- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво искате да чувате момичета?
Ето сега ми е чудно какво харесват момичетата.Няма значение красиви грозни и тем подобни
Какво би харесва повече момче което да говори открито с вас,спокойно,с хумор или такова което да ви казва това което искате да чуете,дори да е лъжа,да се притеснява и да говори "готино" според етикета
Аз съм от първите.На мен не ми пука.Говоря с хумор,със самочувтствие и с повечето момичета все едно с момчета без притеснение без завъртулки
Ползвам мръсен и изкъпан хумор,някои не го схващат,но са малцинство.
НО НЯМА КАК ДА ПИТАМ ДАДЕНО МОМИЧЕ ХАРЕСВА ЛИ МУ ТОВА,може би защото не ми позволява самочувствието и съм скорпион
Та вие момичета какъв тип харесвате.Не съм сигурен дали мястото на темата е тук,но се чудих къде да я сложа дали в СЕКС,но се отказах,тук не става въпрос точно за това
И аз така правя, демек държа се с момчетата така както бих се държала с момичетата.
Даже... ако се замисля с момичетата по-малко се шегувам, защото почват да точат нокти![]()
...Та да отговоря на въпроса ти - първия вариант а супер, втория е създава напрежение...притеснено ми става и почвам да третирам момчето като дете![]()
Аз изпитвам затруднение при общуването с момичетата именно за това, че съм откровена до грубост. Момчетата го приемат по-леко.
Иначе, мразя ,когато някой се съгласява непрекъснато с мен, макар, че в повечето случаи няма друг избор.Обичам да има опозиция и да спечеля честно спора
П.П: И аз съм скорпион![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Е гати успокоихте ме.Честно казано прекалено много си отговарям на зодията,а не съм се стремял към това
Първоначално написано от remix1912
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Определено трябва да е честен с мен. Ако си признае нещо няма да се сърдя толкова и няма да бъда толкова наранена, но ако скрие нещо от мен аз разбирам-дали сама, или някои друг ми го казва няма значение... Как бих искала най-добрия ми приятел да го знаеше... явно изобщо не ме е познавал толкова, колкото мислех. Btw продължавай да си откровен с момичетата, това впечатлява и изненадва приятно... само така!!!!!!!!!!!!=D> =D>
![]()
![]()
Lost ! Lost ! Lost !
Браво браво.Бях забелязъл,че на повечето момичета това им харесва,трудно в началото,но свикват,по-добре от колкото аз да се правя на момиче![]()
Жалко че това държание ме принуждава да съм "само приятел" с повечето
Напротив има .. но ти сам си отговори защо не го правиш!Първоначално написано от remix1912
Иначе .. не, не обичам да бъда лъгана, но и много лесно мога да се засегна от "черния хумор" .. особено ако става дума за мен!!!
Хората, които са около мен знаят това и се съобразяват с мен ..
Предпочитам момчето да бъде искрено, а да не казва това, което ми се иска. Но за съжаление като гледам някой кукони от моя клас, те много се радват, когато момчетата се движат с тях, защото им казват това, което им се иска - колко са красиви и прави.
В повечето случей и те не знаят какво искат
не ги затормозявай с въпроси
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Седят си двама тинейджъри:Първоначално написано от DjBaloon
- Бременна съм.
- ?!? От кого?
- Как изобщо можеш да задаваш такъв въпрос!?!
- Е, извинявай, мислех, че знаеш.![]()
Аз определено желая да НЕ контактувам с жАлти! Определено!
Всеки иска различни неща. Момичета трудно схващат "черния хумор" - така че ще е добре да се съобразяш с това![]()
В днешно време всяко трето момиче предпочита да чува това, което иска дори да знае, че е лъжа. Сам си прави изводите...
Аз лично искам да ми се казват нещата каквито са налице, а не да ми нарежда ред лъжливи думички с глупава цел да ми угоди.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хахахаха предполагам че момичетата харесват това повече. И аз съм така но хумора не е черен. И съм стрелец.
Първоначално написано от YouDontKnowMe
++![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Никой не те кара бе смърфкаПървоначално написано от cherinka
![]()
По принцип не вярвам в зодийте.НО пък скорпиона поне при мен е едно към едно,дори преувеличеноПървоначално написано от dessko
хахахахаах в десятката мойПървоначално написано от DjBaloon
Ч Забравихте темата