- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- имам буба
това е
Каква е ?
+1Първоначално написано от nyxu
дългаПървоначално написано от SpeedRacer
Колко дълга ?Първоначално написано от snake223071
Едно голяямо ключе на тази тема.![]()
Дрън-дрън
ЛТФ !![]()
колкото да те задоволяваПървоначално написано от SpeedRacer
Охо значи си я всмукал навътре а ?!Първоначално написано от snake223071
дам щото да ти е кеф докат я вадишПървоначално написано от SpeedRacer
Е ти кво искаш докато ти го мушкам да върши работата на презерватив ли ... спокойно няма да забременеешПървоначално написано от snake223071
![]()
кат няма кво да вкараш как да забременеяПървоначално написано от SpeedRacer
Бе намира са да ти кажа , доволен ше останешПървоначално написано от snake223071
кат ми се надупиш как няя остана доволенПървоначално написано от SpeedRacer
Федерки ли ше ми праиш ... не ма кефат ама щом на тебе ти харесва щи дам , па после ща опраяПървоначално написано от snake223071
Федерки ли ше ми праиш ... не ма кефат ама щом на тебе ти харесва щи дам , па после ща опрая[/quote:10a981f54c]Първоначално написано от SpeedRacer
аре лижи си ануса ве
Кво е буба ?![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Федерки ли ше ми праиш ... не ма кефат ама щом на тебе ти харесва щи дам , па после ща опрая[/quote:b720fbeae6]Първоначално написано от snake223071
аре лижи си ануса ве[/quote:b720fbeae6]
аа нали са разбрахме , че тва е твоя работа![]()
абе стига сте цитирали бе
тука да не ви е Кофата![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Федерки ли ше ми праиш ... не ма кефат ама щом на тебе ти харесва щи дам , па после ща опрая[/quote:b592e3e338]Първоначално написано от SpeedRacer
аре лижи си ануса ве[/quote:b592e3e338]
аа нали са разбрахме , че тва е твоя работа[/quote:b592e3e338]
моя работа е да ти буча шиша
Федерки ли ше ми праиш ... не ма кефат ама щом на тебе ти харесва щи дам , па после ща опрая[/quote:fed5d4a8ab]Първоначално написано от snake223071
аре лижи си ануса ве[/quote:fed5d4a8ab]
аа нали са разбрахме , че тва е твоя работа[/quote:fed5d4a8ab]
моя работа е да ти буча шиша[/quote:fed5d4a8ab]
твоя работа е да ми го смучеш като близалка , така че недей пред хората се прай на мъж ... просто кажи "ДА , АЗ ЛАПАМ НА СПИЙДРЕЙСЪР ПАТЛАКА" и си доволен ... хах
е*аси шиб*ната тема![]()
skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg