.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Има ли причина за притеснение ?!

Здравейте, имам проблем..вчера с приятеля ми правихме секс за първи път, аз бях девствена...всичко мина горе долу добре до днес когато доста ме боли...ии се притеснявам дали е нормална тази болка след прекратяването на секса . Освен това го правихме доста време над 1 час...моля ви кажете дали е нормално и дали се е случвало и при вас

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    секс над 1 час за пръв път?Уау!Как си издържала ?Както и да е,мисля,че е нормално малко да те боли-все пак ти е било за пръв път.Ако обаче болката не спре-отиди на лекар.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    секс над 1 час за пръв път?Уау!Как си издържала ?Както и да е,мисля,че е нормално малко да те боли-все пак ти е било за пръв път.Ако обаче болката не спре-отиди на лекар.
    ем какво пък аз издържах цели два часа и половина нормално е разбира се ... мен дори втория третия път още си ме болеше

Имах предвид, че не само повреме на секса ме болеше, а днес продължава да ме болии ;[[[

да напълно те разбрах ... и все пак е нормално и след това да има болка която минава до 1 2 дена след това

ох благодаря ти много ме успокои, защотото след като споделих това с мои приятелки казаха, че при тях освен, че болката е била минималнаа но изобщо са нямали никакъв дискомфорт на следващия ден и много се бях притеснила

за нищо ами то при всеки е мн индивидуално ... не мисля че е за лекар тая работа .. успокои се нормално е да има дискомфорт при правенето на секс казвам го от личен опит

Нормално е ... гаджето ми ходеше като пергел след първия път.. зависи от това, колко си тясна и той колко е дебел (не момчето, а ... ) Представи си да глътнеш шише бира.. ми то като е по-широко е нормално да те боли
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

от една страна си нова във форума и не ти се търси подобна тема или мнения...от друга на тея които кибичат по цял ден тука не им се четат едни и същи теми...тъпо се получава
    Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....

Няма от какво да се притесняваш. Аз също бях така.

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    да напълно те разбрах ... и все пак е нормално и след това да има болка която минава до 1 2 дена след това
    <<
    )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си