- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хеи искам да ви попитам не6то отностно интимната миризма :)
Не съм гинеколог, нито мога да бъда сигурна какво ти е, но както го описваш ми прилича мн на Трихомони. Задължително е да отидеш на гинеколог, нищо страшно или срамно няма в това. Без лекарства няма да можеш да се оправиш и никакви промивки няма да ти помогнат. Това е инфекция земи отивай на гинеколог!
също имам този приблем, но .. само когато имам нужда от сексобилно течение но бе миризма..
не съм ходила на лекар.. никой не ме гледал.... бяло течение имам от както имам и цикъл.. говорила съм и с майка ми по този проблем.. и тя има същото .. нз наследствено ли е болест няква..попринцип казват че сепоявява при настинка.. замръзнали краиници.. не боледувам мн но пък имам слабо орусяване на краката и ръцетеповечето лекари препоръчват Мечо грозде... вариш си като чай и пиеш.. и пак вариш и си миеш генеталите с него
дайства.. но трябв апостоянна употреба
иDи на гинеколог по дяволите !!! гнус те е да отидеш на лекар .. ама не те е гнус да стоиш така ...
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Как ще си биеш главата след време ако не отидеш на време ... Никога не поставяй здравето си на риск .. и по покойно тук никой няма да ти помогне никой не е доктор .. а самовнушението може да те побърка ..
иди на гинеколог