Цитирай Първоначално написано от kokolan
danaildemirov, ти протестант ли си? Остави сами хората да намерят Бог, а не им го рекламирай като продукт от който имат нужда.
Да. И не се срамувам от това. В Библията пише, че Бог говори на хората именно чрез словото и освен това заръчва на учениците си да говорят за Него:

Isaiah 52:7 Колко са прекрасни върху планините Нозете на онзи, който благовествува, който проповядва мир! Който благовествува добро, който проповядва спасение! Който казва на Сиона: Твоят Бог царува!

И още:
Acts 5:42 И ни един ден не преставаха да поучават и да благовествуват и в храма и по къщите си, че Исус е Христос.

Всеки има право на собствен избор относно това в кой или кое да вярва. Представянето на Божийте слова от Библията помогна на мен и на много др. по-целият свят да започнем да търсим Бог и да решим в какво да вярваме. Пък и как човек може да приеме нещо което не разбира добре.

Matthew 28:19-20 Идете, прочее, научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Свети Дух, като ги учите да пазят всичко що съм ви заповядал; и ето, Аз съм с вас през, всичките дни до свършека на века. [Амин].

Ако това не се правеше нямаше да има Християни по-света, а щяха да изчезнат през: 2-3 век. Освен това живеем в "свободна" страна, и комунистите вече не са на власт, че да имаш право да забраняваш подбни неща, който са утвърдени по-цял свят(не само в България) от закона.