- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да го възбудя
Значи по никакъв начин не мога да възбудя приятелят си.Пробвах какво ли не.Ама не става дайте някакви идей!!!
Пробвай с повечко любовна игра или най-добре му направи свирка....а и още нещо кажи му да намали чекиите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
гримирай се, облечи нещо по така..![]()
Вафла..
Явно не си достатъчно привлекателна,майна.Иначе мъжките се възбуждат направо и без действия от твоя страна.
какво имаш предвид под "опитах всичко" .. ?!![]()
Ако наистина е всичко, за което аз се сещам то тогава просто не го привличаш сексуално .. поговори с него .. ?!![]()
фани му оная работа и заплашително му кажи "или го дървиш, или оставаш без малкия си виснал приятел"
Наистина не е зле да уточниш как си опитвала. Защото ако е наистина "всичко", то просто няма какво да се добави...
"опитах всичко" е доста общо казано... или не си опитала абсолютно всичко, или просто не го привличаш сексуално. А може и той да има някакъв проблем... защо директно не попиташ него какво му харесва най-много?
come here rude boy, boy, can you GET IT UP? ♥
сигурно си грозна
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
хахахахахахахаххаахахахха хаПървоначално написано от kypo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ха
![]()
![]()
![]()
ах
ахахах
х
ах
ах
ах
ах
ах
агх
![]()
![]()
ах
![]()
хаха
ах
ахха
ахах
ах
ах
Exorcism !
Не е много хубаво ,че доста те гаврят, но наистина уточни какво си опитвала. Поговори много сериозно с него, дали и с друго момиче му се е случвало, ако му се е случвало, значи проблема е във вашия телевизор...ако си уникален случай...проблема е в теб
Wanting, needing, waiting
For you to justify my love
Hoping, praying
For you to justify my love
Еее вие пък направихте момичето на нищо от подигравки!
Наистина трябва да поговорите сериозно..то това като се замислиш е гадно и за тебе . . да не се чувстваш желана![]()
![]()
Попитай го защо е така, какво му става и се изяснете . . сигурна съм,че за всичко има обяснение!
Айде успех!![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Чакай пък да не земе да му станеПървоначално написано от Passi0n
![]()
I love my girl <3
Кажи му да смени жената![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!