.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Какво искате да чувате момичета?

Ето сега ми е чудно какво харесват момичетата.Няма значение красиви грозни и тем подобни
    Какво би харесва повече момче което да говори открито с вас,спокойно,с хумор или такова което да ви казва това което искате да чуете,дори да е лъжа,да се притеснява и да говори "готино" според етикета

Аз съм от първите.На мен не ми пука.Говоря с хумор,със самочувтствие и с повечето момичета все едно с момчета без притеснение без завъртулки
    Ползвам мръсен и изкъпан хумор,някои не го схващат,но са малцинство.
    НО НЯМА КАК ДА ПИТАМ ДАДЕНО МОМИЧЕ ХАРЕСВА ЛИ МУ ТОВА,може би защото не ми позволява самочувствието и съм скорпион

Та вие момичета какъв тип харесвате.Не съм сигурен дали мястото на темата е тук,но се чудих къде да я сложа дали в СЕКС,но се отказах,тук не става въпрос точно за това

И аз така правя, демек държа се с момчетата така както бих се държала с момичетата.
    Даже... ако се замисля с момичетата по-малко се шегувам, защото почват да точат нокти
    ...Та да отговоря на въпроса ти - първия вариант а супер, втория е създава напрежение...притеснено ми става и почвам да третирам момчето като дете

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз изпитвам затруднение при общуването с момичетата именно за това, че съм откровена до грубост. Момчетата го приемат по-леко.
    Иначе, мразя ,когато някой се съгласява непрекъснато с мен, макар, че в повечето случаи няма друг избор.Обичам да има опозиция и да спечеля честно спора
    П.П: И аз съм скорпион

Е гати успокоихте ме.Честно казано прекалено много си отговарям на зодията,а не съм се стремял към това

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: Какво искате да чувате момичета?

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Какво би харесва повече момче което да говори открито с вас
    Определено трябва да говори открито....,
    спокойно,с хумор
    Да`м..
    или такова което да ви казва това което искате да чуете,дори да е лъжа,да се притеснява и да говори "готино" според етикета
    Ами по-добре е да каже истината,отколкото да ме лъже и т.н..Дори и това да ме нарани..

Та вие момичета какъв тип харесвате.
    Ами не знам..
    Открит,спокоен - но където трябва и "груб"..С чувство за хумор
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Определено трябва да е честен с мен. Ако си признае нещо няма да се сърдя толкова и няма да бъда толкова наранена, но ако скрие нещо от мен аз разбирам-дали сама, или някои друг ми го казва няма значение... Как бих искала най-добрия ми приятел да го знаеше... явно изобщо не ме е познавал толкова, колкото мислех. Btw продължавай да си откровен с момичетата, това впечатлява и изненадва приятно... само така!!!!!!!!!!!! =D> =D>
    Lost ! Lost ! Lost !

Браво браво.Бях забелязъл,че на повечето момичета това им харесва,трудно в началото,но свикват,по-добре от колкото аз да се правя на момиче
    Жалко че това държание ме принуждава да съм "само приятел" с повечето

Re: Какво искате да чувате момичета?

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    НО НЯМА КАК ДА ПИТАМ ДАДЕНО МОМИЧЕ ХАРЕСВА ЛИ МУ ТОВА,може би защото не ми позволява самочувствието ..
    Напротив има .. но ти сам си отговори защо не го правиш!
    Иначе .. не, не обичам да бъда лъгана, но и много лесно мога да се засегна от "черния хумор" .. особено ако става дума за мен!!!
    Хората, които са около мен знаят това и се съобразяват с мен ..

Предпочитам момчето да бъде искрено, а да не казва това, което ми се иска. Но за съжаление като гледам някой кукони от моя клас, те много се радват, когато момчетата се движат с тях, защото им казват това, което им се иска - колко са красиви и прави.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    В повечето случей и те не знаят какво искат
    не ги затормозявай с въпроси

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Седят си двама тинейджъри:
    - Бременна съм.
    - ?!? От кого?
    - Как изобщо можеш да задаваш такъв въпрос!?!
    - Е, извинявай, мислех, че знаеш.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз определено желая да НЕ контактувам с жАлти! Определено!

Град
    Varna
    Хахаха и аз малко като автора на темата .
    пс дали ,това че и аз съм скорпион е от значение ?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Всеки иска различни неща. Момичета трудно схващат "черния хумор" - така че ще е добре да се съобразяш с това

В днешно време всяко трето момиче предпочита да чува това, което иска дори да знае, че е лъжа. Сам си прави изводите...

Аз лично искам да ми се казват нещата каквито са налице, а не да ми нарежда ред лъжливи думички с глупава цел да ми угоди.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Хахахаха предполагам че момичетата харесват това повече. И аз съм така но хумора не е черен. И съм стрелец.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Аз изпитвам затруднение при общуването с момичетата именно за това, че съм откровена до грубост. Момчетата го приемат по-леко.
    Иначе, мразя ,когато някой се съгласява непрекъснато с мен, макар, че в повечето случаи няма друг избор.Обичам да има опозиция и да спечеля честно спора

++
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Аз определено желая да НЕ контактувам с жАлти! Определено!
    Никой не те кара бе смърфка

Цитирай Първоначално написано от dessko
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe

++
    По принцип не вярвам в зодийте.НО пък скорпиона поне при мен е едно към едно,дори преувеличено

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    хахахахаах в десятката мой

Ч Забравихте темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си