- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислиш? вол. ****
 Отговор в тема
 Отговор в тема

хаха, заслужава ли си да си тормозиш мозъка...Първоначално написано от mgxpower
цели 3 часа мих скапаната кола а дори няма да я карам
МАМКА МУ!!!
аа по - зле не мога да настина..

офф, да , прекрасно
утре,другиден,другата седмица

My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
на един му било лошо,друг наказан,трети учел,четвърти болен .. баси с кого ще ходя на диско деа
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Мале очудвам се на децата как може пиклата да ми каже, че Мълчанието на агнетата бил тъп филм!Леле ще пребия някой

Мислех си ,че.. вече съм се нагледала на хорска простотия.. Каквооо ? явно имам още много да гледам .. :X
Оооо чакай де ти още нищо не си видяла представи си като се вдигнат завесите какво става?!Първоначално написано от Mimchy

МАМКА МУ СКАПАН МЕТАЛИК!!!
ЩЕ Я ПРОДАВАМ ВЕЧЕР, НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ
като се вдигнат завесите...започва шоуто !Първоначално написано от mgxpower

Какво продаваш? На какви пари?Бегачка ли е? Вече в България ли си?Първоначално написано от Nakadah
утре май ще ми се размине билярда..

В бг няма да съм скоро...Първоначално написано от mgxpower
Nissan Versa SL 09 H-back, беше блъсната отпреде, и не можах да и намера същия цвят капак та и купих aftermarket и го боядисах и сега седи по светло...
мноо се дразна...
иначе мога намера квото кажеш...
Една приятелка й се е докарало Стило ама хич не ми се занимава в момента с нейните прищявки достатъчно проблеми си имам на главата!
По темата невероятно изиграна роля от Антъни Хопкинс както винаги естествено!
Уфф хем ми е уморено, хем не ми се спи...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
кой знае до кога трябва да стоя буднаискам да спя !

Днеска беше яко..
Вафла..
Ще си сипя още една чашка от стария чичо Джак и ще си догледам филма!Амин!
Евала mgxpower!Оф колко много дебили има из този форум, просто не е истина....

ех, още 1 предопреждение получих
Трябва да си сформираме една темичка само за нас и да обсъждаме сериозни неща далеко от виртуалните връзки далеч от фермите във фейсбук абе от тия клиширани и модерни неща, които вършат младите!
п.с Какво си направил пък сега, че те предупреждават?!Откога получаваш предупреждения за истините, които ще ни избодат очите всеки ден!
Напоследък е така, изкажеш си мнението и ...

не е 1-вотоПървоначално написано от mgxpower

100% тоя неон се оплакал от мене, малчовците не могат без да искат помощ от по-силните