- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Зъбна упойка
Здравейте!Бих искала да попитам освен с инжекция по друг начин може ли да се направи упойка на зъба. Ако няма значи остава само този с инжекцията и да ви попитам боли ли много ? Благодаря предварително !
Не се страхувай, инжекцията почти не я усещаш.![]()
Инжекцията не се усеща, после е гадно, щото не си усещаш половината лице за известно време... ^^
това ще го преживея но болката...дори и малка , с какво мога да я сравня ?Първоначално написано от Abigoria
Глупости. На мен наскоро ми биха зъбна упойка и после на чувствах нищо, а още по-малко половината лице да ми е било изтръпнало.Първоначално написано от H2O
![]()
На мене сякаш ми стоварват гореща ютия на лицето след като ми инжектират упойката и не мога да си затворя дори клепача на окото. И тва не е веднъж, всеки път като ми бият упойка е такаПървоначално написано от ospower
Явно различни хора, различен ефект, или пък различна упойка
![]()
Допри си венеца с клечка за зъби без да натискаш...е малко по-малко боли от това, ако въобще е болка. Зависи каква е упойката - лидокаин или някое от фортетата. От фортетата изтръпва повече и е по-дълготрайно, от лидокаина е за по-кратко. Освен това зависи дали ще ти я бият в основата на челюстта или в зъба. По-добре в основата на цялата челюст, защото мястото е по-меко, съответно усещането е по-приятно. Освен това най-вероятно преди това на мястото ще ти сложат локален лидокаин, за да не усетиш убождането.Първоначално написано от H2O
Освен това в МА и в още няколко клиники има пълна упойка с приспиване...Ако те интересуват координати, пиши ми...![]()
БлагодаряПървоначално написано от amk933
, но не мисля че нашите ще се съгласят въпреки че това е най-добрата упойка за мен
![]()
^Нищо де, аз да предложа...![]()
Аз не давам в устата да ми се бърка с нищо друго освен с лазер. Ако е с конвенционалните машини, само при условие, че е или с челюстна упойка или с пълна и пак преди това пия успокойтелни за нервите, защото това ми е най-големият страх и съм припадал на зъболекарския стол като по-малък.![]()
![]()
Първият път, когато щяха да ми бият такава упойка..бях пред нервна криза и питах всички пациенти (независимо дали се били при този лекар) боли ли когато ти вадят мъдрец и упойката..НО изобщо не боли наистина..аз съм много страхлива-усещането какво да е..ами боцват съвсем леко, след това отново бият упойка (поне при мен беше така) която пък изобщо не се усеща..и така наистина няма болка, ще се убедиш сам..не е страшно -гаранциия 12345677654&%
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
На мен за да ми сложат брекети преди две години се наложи да ми вадят млечни зъби, които не се клатят въобще и ми биха упойка нали с инжекция, но иглата беше мъничка и не болеше мн, се едно да си натисна леко с нокът венеца...Спокойно, после като мине упойката ще боли, самата рана от ваденето...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Даже е приятно ..но после не се показвай 1-2 часа от вас лигите ще ти течат
![]()
на мен като ми вадиха един зъб ме намазаха с нещо и нямаше никакви инжекции, но явно не е било кои знае какво
![]()
схванах на къде биешПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
Най-добре е ако е нещо дребно като кариесче например, без никаква упойка, колкото по-малко вредни вещества циркулират в тялото, толкова по-добре![]()
Zdraveite,sega vidqh kakvo ste komentirali za vadeneto na mudreciteПървоначално написано от amk933
s pulna upoika??
))Na men mi predstoi da si izvadq 3 ,no iskam da e s pulna upoika i vs.stomatolozi me obqviha za nenormalna, kude v Sofia vadqt s pulna upoika?Blagodarq predvaritelno za info-to
![]()
не се плаши аз съм на 15 години и много ме беше страх от упойка обаче ме беше страх и без упойка само че се престраших и изобщо не ме болеше упойкатамного малко ме щипна и най-якото беше след това
не чувствах нищо
![]()
![]()