- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Два въпроса относно кола маска и пъпки по гърба
Здр хора.![]()
Имам два въпроса, но реших направо да питам общо, че да не пълня форума с теми.
Значи, първо какво мога да изпоузвам за премахване на кола маска като подръчни материали, след като вече се е изцапала много лентата която върви с тубичката? Или поне мога ли да я изчистя по някакъв начин?
И другото е, че зимата ми се появяват пъпки по гърба от липса на слънце може би. Та мислех си дали мога да си мия гърба с продукт за акне (на лицето нали) , понеже това имам само за пъпки, а така и така не го изпоузвам.А може и да предложите нещо, незнам, но не искам на дерматолог за някакви си 10 пъпки
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Aми като ти свършят платчетата с които си махаш космите с кола маската използвай чаршав, върши по-добра работа!А в връзка с пъпките на гърба-ми можеш да използваш, но тъй като е предназначено за лице може да няма ефект.В ейвън мисля че имаше за пъпки по тялото едно - купи си го и го ползвай![]()
продават се само ленти
а за пъпчиците аз винаги съм си ги имала и то не пъпка ми едни такива малки като се махнеш с нокътя и готово просто кажата може да ти е такава
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ