.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

С нея или без нея НАПРЕД ??!?!

Значи питането ми е такова.... Да продължа ли да се боря за нея или просто да я забравя и да си продължа напред.. Става дума за бившата , казах й че я обичам още и че бих искал да съм с нея , тя също ми го каза , но най - тъпото е че тя ИСКА други момчета...Примерно ония ден ми казваше как искала да ходи с някво момче ... Ако може да помогнете какво да правя ? Благодаря предварително

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: С нея или без нея НАПРЕД ??!?!

Цитирай Първоначално написано от havanalocaa
    Значи питането ми е такова.... Да продължа ли да се боря за нея или просто да я забравя и да си продължа напред.. Става дума за бившата , казах й че я обичам още и че бих искал да съм с нея , тя също ми го каза , но най - тъпото е че тя ИСКА други момчета...Примерно ония ден ми казваше как искала да ходи с някво момче ... Ако може да помогнете какво да правя ? Благодаря предварително
    Според мен - продължи напред БЕЗ НЕЯ..
    И не ми се вярва да те обича,щом иска други момчета..Най-добре е да си намериш други момиче,която да те обича "истински"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Наистина без нея :) ти даняма да я делиш :? след къто иска др значи ти не ии стигаш затова я остави ии си намери по добро момиче ии ако я обичаш няма да ти е лесно... но това незначе да стоиш с нея.. ии тя да те използва но това е твое решение :) :) :)

=)

Трудно е да даваш съвет на някой които не познаваш, но мога само да кажа само че според мен момичето за да ти казва че иска да ходи с едно момче и това го казва пред теб, то е поради две причини: или иска да те накара да ревнуваш или наистина няма никакъв интерес към теб. Ти си я познаваш по-добре, така че решението е твое!=) Късмет!
    Hi!=)

zdravei

zdravei

...

Prodalji jivota si bez naq.Pone tova e moeto mnenie,6tom kato iska drugi mom4eta zna4i ne te Obi4a istinski.

Re: С нея или без нея НАПРЕД ??!?!

Продължи с нея

Може би тя не те обича, пробвай я по някакъв начин дали би тръгнала с друго момче докато е с теб. Така ще разбереш дали наистина иска да е само с теб. Успех !

ако толкова искаш да си с мацката действаш , ако ли не седиш и се самосъжаляваш . айде бе хора веднъж се живее

щом ти казва че иска да е и с други начи толкова и та обича ии този над мен амии точно един живот се живее по-добре сега да е остави да намери друга по-добра от колкото после да го нарани повече .. тва е моето мнение по-добре без нея
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Re: :П

заеби я

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Пфф... обича те ама иска да ходи с оня ей там ... омг ;xx без мн ясн0, не се излагай
    :P
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Пич тая се **ава с тебе. Изобщо не си залужава. Ти си знаеш най-добре, но се пак едно момче аз ако го харесвам няма да харесвам 50 още. СЛучвало ми се е, но то е когато не го харесвам достатъчно ( и се пак не 50 :Д )

Така че някой по нагоре беше казал заеби я и ти бе ))))

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    И аз съм се чувствла така и ще ти кажа,че ще ти е по-добре без нея

Щом иска с други , нека ходи с други ! Почвай да ги бройкаш и няма ставаш сериозен Те не го заслужават ! (ей ся ме почнаха)

оу ем джи

А защо мислиш, че ти е казала ,че харесва друг точно на теб Задай си вапроса след като знае ,че я обичаш ще ти го каже на теб а не на някоя нейна приятелка ... Тя иска подтикне да продалжиш да се бориш за нея а и се пак имаш чувства не ги пропилявай

кат иска други с тях.. заеби е
    skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си