.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

на някойда му се е случвало

това ми се случва за първи път и искам да разбера на друг случвало ли се е дойде ми на 25ти и тоя месец не съм правила секс само той ми го е потърквал няколко пъти и на 7ми и днес на 9ти имам някакво розово зацапванее и възможно ли е да съм бременна четох че и на други жени се е случвало около овулацията и аз съм в 16 ден демек съм в овулация и нз все пак възможно ли е да е станало нещо

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не мога да кажа нищо..
    Ако му имаш доверие,и ако той не ти е казвал за нещо станало - не мисля,че ще има проблеми..Но не знам..

Най-добре е да отидеш на гинеколог
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не, нищо не е станало, споко От това там търкане ли какво е, не може да си забременяла Ако толкова се притесняваш нали има тестове за бременност.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Град
    Bqla, Rusenska oblast
    saglsna sam i s dvete

абе нормално да ти тече розово поне така мисля на мен също менструацията ми е много разбъркана макар че я имам вече близо 3 години
    1.не ми е редовна(на единия месец примерно ми дойде на 6-ти а другия на 25-ти)
    2.в началото ми тече нещо кафяфо или розово
    и още 100 неща
    - според мен е нормално но за всеки случей ако имаш дълбоки съмнения отиди на гинеколог
    - а и за приятелят ти ако само ти го е потърквал няма опасност освен ако преди тва не е свършил и не се е измил е възможно да остане семенна течност по члена му и при ,,потъркването'' сама си прави изводите : )
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си