.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Не съм гинеколог, нито мога да бъда сигурна какво ти е, но както го описваш ми прилича мн на Трихомони. Задължително е да отидеш на гинеколог, нищо страшно или срамно няма в това. Без лекарства няма да можеш да се оправиш и никакви промивки няма да ти помогнат. Това е инфекция земи отивай на гинеколог!

Град
    Момини Цици
    също имам този приблем, но .. само когато имам нужда от секс обилно течение но бе миризма..
    не съм ходила на лекар.. никой не ме гледал.... бяло течение имам от както имам и цикъл.. говорила съм и с майка ми по този проблем.. и тя има същото .. нз наследствено ли е болест няква..попринцип казват че сепоявява при настинка.. замръзнали краиници.. не боледувам мн но пък имам слабо орусяване на краката и ръцете повечето лекари препоръчват Мечо грозде... вариш си като чай и пиеш.. и пак вариш и си миеш генеталите с него дайства.. но трябв апостоянна употреба

Град
    Момини Цици
    но и все пак.. отиди на лекар.. може да не епросто и обикновенно бяло течение.. а нещо по-сложно

Град
    Lyon
    иDи на гинеколог по дяволите !!! гнус те е да отидеш на лекар .. ама не те е гнус да стоиш така ...
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Как ще си биеш главата след време ако не отидеш на време ... Никога не поставяй здравето си на риск .. и по покойно тук никой няма да ти помогне никой не е доктор .. а самовнушението може да те побърка ..

да

иди на гинеколог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си