- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Искате ли да ви зарадвам?
При мен не става![]()
слагам линка и нищо не излиза![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Супер е. Жалко че само по 3, трябват ми едни теми по биология, ама здраве да е.
Кой е другия работил, освен теб.
За колко време ще издържи това според теб. Иначе дизайна е добре, ако този\тази има регистрация във форума.
Кое колко време ще издържи?
Сайта ли. Колкото-толкова.
Аз нищо не печеля от това, нито пък губя.
Направил съм го за вас.
С една дума - докато ни отрежат или ми свършат платените акаунти![]()
Хей днес успях да изтегля![]()
Браво =D>
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз нещо не мога да вляза...
При мен не става, а ми трябва това за съчинение по история.![]()
I'm inlove with a criminal...
За по-напреднали:
-Правиш си регистрация в сайта и си даваш данните(не е задължително да се реални) и ще можеш да сваляш 1 проект
-решаваш тестове
П.С. Pr07o7yp3 ти HunteR ли си ?
браво много добър сайт,Помогнах като си вкарах данните-ИМАМ 7 ДЕНА АБОНАМЕНТ ОЩЕ.Моля данните ми да не се разпространяват от помагало.
.с
Ставаш нахален.. ;дПървоначално написано от koko95
П.П.Браво за помагалото, дано ми потрябва скоро за даскало![]()
Здравейте,
от 2,3 дена може да сваляте по 5 файла дневно, а не по 3.
Това го направих, благодарение на няколко потребители, които добавиха потребителските си имена и пароли
Няма да казвам техните потребителски имена поради мерки за сигурност.
Както сме написали в сайта, данните ви няма да бъдат предоставени на 3-ти лица!Първоначално написано от koko95
Дори ние не си позволяваме да разглеждаме профилите на потребителите, предоставили паролите си.
Просто влизаме, за да проверим дали реално е с платен абонамент дадения акаунт.
Да, аз съм.Първоначално написано от loveUpeps4o
P.S: Не знам на кого е този сайт http://pomagalo24.hit.bg/, но се наложи да огранича достъпа му.
Това го направих поради 2 причини.
Мразя хора, които не са правили нищо да си преписват заслуги.
В случая потребителя направил горе посочения сайт нагло, чрез iframe (по-запознатите ще се досетят) е копирал сайта ни и се е вкарал в екипа, в който реално не е.
И второ, както само виждате ние правим всичко безплатно, дори рекламни банери не сме сложили, докато той желае да печели на чужд гръб.
Това не бих го позволил!
Pr07o7yp3 искам да попитам,нали миналата година се беше бъгнало помагало.ком.Значи изпратих смс миналата година и вкарах кода много пъти и проимах около 365 дена за теглене с 1 код.Възможно ли е(ако може и искаш)да направиш така че като пратя смс да вкарам много пъти кода и да ми го зачете(за да мога си дам на потребителите от помагало 69мп3 да свалят)?
Не, не е възможно.Първоначално написано от koko95
Тогава грешката е била в тях![]()
А ако хакнеш сървара на помагало.ком?Може ли да стане?Първоначално написано от Pr07o7yp3
Не знам, може и да стане.
Не мога да разбера защо всички започнахте да мислите, че съм хакер.
Аз не съм хакер, аз съм програмист.
Правете разлика
P.S: Ако се хакне наистина помагало, то тогава няма да има нужда от никакви SMS-и![]()
а може ли да програмираш някаква програма или напишеш код(скрипт) който да разбие системата за смс-и в помагало(и за да не разберат от помагало.ком само на дадени потребители да може тоя код да се вкарва много пъти и да се зачита)Първоначално написано от Pr07o7yp3
Не съм пробвал, но предполагам, че не мога. Дори и да можех не бих го направил.
Така, че по-добре да приключим тази тема, а да обсъждаме pomagalo.69mp3.eu
а каква е идеята на тва?Да благодарим и на потребителите добавили своите потребителски имена и пароли, чрез които в момента Вие теглите!
Няма да споменаваме потребителски имена от мерки за сигурност.
тва ли беше целта?
Хмм.. днеска ми трябваше един материал и не можах да го сваля![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein