- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислиш? вол. ****
![]()
![]()
Момичето е госто приемно( или някои хора биха употребили друга дума)... нека кани хората![]()
ее сега познавам едно ... две дето не саПървоначално написано от DirtyDream
![]()
![]()
не съм курва ако тфа имаш предвид не ги каня в няас и не им предлагам нищо просто идват да разгледат добрич и да са запознаем![]()
не съм казал курва, защо си помисли такова нещо... Аз никога не говора лоши неща...Първоначално написано от DirtyDream
ПС: Почни да каниш турсти от София да се заселват в Добрич, така като си дойда след няколко год ще ми е спокойно на главата(макар че се съмнявам 2 мил да се разкарат от София)
опа опа чакай в дч си е пренаселено не ми тряаат турсисти аз с месните немоа са опраяили разкарай мангалите от дч и поемам туристите от София
![]()
Никой не ги иска тея мангалиА после защо са над закона мама им дееба мръсна смотана...
да да ... прейте си сделките там аз след две години са махам![]()
.. после като спечела и от джакпота пък въобще няма да ме видите
![]()
Защо 2 год, и къде отиваш?Първоначално написано от SilverRain
в друг град да уча .. две години защото сега ще см 11 класПървоначално написано от Nakadah
Какво ще учиш?Първоначално написано от SilverRain
да не казвам още от сега, щото ще си променя мнението още 20 пъти, но искам да продължа с икономикаПървоначално написано от Nakadah
Първоначално написано от SilverRain
![]()
За събота срещу неделя беше невероятно.![]()
![]()
![]()
за вторник (;
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Какъв дъжд заплющя![]()
искам да се махна от тук,писна ми от всички и от всичко,само 7 дена и да съм си у нас,писна ми,неисдържам вече![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За няколко неща..
Едно - Надявам се за мен да мисли и "то" ьд
Две - Установих, че съм душата на компанията, дори когато моята душа "напусне" тялото...
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Дано да си свърша работата рано, да успея да заспя, че утре да издържа.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .