no men me e sram [i malkyy strahh]] ...nz kwo sh stane kat sedna..iam predwit nqkoi ky moji da mi kaje kwo sh praim s negy kat sedna..samy sh se celuwame ili..
btw:bez komentari ot roda - malka si kat porasne6 sh razbere6,ili [sedni w negy i sh widish]]..prosto wi molq za help..
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.
Няма да трия темата, имйки предвид, че си нова. При следващо нарушение няма да има компромис!
kalpazanka
AdIдАс пУmЪ нIkЭ
Еми зависи какво иска да направи..
Възможно е да се целувате или просто да си говорите..
Няма нищо страшно и срамно в това - все пак ти е гадже..
П.С - Не знам на колко си - но за секса изчакай мъничко![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
за с*к* въобще не бързам..
AdIдАс пУmЪ нIkЭ
Когато моята приятелка седне в мен или си говорим или се целуваме или и 2теПървоначално написано от devil78
за секс не си мисли защото щом незнаеш какво ще стане като седнеш в него начи си малка
карайте я по-полека
Та нали ти е гадже, от какво ще те е срам ? Най - вероятно ще разменяте лиги ...![]()
Дрън-дрън
Първоначално написано от nyxu
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Първоначално написано от dirtyyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еем секс ше правите кфо друго може да се прави според теб?![]()
![]()
![]()
![]()
ами виж ся зависи каде се намирате на обществено място усамотени...
няма кфо толкоз да стане можеби просто иска да седнеш в него за да се види каква влюбена двойка сте![]()
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
Oпределено това е трудна стъпка и е трудна... сигурна ли си,че е точния човек,в който трябва да седнеш![]()
![]()
![]()
Виж сега СЕРИОЗНО! Няма от какво да те е срам,той ти е гадже това е най-малкото,което можете да правите заедно,няма нищо страшно и странно,спокойно!
О, Господи !! Недей, ще забременееш !!Първоначално написано от devil78
![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]