- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да разбера IP адрeса на някого?
Значи... проблема е следния. На мен и на някой хора от компанията ни пращат гадни писма със заплахи по Флирта. Почнахми да го издирваме, но се оказа, че предишните снимки, които е слагал не са били негови... Въпроса ми е как да му разберем IP адрeса? Ако има някой запознат да пише плс.![]()
Ако има сайт и го постенш тука може и да ти кажеме ИП-то ама само на сайт а за снимки не знма
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ми тва става по сайта за запознанства Флиртче. Той или тя (не знам) праща заплашителни писма...
хм... ами ако намеря от някъде скайпа на вапросния... как става ? Защото съм чувала, че ако ми пише по скайп ще мога да го проверя ама не знам дали е вярно...![]()
Start Менюто -> Run -> cmd -> netstat -b ->
Това е само той когато ти пише и другите ако ти пишат им кажи да не ти пишат или им затвори прозорците и остави само неговия![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Мерси много за съветите.Ще се постарая да го намеря...
А случайно да може от електронната поща да се разбере нещо повече за човека който пише?
Примерно IP ?
Благодаря предварително!
puu tva flirt4e... vazmojno e 6toto az si bqh napraila fal6iv reg za da probvam gadjeto..... dali 6e vurjje a nekoq dr ga. ama toi me razkri i me o6a6avi togavaama i do den dne6en ne mi kazva koq be6e progrramkata , a az ne oburnah vnimanie toi kat mi pokaza
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ей,ей...чакай,че ме заинтригуваПървоначално написано от JackAzZ
![]()
начи пиша нетстат и после му пиша на него,затварям онова ръни пак го отварям?
![]()
къде се бутам и аз не знам ..
run,cmd, posle "netstat-b ili ako znaesh angliiski netstat/? :)